- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hy_post: 38715634 .!.:Ben de ogretmenim. Ogluma 2 yil bakici bakti, simdi de 5 aydir baska bir bakici kizima bakıyor. Resmi tatillerde, kar tatillerinde bakicim da tatil, ama parasini kesmedim, kesmiyorum. Hatta cok nadir de olsa hasta oluyor ben ise gitmiyorun yaninda kaliyorum o zaman da bakiciya tatil oluyor. Ancak bir isim oldugunda rica ediyorum eger o da musaitse kizimi ona bırakıyorum. Aylik olarak bastan anlastigim icin böyle ufak tefek şeyleri hesaplamam. Ama bakicilarim hic islerini suistimal etmediler belki de o yuzden aklima boyle bir sey gelmedi.
yalniz degilim galibaAllahım konuyu benmi açtımacaba diye soyşöyle bi baktım. Fazla nezaket iyi niyet maalesef bi süre sonra suistimal ediliyor
Siz kar tatilinde olunca devlet maaşınızdan kesiyor mu? Ya da herkese tatilken siz işe gidiyor musunuz? Buna göre karar verin.
Arkadasim Turkiyede yasiyoruz. Ben o kadinin sigortasi oldugunu hic zannetmiyorum ne yazik ki...Bakıcınıza sigorta yaptınız mı? Sigortası varsa işe gelmek zorunda, mesai saatinde başına bir iş gelirse siz sorumlu olursunuz.
Arkadasim Turkiyede yasiyoruz. Ben o kadinin sigortasi oldugunu hic zannetmiyorum ne yazik ki...
Aynen oyle. Ben de mesajimda belirttim. Burada is ahlaki diye bilmis bilmis konusan kadinlarin kac tanesi bakicisina sigorta yapiyor acaba. Yazik bu insanlara, ekmek parasi boyle kazaniliyor iste yapacak bir sey yok. Aslinda yasal olmadigi icin duydugumuz her yerde sikayet etmemiz lazim. Devletin umursadigi nadir bir konu bu sigorta isi...Ben de zannetmiyorum. Ben sadece neyin hesabını yaptıklarının farkına varsınlar istedim. Bir de iş ahlakından bahsediyorlar.