bakımsız anne

Ah o akşam duş alın demeleriniz yok mu? Çeken bilir çeken..
Ben oğlumu uyuturken sızıp kalıyorum her akşam "bu akşam uyumayacağım kalkıp en azından çay tv keyfi yapacağım duşa falan gireceğim" diye başlıyorum uyku seansına ama yine o kafam kütük gibi, gözlerimde filler tepişiyor. Eşim geliyor yatacağı zaman, çocuğu yatağına koyup devam ediyorum.. Her gece uyana uyana kalitesiz uyku uyursak ne olur tabi ki vücut yeter dur artık! diye yatağı gördüğü anda un çuvalı gibi kalıyor.

Hele sabahları hiç söylemiyorum bile. Zaten hava artık karanlık gece vakti iş mi olur diye kapatıyorum alarmı. Nerede kaldı 20 dak erken kalkmak

Benim oğlan düzenli ve deliksiz uykuya geçmeden bana daha rahat yok ağalar..
Ama şu konudan sonra karar verdim öğle paydoslarımı değerlendirmek için işyeri civarında kuaför bulacağım..

Vallahi bir doğum yaptım kış günü tişörtle dolaşıyordum. Daha yeni üşümeye başladım ki evde hala tişörtle otururum.. Belki sizin gelin de yanıyordur..
Bırak nasıl mutluysa öyle olsun. Belki kocasına inat yapıyordur..

Geceleri ben ve eşim bakıyoruz. Annem de gündüzleri bakıyor,genelde yemeğimizi de yapıyor ama o uykusuzluk var ya zaten yeterince perişan ediyor.. Kayıvalidem zaten çalışıyor, uydukça yardımcı olsa da biz pek istemiyoruz. Anne olmak kolay değil gerçekten. Sonucunda bunların olması çok normal yani.. Ben o halimden memnun olmadığım ve depresif bir hale girdiğim için kendime özen gösteriyorum.. Bir de uzun boylu olduğum için kilo

çocuk olunca insan koşturmaktan kendine vakit ayıramıyor benimde ikizlerim var 10 aylık ev işi onların ihtiyaçları tek başıma zor yetişiyorum. kendim için biseyler yapayım diyip alışverişe gidince psikolojim bozuluyo dogum sonrası aldığım kilolardan hiçbişey yakışmıyor vücudundan nefret ettim.

Bakiciniz hergun iyi yemek yapiyomus gene bebekle.. ben yapamiyorum hic birsey mesela.. ev de daginik yemek de bazen var bazen yok..kendim paspalim.. calismiyorum gene de yetisemiyorum.

Sabah hızlı bi duş saç ve makyaj için normal kalkış saatinizden yarım saat önce kalkmanız yeterli. Sabah duş olmazsa olmaz diyenlerdenim ama sizin gibiler için diğer alternatifte uyumadan duşa girmek. 15 dakika geç uyusanız hiçbişey olmaz.

Saçları kolay şekillendirebileceğin bi boy ve hacime getir, yoksa güzel bi düzleştirici edin. Akşam çocuk yattığında hemen duş alıp yarım saatte saçlarına şekil verebilirsin. Makyajda da çok hızlı olabilirsin. İlla eyeliner vs sürmene gerek yok. Benim makyajım 5 dk sürüyo. Hemen bi fondoten, pudra,allık,far,rimel be ruj inanılmaz etkili oluyo. Tırnaklarında kısa ve temiz olsun haftada bir manikür yaptır yeter. Mis gibi bakınlı olursun :)

Ben işe giderken olan bakımsızlıgımdan bahsettim
O işe nasıl gidiyor bilemiyorum
Bakımlı olmak kayınpederinin
Görümcesinin kocasının
Memem uçlarına kadar görmesini sağlamak mi?
Ben bunu vurguladım
Eskiden tarzı olmayan seyleri biranda giymeye basladıgıni
Tarzını değiştirdiğini ve cok göze battıgıni vurguladım
Ha bu arada darkmore bilir beni
Çok görmüşlüğü var
Sana anlatsın bakımlı miyim değil miyim:)

Delirdiniz mi siz
Çocukları olmus
Bu mutlulugu tatmıslar
Niçin kardesimin eşinden sogumasını bekleyeyim
Ben de evliyim barklıyım
Bilip bilmeden konusmayın
Bakımlı olmak ayrı birsey
Ben sadece eskiden olan giyim tarzının cok ötesinde cok uç giyinmeye basladıgıni vurguladım
Babam kackere dedi
İnsan konusmaya cekiniyor kac kere camasırını gördüm diye
Yeni dogım yapan bir anne
Kış günü evine cagırıp corapsiz mini etek ve büstiyer giyer mi evinde misafir davet edince
Ayagına da platform topuk
Kocasına giysin
Ben babamdan eşimden utanıyorum
Açmak bakımlı olmak değil

Ben de dun aksam isyan ettim ya sonunda. Aksam 10 da yemek yiyip bebegimi uyutup dusa girdim, sacimi mutlaka fonluyorum, sonra sut sagdim ve yattigimda gece 1 di. Ve evde hicbir is yetismiyor gibi geliyor. Esim elinden geldigi kadar yardim ediyor ama cok zor yine de . Sabah hic vaktim olmuyor, bebegi hazirla, kendin hazirlan, bebegin yemegini hazirla , babasiyla yolcu et, kopegi cise cikar , ise git aksam gel biseyler ye , ortaligi toparla bebegimle vakit gecir, dusunu aldir , uyut, sut sag Neyse 1.5 ay sonra annem yine gelecek cok sukur

Nooluyi gencler Kova hatunu gorucu mu lazim? Ben gordum bu hatuncagizi. Bu cevrede daha bakimlisi da yoktur hatta.
İkiniz de cok hos hatunlarsiniz hem kafa yapisi hem dis gorunus olarak yapmayin ya tartisma cikmasin yok yere. Konuyu da bilmiyorum bu arada bir okuyayim

Aaaa konu sizin gelin miydi? Simdi anladim gecmisi okuyunca. Aman sizinki zaten oldu olasi bir garipti. Dogumdan sonra o kadar feminen giyinmesindeki amac kocasinin kendisinden sogumamasini saglamak bence. Sahsi fikrim. Dogumdan sonra kadinlar da erkekler de tuhaflasiyor. Erkekler bakimsizligi bahane edip eslerinden soguyor,kadinlar da bunun onune gecebilmek icin sacmaliyorlar

Bakimsizim bakimsizm diyip duran sensin
Hem bakim bir butundur...ise giderken bakimsiz işte degilken bakimli nasil olunuyor :)))...
Tarz degistirmis olmasini bu kadar yermeni anlayamadim yani...
Burda bakimsizim diyen bir profili dusun sonra gelip gelini cekistiriyor tarzi konusunda...uzaktan bak bi

Öğle aranız müsaitse kuaföre gidin. Kaş bıyık fön manikür olmasa bile bir törpü çok farkeder.
Saçınız uzunsa kısa kestirin bakımı kolay olur

Tartışma degil de...anne olduk diye o gobek o bacak niye kapansin veya niye acilmasın? Kişi boyle uygun göruyorsa kendini...

Tartışma degil de...anne olduk diye o gobek o bacak niye kapansin veya niye acilmasın? Kişi boyle uygun göruyorsa kendini...
Ya normalde tamam haklisin da soz konusu aha bu dream cimcimesinin gelini olunca is degisiyi bende. Valla o gelin catlak. Dogumdan sonra iyice fittirmis allah kocasina yardim etsin.

Bakım çok önemli. Bende hamileyim şu an
kendimi saldığım zaman saç baş dağınık kendimi huzursuz hissediyorum
Ne yalan söyleyeyim akşam yemek hazır olmadan önce eğer eşim gelmediyse önce bi makyaj yapıyorum üzerimi değiştiriyorum
Bence benim görüntüm yemekten daha önemli :)
Yemek eşim gelince de ısınır ama o gelince makyaj yapıp kıyafet değiştirmenin bi anlamı olduğunu düşünmüyorum :)
Evde yalnızken tek başımayken de dikkat ediyorum bende çalışıyordum şimdi izne ayrıldım ama evde kendimi sürekli pijamam saçlar dağınık görünce depresyona girecek gibi oluyorum hemen kalkıp üstümü değiştiriyorum
Aksi halde öyle kalmak beni çok etkiliyor
Arada bir kuaföre gidiyorum kaş için falan mümkün olduğunca 2 haftada bir gitmek lazım
Sözün kısası önce kendini iyi hissetmek için bakılmlı olmak lazım

Şöyle oluyor
İşyeri kendi işyerimiz
İşe giderken 40 km yol yapıyorum
Evden 5 dakikada cıkıp
Şirkette kendi bakımımı yapıyorum
Gelini çekiştirmedin ben anlasamadık bu konuda
Boşver kapatalım

Ben sanırım anlatamadım
Bacak göbek değil konu
Ben de etek giyiyorum
Kapalı biri değilim
15 senedir iş hayatında olan biriyim
Anlamak istediğiniz yere cekmıssıniz
Konu sahibi cocugum var bakımsızım deyince
Ben de krdesimin eşini örnek verdim
Eskiden farklıydı
Dogumdan snr eski halinin cok ötesinde bir gyim tarzı benimsediğini belirttim
Bebeğe destek için beni de cagiiryorlar
Kaç kere kilodunu gördüm yapmayın allah askina
Hangimiz birbirininin kilodunu gördük birbirimize kahve içmeye gidince?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…