- Konu Sahibi duygusalmelek
-
Ben çevremde böyle olaya çok Sait oldum o yüzden diyorum mutlu olanı görmedim çevre derken arkadaş değil duyduklarim yani . Ben o zar onun için orda demedim ama insanın bakire ligi ordan anlaşılıyor dimi ? Atlar da varsa bi at kadar olamıyorum desenize işin şaka tarafı bu . Herkese göre göreceli bi kavram bu elestirilcek bi durum değil inanın bana göre ak size göre siyahtır zaten ciddi bi ilişkisi olursa bencede söylesin burda okuyorum da yok diktircem falan asıl salaklik onlarda kendini kandırıyorlar söylemesi daha iyi . Ne bilim inşallah düzgün bi insan çıkar . Kizcagiz daha hata yapmaz insallah
note3 kadinlar_klubü
Ben arkadaşa 'aferin canım doğru yoldasın' demedim, yaptığı hata olabilir evet ama karalar bağlamasına gerek yok, ömrü hayatı boyunca bu yaptıgı hataya takılıp kalsa ne olur bu kızın hali? sürekli pişmanlık krizleri geçirse, hayatı kendine zehir etse? hayata 1 kere geliyoruz ve yaptıgımız hatalardan ders çıkarıp daha güçlü adımlarla devam etmeliyiz. Evet arkadaş bir hata yapmış ve pişmanlık duyuyor, bize düşen ona doğru yolu göstermektir, ' aa tüü kaka ne ayıp hem de türbanlı, zina yapmış, yazıklar olsun! ' deyip taşlamak değil, ben size bunu anlatmaya çalıştım, olan olmuş, ayıplamakla elinize ne geçiyor kızcağınızı daha da utandırıp üzmekten başka?
Şer-i hukuka göre zinanın hükmü recm dir
Güzel günler göreceğiz...
Kapalı değilim. Kapanmayı da düşünmedim bu yaşıma kadar. O nedenle bu söylediklerine sağlıklı cevap veremem ama şunu söyleyebilirim. Hatalar anlık olabilir ve insan geçmişi, geleceği ya da içinde bulunduğu durumu düşünmeden de hata yapabilir. Bile bile ya da istemeyerek. Başta eğer öyle niyetle kapanıyorsa ömür boyu hatasız tam yaşayan kaç insan vardır merak ediyorum? Her yönden bahsediyorum. Zira en küçük gıybet bile büyük günah.Bende onu demiyorum zira ne kapalılar var
Ben diyorum ki kapanan kişi dini sorumluluk adına kapanır günahı haramı bilir ve der ki benim dinimce kapanmam şart değil mi ?
He işte bu hata lükse girer sen o noktaya bile getirmezsin kendine anlatabildim mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım sen nasıl sakin kalabiliyosun yaa sana da hayret :))
Vallahi takdir ettim seni, tartıstıgım bayanın yorumlarını benim sinirime cok dokundu bir kadın olarak, ama neyse ki su an sakinim :)
Ben arkadaşa 'aferin canım doğru yoldasın' demedim, yaptığı hata olabilir evet ama karalar bağlamasına gerek yok, ömrü hayatı boyunca bu yaptıgı hataya takılıp kalsa ne olur bu kızın hali? sürekli pişmanlık krizleri geçirse, hayatı kendine zehir etse? hayata 1 kere geliyoruz ve yaptıgımız hatalardan ders çıkarıp daha güçlü adımlarla devam etmeliyiz. Evet arkadaş bir hata yapmış ve pişmanlık duyuyor, bize düşen ona doğru yolu göstermektir, ' aa tüü kaka ne ayıp hem de türbanlı, zina yapmış, yazıklar olsun! ' deyip taşlamak değil, ben size bunu anlatmaya çalıştım, olan olmuş, ayıplamakla elinize ne geçiyor kızcağınızı daha da utandırıp üzmekten başka?
Pardonda hangi peygamberin zamaninda 1 gecelik iliski icin nikah kiyiliyormus?? Iyi walla ozaman kim kime gum gume. Herkes bir gecelik iliski icin nikah kiysin! Lutfen bilip bilmeden boyle yazmayin ya. Dinimizde zina hem erkek hem kadin icin gunahtir. Nikahsiz beraber olamiyorsun. Beraber olmak icin nikah kiymak mecburiyetindesin. Sirf iliskiye girmek icinde dinimizde NIKAH yoktur! Merak ettim acaba bu bilgileri nerden aldiniz burada paylasirmisiniz??
Hepiniz sütten çıkma ak kaşık mübarek!
Kapalıların da cinsel hayatı varmış da yok efendim cemaattekilerin de varmış .. Tövbe Yarabbi herkes kendine baksın ya bırakın şunun da var bununda var demeyi.
Bu tarz konular bilinçli mi açılıyor anlamıyorum..
Konuyu açan şahsın da bilerek kapalıyım dediğini düşünüyorum..
Kesinlikle konuyu doğru bulmuyorum,doğruysa bile yaptın madem,sonunu da düşün bi zahmet ister söyle ister söyleme ister evlen ister evlenme..
ben günah boyutuna eleştirmiycem Allah bilir çünkü biz kullara düşmez
ama kapalı olduğun için karşılaştığın insanların bunu önemseyen insanlar olmaları çok muhtemel ben söylemek istemeni çok doğru buluyorum kesinlikle asıl ahlaksızlık insanları kandırmaktır bence
önemli olan zar da değil eğer hata olduğunu düşünüosan bi dahaki sefere tekrarlamamaya çalış hatasız kul olmaz zaten.
ne kendini parçala derim sana ne de oh iyi yaptım bi daha olsa bi daha yaparım diye düşün derim .
insan olmanın en büyük erdemi hatalarını kabullenip bununla yaşamaktır bence inşallah gönlüne göre birini bulursun ...
bitanem sen yaz yaz anlarlar mı sanıyorsun? kendini boşuna yorma...
Canım sen nasıl sakin kalabiliyosun yaa sana da hayret :))
Vallahi takdir ettim seni, tartıstıgım bayanın yorumlarını benim sinirime cok dokundu bir kadın olarak, ama neyse ki su an sakinim :)
ahlaklı ahlaksız diye ikiye ayırmışsınız burda ahlaksızlar zarsızlar mı ahlak bu mu
Eeee doğru yalan mı siz her kapalıyı müslüman mı sanıyordunuz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen sana katılıyorum canım. insanların başka hataları da oluyo baska gunahları da oluyo buraya möilyonlarca konu acılıyo ama hiç biri bu kadar kısa sürede bu kadar cok yorum almıyo bu konulara benzemiyosa. evet zina haram gunah kızlık zarı saklanmalı ilk geceye kocamıza özel olmalı ama YAPMIŞ. napsın kendini mi öldürsün ya da ölene kadar depresyonda mı yasasın. kimseyle evlenmesin mi yakınlasmasın mı. zina buyuk gunah evet ama zina sadece yatmakla mı oluyo sanıyosunuz. ya da dinimizde yalan söylemek de cok buyuk gunah hiç yalan söylemediniz mi. başı kapalı insanlar size soruyorum kimsenin gıybetini yapmadınız mı. annenize babanıza hiç bagırmadınız mı karsı gelmediniz mi. bunlar da dinimiz de cok buyuk gunah. hatta işlediğimiz gunahları gecip bi de yapmadıgımız sevaplardan kazandıgımız gunahlara gelelim. elbette kılanlar vardır ama burda laf atan herkes namazını ukemmel saati saatine mi kılıyo hiç kacırmadan. sürekli ibadet mi ediyo. sürekli oruc tutup Kuran mı okuyo. hatta tuttugu orucu hakkıyla kalp kırmadan gunah işlemeden yalan konusmadan mı tutuyo. namazda okudugu ayetlerdeki dualardaki şeylerin hepsini hayatında uyguluyo mu. kimsenin kimseye muslumanlıgına ibadetine gunahına sucuna basörtusune acıklıgına laf etmeye hakkı yok. belki Allah kınadıgınız bu kızı cennete koyacak ama sizi cehenneme atacak nerden bilebilirisni,z ha ?
Yorumları okursaniz tam bilmiyorum mis mis eki getirdim yani sonrada B ilgilendiren arkadaşlar oldu teşekkür ettim :)
note3 kadinlar_klubü
Yazdığım şeyi anlamadınız galiba..
Bu konular bilinçli açılıyor.bu bayan kapalı olduğunu söylemek zorunda değil bilerek söylüyor,sonra ne oluyor kapalılar şöyle açıklar böyle...
Herkes kendi günahına sevabına baksın genelleme yapmasın.benim karşı olduğum nokta bu.konu çok kötü yerlere gidiyor gereksiz yere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?