- Konu Sahibi yalanciyarim
-
İlki tecavüz ama diğerleri zevki olmuş isteseydin ilkten sonrası da olmazdı zatem yavaş git bence biraz bu erkek arkadaşın genişliğin için seninle beraber olabilir evliliğide ileriye alıyor anlıyacağın iyice adın çıkacak bunun sorumlusuda sensin.
Tamam belki sen de haklısın ama artık kaybedecek bir şeyim olmadığını düşünüyorum. O başıma gelenden sonra bir çok erkek ark oldu ama hiç biri ile cinsellik yaşanmadı ki zaten korkulara sahiptim, çok fazla bilmeden yorum yapmanı istemem. Şu anki erkk arkadaşımı seviyorum, oldu işte. Karşı koyamadım, seviyorum çünkü... Bilmiyorum, bu konular çok karmaşık geliyor. Düşünmeye lüzum yok aslında, ben depresyonlara girdim çokkkk hem de. Her haltı yiyip bir tek o işi yapmamış insan bakire olduğundan el üstünde tutulacak, ben yada bunu bi şekilde yaşamış insanlar ikinci sınıf muamelesi görecekler öyle mi? Olur şey değil...
Belki de burada anlatmam hatadır,çünkü herkes kendi yaşadığını bilir...
Kızlarrr fikirlerinizi almak istediğim ve bu ara fazlasıyla benimde aklımı meşgul eden bir konu var. Şöyle ki; daha önceki ilişkimle ilgili açtığım konuyu okuyanlarınız belki olmuştur. Çok güvendiğim, sevdiğim insanda hiç beklemediğim, ummadığım akıl almaz şeylerle karşılaşmıştım ve o ilişkime gerektiği gibi son vermiştim. O zaman yaşadığım tüm olumsuzluklara bakarak şu an yeni bir ilişkiye başlamak için belki biraz erken ama karşıma benimde hoşlandığım, gayet düzgün ve bana ciddi yaklaşan biri çıktı. Daha önceden tanıdığım biri fakat son 1 aydır daha yakın ve samimi olarak konuşup, görüşüyoruz. Henüz aramızda ilişki anlamında birşey yok ama kendisi her fırsatta beni sevdiğini, aşık olduğunu söylüyor ve sadece söylemek de değil her halinden, hareketinden bende bunun öyle olduğunu farkediyorum.
Şimdi size sormak istediğim konuya gelirsek, daha önceki erkek arkadaşımla cinsel anlamda birliktelik yaşadım. Ben bu durumu çok sorun etmiyorum. Sonuçta çok sevdim ve yaşadım hepsi bu ama biliyorum ki kimi erkekler bu konuya çok önem verir. Benim de kimseyi kandırmak ya da üzmek gibi bir niyetim yok. Takılmış olduğum nokta ise bakire olmadığımı karşımdaki insana ne zaman söylemeliyim? Şu an yani en başından herşeyi açıkça konuşup ona göre mi hareket etmesini sağlamalıyım? Yoksa biraz daha bekleyip iş iyice ciddiye bindiğinde mi konuyu açmalıyım?
Karşımdaki insan bu durumu çok sorun edecek birine benzemiyor. Ama yine de bundan kesin emin olamıyorum. Sorun edip etmemesi de değil aslında düşündüğüm, onu böyle karşımda gelecekle ilgili hayaller kurarken gördüğümde acaba bu konuyu daha ileri ki zamanlara erteleyerek hayallerini yıkmış olur muyum? Böyle olmasını da ben kesinlikle istemem...
Yahu bırakın bu koyun sürüsü zihniyetiyle hareket etmeyi,yok başkası bakireymiş de yok her haltı yiyormuş da el üstünde tutuluyormuş senin bu dediklerin fukara tesellisidir,sadece kaçış yeri aradığını gösterir.Dışarıda insanlar ayıplanacak bir şey yaptıklarında kendimize bundan fırsat çıkarmamız mı gerekiyor?,şayet bunu kendinde bir hak olarak görüp o davranışları daha ileri seviyeye taşıman onları tasvip ettiğin anlamına gelmez mi?..Birilerine vagon olmak niye..Bu yanlışlıklar silsilesinin içinde rekabet amacı gütmek sana ve diğerlerine ne kazandıracak,kaybettiklerini bir kenara bırakalım(saflığı,masumiyeti)cinselliği bu kadar basite indirgemek niye..Bas bas bağırıyorum eşiniz olmayan bir erkeğe özelinizi hediye etmek sizi daha özgür ve daha mutlu yapmaz.
Lütfen her alanda cinselleşip istismara açık kapı bırakmayın,sizi teniniz için değil beyniniz için sevecek erkekler bulun..
Tamam belki sen de haklısın ama artık kaybedecek bir şeyim olmadığını düşünüyorum. O başıma gelenden sonra bir çok erkek ark oldu ama hiç biri ile cinsellik yaşanmadı ki zaten korkulara sahiptim, çok fazla bilmeden yorum yapmanı istemem. Şu anki erkk arkadaşımı seviyorum, oldu işte. Karşı koyamadım, seviyorum çünkü... Bilmiyorum, bu konular çok karmaşık geliyor. Düşünmeye lüzum yok aslında, ben depresyonlara girdim çokkkk hem de. Her haltı yiyip bir tek o işi yapmamış insan bakire olduğundan el üstünde tutulacak, ben yada bunu bi şekilde yaşamış insanlar ikinci sınıf muamelesi görecekler öyle mi? Olur şey değil...
Belki de burada anlatmam hatadır,çünkü herkes kendi yaşadığını bilir...
Hadi bakalım hayırlısı. Ama onla birlikte olma sakın.Bir hataydı yapmışsın,bir daha yapmayacağını göster ona..çok güvenme yine de ona..bir çıkarı var mı yok mu bak..
kızlar ben zaten erkek arkadaşıma söyledim bunu. o da "seni tanımamış olsaydım ya da karşımdaki sıradan bir insan olsaydı kesinlikle benim için önemli derdim ve o dakika bırakırdım herşeyi. ama sevince farklı oluyormuş. bir ömür geçirebileceğim insanı bulmuşken böyle şeylerin önemi kalmıyormuş" dedi.
her neyse hal ve davranışlarında da bir değişiklik yok şimdilik, konuyu da bir daha açmadı ima da etmedi zaten...
ama asıl yazmak istediğim başka birşey var. gerçi benim gözlemlediğim kadarıyla tahmin ettiğim birşeydi ama dün akşam görüştüğümüzde kendisinin söylediği; "biliyor musun? sen ilk öptüğüm kızsın. acemiliğim ondan biraz" aynen böyle söyledi. ben burada söylesem mi söylemesem mi diye düşünürken o zaten hiç cinsel birliktelik yaşamamış. şimdi üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...
kızlar ben zaten erkek arkadaşıma söyledim bunu. o da "seni tanımamış olsaydım ya da karşımdaki sıradan bir insan olsaydı kesinlikle benim için önemli derdim ve o dakika bırakırdım herşeyi. ama sevince farklı oluyormuş. bir ömür geçirebileceğim insanı bulmuşken böyle şeylerin önemi kalmıyormuş" dedi.
her neyse hal ve davranışlarında da bir değişiklik yok şimdilik, konuyu da bir daha açmadı ima da etmedi zaten...
ama asıl yazmak istediğim başka birşey var. gerçi benim gözlemlediğim kadarıyla tahmin ettiğim birşeydi ama dün akşam görüştüğümüzde kendisinin söylediği; "biliyor musun? sen ilk öptüğüm kızsın. acemiliğim ondan biraz" aynen böyle söyledi. ben burada söylesem mi söylemesem mi diye düşünürken o zaten hiç cinsel birliktelik yaşamamış. şimdi üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?