Bakıcı Sorunu

Neden öğle arasında gidiyor ki?
Sonuçta orası bir ev ortamı, sandalye tepesinde oturduğun bir şirket değil. Pekala istediği zaman çay kahve molası verebilir.

5-10 dakika geç kalınabilir de bence ortada bir savsaklama var.

He dışarıda işi olur sizden gelmenizi rica eder gidersiniz ama bu şekilde biraz durum çok lakayıt hale gelmiş..

İnsanoğlu geç kalma, acil durum olur eyvallah. Ama suistimal edildiği ortada ben olsam güvenip bırakmazdım. Aklım kalır yani. Gün içinde de çıkıp gidiyor mu diye aklıma takılırdı.

Kılabilir aslında, çocuklar rahatsız etmezler. İlk gün sormuştu kıbleyi de ne tarafta diye. Gitmek işine geliyor galiba...

Ee tabi ki tüm gün zorlanıryordur ,boşuna üzülüp kasılmayın belki normalde sabah geç kalkıyordu uyanamıyordur ,tatlılıkla çözün bakıcısız kalmayın

Yok ters davranmam mümkün değil güvenilir birini bulmak zor çocuklara iyi bakıyor Allah için 7 yaşındaki kızım akşam koluna sarılıyor gitme diye...

3 gün oldu henüz başlayalı ağustosa kadar bakacak sonra biz izne ayrılırız sonrada okul açılıyor zaten normal düzenimize döneriz. O nedenle idare etsemmi acaba diye düşündüm. Geç kalma huyu dışında çok iyi bakıyor çocuklara.

İnsanoğlu geç kalma, acil durum olur eyvallah. Ama suistimal edildiği ortada ben olsam güvenip bırakmazdım. Aklım kalır yani. Gün içinde de çıkıp gidiyor mu diye aklıma takılırdı.

Yok gün içinde gitmiyor, gitse çocuklar söylerdi.

Bence şöyle demelisiniz x hanım ben çıkmadan gelirseniz ben de size emanet edip içim rahat giderim. Benim çıkmamla sizin gelmeniz arasıdaki başıboş saatte çocuklar allah korusun bi kaza vs yaşarlarsa bunu vebali ikimizin de boynuna olur. Lütfen sabah ve öğlen ben gözümle göreyim size teslim edip gideyim

Guvenilir cocuklarınıza iyi davranan biriyse cok takılmayın. cunku gercekten guvenilir birini bulmak zor.

fakat cokta abartmasın mesela cocuklar sizden sonra 1 saat yalnız kalmasın.

bazı seyleri acıkça söyleyinki birikip patlama noktasına gelmeyin.

İşi ne olursa olsun maaşlı çalışandır ve çalışma şartlarına uymak zorundadır. İş hayatında kimseye "yazık" demeyin. İş ahlakı her meslek grubuna mensup insanlar da bulunmalıdır. Sizin dediğiniz saatte gelmeyecekse ve çok acil durumlar dışında da izin alıyorsa (namaz sizin evinizde de kılınabilir), neden para ödüyorsunuz? Benim arkadaşım yanımda işe başlamıştı. Samimiyetimize güvenerek işe gelme saatlerini sürekli daha geç saate almaya başladı. Bir kaç ay dayanmaya çalıştım ve defalarca kibar bir şekilde uyardım. En son saat 8'de gelmesi gereken iş yerine 10'da gelmeye başlamıştı. Artık iş yerini de ben açmaya başlayınca, aklım başıma geldi ve başka bir iş bulmasını söyledim. İyi niyetinizi kullanmaya çalışan insanlara müsaade etmeyin derim.

Arkadaşınızda abartmış iyice o ne öyle 2 saat geç gelme. İyi yapmışsınız, işte bu nedenlerle arkadaşlarla iş yapılmamalı bence.

Evde çocuğu eşi vs var mı

Yani öğlen yemek yapmaya vs mi gidiyor

Ya da sizin evde yemek yer mi sizde yememek gibi bir tavrı var mı

Bana çok ilginç geldi öğlen eve gitmek sadece namaz kılmaya

sadece namaz kılmaya mı gıdıyor bu cok sacma abdestle bırlıkte hepı topu 10 dk suren surmeyen durum ıcın eve gıtmesı tamamen bahane
her namaz saatı evıne mı gıdecek yahu cok sacma calısan calısandır namaz kılan mılyonlarca calısan var kımse bunun ıcın evıne gıtmez baska bırsey var ınanmadım kadına

hepı topu 2-3 saat kalıyor onda da duzgun kalsın stres yaptırmasın sıze konusun bence

Evde çocuğu eşi vs var mı

Yani öğlen yemek yapmaya vs mi gidiyor

Ya da sizin evde yemek yer mi sizde yememek gibi bir tavrı var mı

Bana çok ilginç geldi öğlen eve gitmek sadece namaz kılmaya

Yalnız yaşıyor, evimde yemek yemiyor hiç. Belki de yemek yemeye veya yapmaya gidiyor olabilir bilemiyorum.

Okul açıkken 2-3 saat kalıyordu şimdi tam gün evde, öğle arası ben eve gelince çıkıyor.

Evet olabilir aslında normalde alışveriş gibi işlerimde bende bırakıp çıkıyorum, o nedenle ben bıraktığım için kadına haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum.
Siz annesiniz o bakıcıları. İşi karşılığında para alıyor. Ayrıca olmaz diye bir şey yok ya bırakıp gittiğinde bir şey olsa Allah korusun. Çocuklar o kadar da büyük değil. Ben o yaşta evde yalnız kalınca yemediğim nane kalmıyordu iyi ki evi filan yakmadım

Yalnız yaşıyor, evimde yemek yemiyor hiç. Belki de yemek yemeye veya yapmaya gidiyor olabilir bilemiyorum.

Neden yemiyor hiç sormadınız mı

Evde hayvan mı var tırnaklarınız mı uzun

Mezhebiniz mi insan farklı

Aklıma bunlar geldi

Evde çalışan bir kişi o evde pişenden yemeli

Tüm yaz öğlen eve mi gidecek Cidden garip

sürekli öğlenleri eve gitmeyeceksin değil mi ?
deseniz toparlama olur mu ? acaba
sizde yemek yemiyormuş
hakkıdır
karnı acıkıyordur
ona evde birşeyler yiyeceğini söyleseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…