tatlım paramın yarısı kıyafetere gıdıyor alıyorum alıyorum yakıstırmıyorum kılo alıyorum falan troıd var bende oda bıraz zor kılo verdırıyor sen nasıl verdın 13 kılo ben dıyetısyene falan gıttım anca 5 kılo verdım
bencede kilo ile ilgisi yok bizim bi hoca var 42 44 beden olabilir ama aman allahım çok bakımlı elleri yüzü giyimi on numara valla
Kesinlikle katılıyorum Marilyn Monroe 44 beden mesela
Kesinlikle katılıyorum Marilyn Monroe 44 beden mesela
Canım bohem tarz recep ivedikten sonra bayağı bir ünlendi herkes biliyor yani
Saclarim belime kadar uzun ve cok dikkat cekiyor. Hergun dusa girer saclarimi sekillendiririm. Birgun olsun makyajsiz ve esofmanla disari cikmamisimdir. Bircok seye usensemde konu bakima gelince akan sular durur. Etraftaki kisiler tarafindanda begenildikce hergun suslenmek benim icin zevk haline geldi :) evde canim sikildiginda bile hazirlanir oylece otururum
ben önceden sıkıntılı olduğumda çok yerdim hayatımda ilk kez çok büyük bi sıkıntı çektiğimde yemeden içmeden kesildim.Aldatıldım ve yemeğe küstüm :) yemedim hep hareket halindeydim çok sağlıksız bi şekilde kilo verdim sağlığımı kaybettim sırf onu pişman etmek için başardım :) 13 kilo evrim yarattı bende istersen fotografımı atayım Eki Görüntüle 789585 Eki Görüntüle 789586
konu ne güzel olmuş
benim de sormak istediğim bi kaç şey var. Gün içinde ellerimin çabuk pislendiğini hissediyorum. Sanki kararıyomalum öğrencilik yazı yazıyoruz. Ne önerirsiniz? ıslak mendil taşıyorum sürekli yanımda.
Konuda ego tavan yapmış ve biraz itici geldi bana.
Eğer o bakıp özenilen tipler de böyleyse istemem kalsın diyesim geldi.
Neyse yawww your ego is my lego vesselam.
Bakın kızlar mesela Beren Saat ben bu kızı begeniyorum güzel kız ama şimdi 2 dizisini düşünelim . Aşk ı Memnu havalı bi bihter var karsımızda müthiş derecede bakımlı saclar kıyafetler makyajlar . bi yolda yürüse biçok kişinin bakacagı kadar çekici . birde fatmagülün sucu ne de ki sade dogal fatmagül . gene güzel gene tatlı ama yolda yürüse en fazla güzel diyeceğimiz herhangi biri gb
Yok kendimi kıyaslamadım ben 36 bedenim ama zayıflık=güzellik diye düşünenler için söyledimMarlyn gibi güzel bir yüzü olduktan sonra insan çuval da giyse yakışır, yani şimdi Marlynle kendimizi mi kıyaslayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?