bakımlı bayanlar ne yapıyorsunuzda boyle begenılıyorsunuz???

konu ne güzel olmuş
benim de sormak istediğim bi kaç şey var. Gün içinde ellerimin çabuk pislendiğini hissediyorum. Sanki kararıyo malum öğrencilik yazı yazıyoruz. Ne önerirsiniz? ıslak mendil taşıyorum sürekli yanımda.

sana yakisani alip giyceksin ozaman.. her önüne gelen seyi degil..
ben kilo aldigim zaman kendimden memnun olmuyorum.. bir kac ay öncesinde yine 73 kilo olmustum ve insan kendini sevmedigi zaman icinden birsey yapmakta gelmiyor.. o ara bir hirs geldi bana ve ben tam 60kg'ya indim.. kilo verdikten sonra.. ne giydigine nasil disari ciktigina insan cok önem veriyor cünki kendiyle barisik oluyor... :)

Kilo verdiğim zaman öyle bir süsleniyorum ki görmelisin ama içimden geliyo. Kilo aldıgım zamanlar daha çok pasaklıyım =)

Saclarim belime kadar uzun ve cok dikkat cekiyor. Hergun dusa girer saclarimi sekillendiririm. Birgun olsun makyajsiz ve esofmanla disari cikmamisimdir. Bircok seye usensemde konu bakima gelince akan sular durur. Etraftaki kisiler tarafindanda begenildikce hergun suslenmek benim icin zevk haline geldi :) evde canim sikildiginda bile hazirlanir oylece otururum

İlk olarak öz güvenimizin olması gerekiyor. Bazı bayanlar spor salaş giyince kendini iyi hissediyor bazıları seksi ve çekici.. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle olmalısın. Saçlar her zaman temiz ve bakımlı görünmeli. Yataktan yeni çıkmış gibi karışık saçlar çok itici duruyor. Mesela ben saçlarıma fön çektirdiğimde kendimi iyi hissediyorum. Dümdüz ve göğüs hizamda duruyo bakımlı görünüyo. Fön çektirmediğim zaman iyi hissetmiyorum çünkü saçlarım kabarık bakımsız duruyor. Topuklu ayakkabı giyince kendimi daha çekici buluyorum. Bazende salaş kıyafetler spor ayakkabı giyince çok iyi hissediyorum. Ruh halime göre değişiyor. Benim düşüncem topuklu ayakkabı giyen biçok bayan kendini daha seksi çekici bulur ve salaş giyen bayanlara göre daha çok dikkat çeker. Mesela dışarda hoş bi bayan gördüğümüzde gözlerimizi alamıyoruz dediğin gibi. Benim dikkatimi çeken bayanlar genelde hoş bi elbise altına dolgu topuk giyen düz uzun saçlı bayanlar. Ağır olmayan hafif bi makyaj kusursuzlaştırıyo :)

Keşke benim saçlarım da belime kadar uzun olsa daha ne isterdim ki :) Saç gerçekten çok dikkat çekiyo.

canım kilo vernce süper olmuşsun ama bu fotoda 75 değil 85 kilo gibi görünüyorsn benm annem 75 kilo ve senn bu halndn kat kat zayıf duruyo boyuda çok uzun değil

Konuda ego tavan yapmış ve biraz itici geldi bana.

Eğer o bakıp özenilen tipler de böyleyse istemem kalsın diyesim geldi.

Neyse yawww your ego is my lego vesselam.

ya yıkayacaksın ya sıleceksın baska bı cozum olamaz sanırım kıre

İlk başta saç çok önemli; temiz, parlak ve yapılı olması şart.

daha sonra makyaj düğüne gider gibi değilde, sade ama göz ve dudaklarınızı öne çıkaracak şekilde.

giyime gelincede ister spor, ister klasik, ister günlük tarzınız ne olursa olsun; modern ama abartıya kaçmadan giyinmek lazım. bunları yakıştırmak için kiloya dikkat etmekde lazım. illa manken gibi olmak lazım değil, balık ete kadar yolu var. kıyafetlerinizi vakkodan vs. de alırsınız, pazardanda ama çanta kesinlikle kaliteli olmalı. maddiyata bakar sakın demeyin, 3-4 tane uyduruk çanta alacagınıza 1 tane alırsınız zaten uzun yıllarda kullanırsınız.

son olarakta yolda yürürken kendinizden emin, başınız dik, omuzlar geride olmalı yani kambur kısmına çok dikkat :)

Bakın kızlar mesela Beren Saat ben bu kızı begeniyorum güzel kız ama şimdi 2 dizisini düşünelim . Aşk ı Memnu havalı bi bihter var karsımızda müthiş derecede bakımlı saclar kıyafetler makyajlar . bi yolda yürüse biçok kişinin bakacagı kadar çekici . birde fatmagülün sucu ne de ki sade dogal fatmagül . gene güzel gene tatlı ama yolda yürüse en fazla güzel diyeceğimiz herhangi biri gb

bence insanın kendine yakışanı bilmesinden geçiyor bu iş . Uzun saç güzeldir havalıdır ama bazı kadınlarda kısa saç öyle çekici durur ki . bazı esmerler sacını sarıya boyatır yada bronz tenler yakısır bazıları yapar felaket olur . bi elbise birine tam oturur diğerinde emanetmiş gb durur . kısaca içinde kendine güzel hissettiğin şeyi giyip , takacaksın . sonra zaten o özgüven yüzüne yansır . ister istemez o moda girersin . bence bakımlı olmak ellerinin temiz özenli olması bi parfüm kullanmak saçlarına özen göstermek insanın kendisine saygısından olsa yine yapılmalı .

ben de ıste o havalı bıhterı soruyorum dısarda gezen fatmagul cok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…