- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
Tüm yorumlari okumadam ama bence gercekten abartiyorsunuz ve ben o bakici olsam, böyle devam etseniz, isi birakirim.
Parmaklarini yalama olayi olmasa iyi ama yinede büyütmeye gerek yok, hepimiz disardan yemek yiyoruz ve kim bilir onlar hangi sekilde hazirlaniyor.
Ayrica anneniz bakarkende kim bilir ne kadar begenmedigniz seylar vardi. Birde TV önünde yemek yemeyi bakici alistirmis olsaydi, kiyamet kopardi gibime geliyor.
Bence, anlattigniza göre bakici gayet samimi bir sekilde isini yerine getiriyor ve cocugu baya benimsemis.
Yemek olayinda yalanda söylemis sayilmaz, cünkü görüs meselesi....size göre az, ona göre yeterli ;-)
Birde sunu fark ettim...belki yanlis yazdiniz...
sizin konudan alinti >>Ben: benim bebegimde de var zor yiyor bilyorum ama corbayı felan hiç zorlanmadan içer normalde vs dedim.<<
Niye benimde bebegim var dediniz?
"benim bebeğimde de var" demiş
yani "benim bebeğimde de sıkıntı var" anlamında zor yiyor demiş sonrasında
hmm Konusahibi Bakiciya, benimde bebegim var diyor...? Ne geregi var, yani zaten konu onun bebegi. Ben mi uyanamadim ve anlamiyorum :))
Domates neden yedirmeyin dediniz, alerjik diye mi, doğal değiller artık diye mi, Benim yavru çok seviyor da..uyanamadın zaar:))
benimde bebeğim var değil, benim bebeğimde de var
edit 3 : yazmasam çatlardım konu sahibesi lütfen çocuğa domateste yedirmeyin..
Domates neden yedirmeyin dediniz, alerjik diye mi, doğal değiller artık diye mi, Benim yavru çok seviyor da..
"benim bebeğimde de var" diyor.Tüm yorumlari okumadam ama bence gercekten abartiyorsunuz ve ben o bakici olsam, böyle devam etseniz, isi birakirim.
Parmaklarini yalama olayi olmasa iyi ama yinede büyütmeye gerek yok, hepimiz disardan yemek yiyoruz ve kim bilir onlar hangi sekilde hazirlaniyor.
Ayrica anneniz bakarkende kim bilir ne kadar begenmedigniz seylar vardi. Birde TV önünde yemek yemeyi bakici alistirmis olsaydi, kiyamet kopardi gibime geliyor.
Bence, anlattigniza göre bakici gayet samimi bir sekilde isini yerine getiriyor ve cocugu baya benimsemis.
Yemek olayinda yalanda söylemis sayilmaz, cünkü görüs meselesi....size göre az, ona göre yeterli ;-)
Birde sunu fark ettim...belki yanlis yazdiniz...
sizin konudan alinti >>Ben: benim bebegimde de var zor yiyor bilyorum ama corbayı felan hiç zorlanmadan içer normalde vs dedim.<<
Niye benimde bebegim var dediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?