- Konu Sahibi duygusalmelek
-
dinden haberi olmayan insanlar dinle ilgili atıp tutuyo burda işye aynen canım. Allah ıslah etsin. peygamber efendimiz kınamayın basınıza gelmeden ölmezsiniz demiş. (anlayana ) sizin de kızınız olur ya da sizi de kandıran biri olur
Gördüğünüz gibi siz de insanları kınayabiliyorsunuz.
Bence insanoğlu kınamaktan vazgeçmediği sürece başına gelmeyecek yok.
Konuya gelince toplumumuzda bu duruma takmayacak erkekler vardır elbette ama çoğunlukta olduklarını sanmıyorum.
Ne olursa olsun yaşadığınız şeyle alakalı kimse bir şey diyemez sizin bedeniniz.
evet... hayatı boyunca namaz kılmamak adam öldürmekten bile günahmış mesela.. ve en büyük günah zina değil en büyük günah gıybettir.. hiç farkında olmadığımız ve insanların hiç günah olarak görmediği o çekiştirmeler, dedikodular.. zinadan katkat günahtır...
bazıları, fazla nutuk çekmeyın..nasıl olsa gunahı size değil.. her koyun kendı bacagından asılacak
kendı kızınıza, kardesınıze olsa bu durum, 1-2 laf söyleyıp
ona en ıyı kısmetı bulmaya calısırsınız belkıde.. her seyın iyisini layık görür, cahıllık etmıs olan olmus dersınız. ama baskası olunca gözünüzde en namussuzu olur.. eeeee, kımse kendı eşiğine bakmaz.
insanlar kendılerıne kör bakmakta çok iyi ustalar
sadece sana yazsaydımGocunmak değilde bu yorumunuz kimeydi? Bende karşıt dusuncede olanlardanim oyüzden sordum
note3 kadinlar_klubü
Bak bana kızıyordun bide şimdi bu kizcegiz hata üzerine hata eklemiyor mu ? Tünel falanmis şimdi bu mu pişman olmak resmen diyordu ben açık açık yaptım gizli olanlardan daha iyi gibi . Hep ben mi haksizim biraz düşün valla bak :)
note3 kadinlar_klubü
Bencede haklisiniz konu sahibi ilk utanırken suan çok rahat cevap yetistiriyor insanları birbirine düşürmek için konu acıyorlar .
note3 kadinlar_klubü
Evet yanlış anlamışım çok özür dilerim sizden.
Estağfurullah önemi yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hepiniz sütten çıkma ak kaşık mübarek!
Kapalıların da cinsel hayatı varmış da yok efendim cemaattekilerin de varmış .. Tövbe Yarabbi herkes kendine baksın ya bırakın şunun da var bununda var demeyi.
Bu tarz konular bilinçli mi açılıyor anlamıyorum..
Konuyu açan şahsın da bilerek ka palıyım dediğini düşünüyorum..
Kesinlikle konuyu doğru bulmuyorum,doğruysa bile yaptın madem,sonunu da düşün bi zahmet ister söyle ister söyleme ister evlen ister evlenme..
Ben size ne zaman kızdım ya hu
Yurt disinda yasa o zaman cunku bu dusuncede turkiyede destekleyen cok az bi kesim varr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
''yapmasaydın'' dıyenler elbet olacaktır... konu herkese acık sonucta, hatta uye olmayanlara bılebayan ben kapalı olduğumu özellikle belirttim çünkü ailem kapalı ve böyle bir durumu bilmemesi gerek. yapmadan düşünecktn diyenler yazmasın akıl verenler yazsın diye başta söyledim neden yazıyorsunuz ? o zaman şimdiki aklım yoktu şimdi bile yok belkide bilmiyorum.
Böyle konu açanları samimi bulmuyorum.Bikaç destek bekliyorlar olsun ya boşver gibisinden..olay pişmanlık falan değil yani
Bende hiç bulmuyorum valla sinir bozuyorlar inanın
note3 kadinlar_klubü
ben günah değil demedim bayan.. sadece zinayı günah listesinin başına koymanızı yanlış buldum
Zarın neden gerekli olduğunu ve bebeklikten sonra hiçbirşeye yaramadığından bi habersiniz galiba?? Kadınlarda zar var ve gidince ahlak gidiyor sizin nacizane görüşünüze göre(!) peki erkeklerin ahlak anlayışı neye göre belirleniyor. Kadınlar afedersiniz karpuz gibi seçilirken erkeklerin iki lafından mı anlayacağız ahlaklı olup olmadılarını.
Yine mi pilav...
Otuz tane böyle konu varken açmasan da olurdu konuyu yani
Muhtemel cevapları yazayım da kolaylık olsun sana...
A)Neden bozdurdun bakireliğini??Bozuk para mı bu? Seni böyle almazlar, hayat boyu mutsuz olursun. Kızlık zarını diktirttir..
B)Bu senin hayatın cnms senin bedenin senin kararın, yaptıysan yaptın?? Namus iki bacak arasında değil beyindedir, bakire olup da her bi tarafları ile o işi yapmışlar var. Erkekler bakir mi sanki? Yaşasın cinsel özgürlük
C) Yaa işte yaaa yapıp yapıp geliyorsunuz buraya, yapmasaydın bir taraflarını tutsaydın, hak etmiyorsun evliliği öl geber.
D)Seni seven böyle alsın cnm, erkek arkadaşına anlat bence onu kandırma yalanlar üstüne evlilik kurulmaz.
E)Ne biçim kapalısın sen, pis günahkar, zaten bu türbanlılar yok mu neşer yapıyorlar neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?