neden üzülüyorsun ,böyle bir şey olduğunda seni allaha dualar etmen gerekirken sen üzülüyorsun,olayı mı kavrayamadın oun anlamadım
ben kendimden örnek vereyim bak;
ben 2009 senesinde 1 ay konuştuğum çocuğu 15 ay boyunca bekledim,askerden geldi,3 ay sonra bu bana anal tekl,f etti düşünebiliyor musun,seninki yine apaçık ortaya söylememiş,bu cümleler hala benim kafamdan silinmiyor biliyor musun?
ne kadar kötü bir durum bu ,sen severken ,hayaller kurarken adam başka şeylerin peşindeymiş,
hala unutmadım bu sözlerini koca 1 sene oldu ,ondan nefret ediyorsun,hatta sana böyle bir teklifte geldi diye kendinde suç arıyorsun,kendini sorguluyorsun ..acaba bende mi bir anormallik var diye,ben hep böyleydim,psikolojim berbattı..
sen dualar et,kurtulmuşsun..ailenin yüzüne nasış bakardın böylebir durumda düşünsene..
doğru söylüyorsun babamı böyle bir konuda üzemezdim yıkılırdı böylebirşey yapsam bende kendimi suçladım acaba dışarıya böyle bir izlenim mi verdim dedim gerçi anladım ama tabi bir süre geçti anlayana kadar ama işte dedğim gibi arada arıyor bende açmadan yapamıyorum merak ediyorum diyor yani tamamen gitmiyor neyse belki bir daha aramaz zaten aramaz derken aylar sonra yine aradı hemde tam konuyu yazarken oda çok ilginç