- Konu Sahibi yalanciyarim
-
Çok erken söylersen ne olur:aslında bende bir an önce söylemeyi daha doğru buluyordum. en azından kabullenemeyeceği bir şeyse en başından bilir ve vazgeçer diye düşünüyordum. bir kere söylemeye çalıştım ama bu durumdan pişmanlık duymamama rağmen çok zor geldi ve biraz çekindim, utandım....
hayır sakın işi ciddiyete dökene kadar bekleme..muhabbet açıldığında tekrar sana hislerini ciddyetini anlattığında aç konuyu..şöyle ki;senin kriterlerini bilmiyorum seni çok iyi tanımıyorum bu ilişkiye başlamak kolay önemli olan devam ettirip ciddi bi şekilde sonlandırmak..benim geçmişimin senin için ne kadar önemi var bilmiyorum ama sana anlatmak istediğim şeyler var de..belki kabulllenmeyeceğin noktalar vardır sonra birb,irimize daha fazla bağlandığmızda kopma noktası bu olmasın diye şimdiden sölüyorum gibi açıklama yap.ve o an söyle..ona göre ilişkinizin geleceği karsınıza çıkar..benim fikrim tabi canım bu...
hayır sakın işi ciddiyete dökene kadar bekleme..muhabbet açıldığında tekrar sana hislerini ciddyetini anlattığında aç konuyu..şöyle ki;senin kriterlerini bilmiyorum seni çok iyi tanımıyorum bu ilişkiye başlamak kolay önemli olan devam ettirip ciddi bi şekilde sonlandırmak..benim geçmişimin senin için ne kadar önemi var bilmiyorum ama sana anlatmak istediğim şeyler var de..belki kabulllenmeyeceğin noktalar vardır sonra birb,irimize daha fazla bağlandığmızda kopma noktası bu olmasın diye şimdiden sölüyorum gibi açıklama yap.ve o an söyle..ona göre ilişkinizin geleceği karsınıza çıkar..benim fikrim tabi canım bu...
Gerçekten düşünülmesi gereken bi konu...Simdi erkeklerde şöyle bi düşünce var nasılsa biriyle birlikte olmuş ben de cinselliği yaşayabilirim beklemeksizin.Böyle düşünmeyecek biri olduğuna inanıyorsan söyle inanmıyorsan bekle :26:
Kızlarrr fikirlerinizi almak istediğim ve bu ara fazlasıyla benimde aklımı meşgul eden bir konu var. Şöyle ki; daha önceki ilişkimle ilgili açtığım konuyu okuyanlarınız belki olmuştur. Çok güvendiğim, sevdiğim insanda hiç beklemediğim, ummadığım akıl almaz şeylerle karşılaşmıştım ve o ilişkime gerektiği gibi son vermiştim. O zaman yaşadığım tüm olumsuzluklara bakarak şu an yeni bir ilişkiye başlamak için belki biraz erken ama karşıma benimde hoşlandığım, gayet düzgün ve bana ciddi yaklaşan biri çıktı. Daha önceden tanıdığım biri fakat son 1 aydır daha yakın ve samimi olarak konuşup, görüşüyoruz. Henüz aramızda ilişki anlamında birşey yok ama kendisi her fırsatta beni sevdiğini, aşık olduğunu söylüyor ve sadece söylemek de değil her halinden, hareketinden bende bunun öyle olduğunu farkediyorum.
Şimdi size sormak istediğim konuya gelirsek, daha önceki erkek arkadaşımla cinsel anlamda birliktelik yaşadım. Ben bu durumu çok sorun etmiyorum. Sonuçta çok sevdim ve yaşadım hepsi bu ama biliyorum ki kimi erkekler bu konuya çok önem verir. Benim de kimseyi kandırmak ya da üzmek gibi bir niyetim yok. Takılmış olduğum nokta ise bakire olmadığımı karşımdaki insana ne zaman söylemeliyim? Şu an yani en başından herşeyi açıkça konuşup ona göre mi hareket etmesini sağlamalıyım? Yoksa biraz daha bekleyip iş iyice ciddiye bindiğinde mi konuyu açmalıyım?
Karşımdaki insan bu durumu çok sorun edecek birine benzemiyor. Ama yine de bundan kesin emin olamıyorum. Sorun edip etmemesi de değil aslında düşündüğüm, onu böyle karşımda gelecekle ilgili hayaller kurarken gördüğümde acaba bu konuyu daha ileri ki zamanlara erteleyerek hayallerini yıkmış olur muyum? Böyle olmasını da ben kesinlikle istemem...
karşımdaki insanın o yapıda biri olduğunu düşünmüyorum. hem zaten bir kere biriyle birlikte oldum diye bu daha sonrasında hayatıma giren herkesle birlikte olacağım anlamına gelmiyor. dediğin gibi bu düşünce de insanlar da var ama benim işim olmaz...
Senin işin olmayabilir ben erkeklerden bahsettim ve maalesef olası bir durum...
haklısın :) bende farklı bişey söylemedim zaten...
Ay biraz dusundum sinirlerim tepeme cikti. Nedir kardesim bu bekarete takinti? Adam kim bilir kac kisiyle beraber oluyor, ama evlenecegi kiz el degmemis olsun, kimse opup koklamamis olsun!! Var mi boyle aptalca bir mantik ya? Tamam 13 - 17 yas arasi evlenen insanlar var ve onlardan e bi zahmet bakire olmalari beklenir ama artik cag degisti be kardesim, 20 yasini devirip hala "daha once kimse olmamis olsun" mantigi bana ters geliyo. Hele 30 yasinda ilk evliligini yapacak kadindan bakire olmasini beklemek hepten sacmalik! Ha su mantigi da anlarim, cok aktif bi cinsel hayati olmus olsun istemeyebilirler, yani 1 den cok kisiyle. Bunu anlarim. Bende cok istemem evlenecegim adamin onlarca kadinla yatmis olmasini. Ama bazi seyleri bu kadar abartip buyutmek gercekten artik cag disi bisey bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?