- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi yalanciyarim
-
fikrinize saygım var ancak çocuk oyuncağı değil bu. o çocuğun da bir gururu var iş ciddiyete dökene kadar beklemek onunla oynamak olur. o zamana kadar o çocuk daha fazla bağlanıcak, aşkından yanıp tutuşucak. eğer bu konuya karşı tutucu ise o an söylendiğinde ne kadar büyük bir zarar görmüş olur. geçtiğimiz günlerde arkadaşımın başına geldi bu olay. arkadaşıma baştan söyle dediğim halde beni dinlemedi. aileler filan tanıştı istemeye gelecekleri güne kadar bekledi. sonra söylemiş işin doğrusunu. çocuk haklı olarak terketti. ve şuan o çocuk büyük bir acı çekiyor sen beni ne hale soktun biliyor musun diye ağlayıp duruyor.
teşekkür ederim. konuya bu şekilde girip, açık ve net olarak daha fazla uzatmadan konuşmak en doğrusu geldi bana da. çünkü herşey çok hızlı gelişiyor ve zaman ilerledikçe daha da zorlaşabilir söylemek.
ve şunu da söylemeliyim; ben bu konuşmayı gurur kırıcı olarak kesinlikle görmüyorum. hepimizin de bildiği gibi bu tip konulara yaşadığımız toplumda gereksiz yere çok fazla önem veriliyor. Durum böyle olunca da karşımdaki insana bir şekilde bunu söylemem gerektiğini düşünüyorum...
Böyle erkekler de var mıymış?
Allah gönlünüze göre versin,inşallah çok mutlu olursunuz.
bugün öğleden sonra buluşacağız. telefon mesajında bunları yazdı ama bakalım hal ve hareketlerinde bir değişiklik olacak mı? bir de onu gözlemleyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?