Kimseyle paylaşma gerçekten sever ve sevilir nişan evresine gelirsen istersen anlatırsın istemezsende anlatma senin bileceğin iş her evlenenden kan gelmiyor bu arada bilgine (bakire dahi olsa)Adam her onune gelen yazan bi tip cikti. Baska bisuru kisiyle gorusuyomus. Bana bambaska hayaller kurdurdu. Inandim gercek yuzunu is isten gectikten sonra ogrendim. Baska birinden bebek bile aldirmis biriymis
+1Tahmin edeyim.
Yaş 18-23 arası
Çok sevdin. İnandın.
Bi anda oldu herşey bişey anlamadın.
Bi bakmışsın olmuş bitmiş.
Şimdi ise çok pişmansın.
Ha bu arada erkek arkadaşın bitirdi ilişkiyi.
Benimde ikinci evliliğim, ilk evliliğimi çalıştığım yerde saklıyordum ve şimdiki eşimde bilmiyordu iş sebebi ile tanıştığımız için. Bir kere anlattım ve bir daha açılmadı konu... 1,5 senedir birlikteyiz ve 9 aydır evliyiz bir daha asla ima dahi etmedi... kendi açmadığı gibi ailesine de benim ısrarımla söyledi daha önce başımdan evlilik geçtiğini ama onlara bile bir kere yanımda kimi açtırmadı. Her an baştacı etti... bakireyken evlendiğim ilk eşim insan değildi neler etmişti bana... yani insan da bitiyor tüm iş...Ben esime aglayarak anlatmistim hic unutmam.
Evlenme teklifi ettiginin ertesi gunu salya sumuk anlattim..
Dinledi dinledi.
Eee dedi..
Nasil ee dedim..
Ya sanki ben bakir miyim senden hesap sorcam dedi, sacmalama aglama karsimda diyip susturdu beni.
O ilk ve son konusma oldu, birdaha da konusu acilmadi.
8 senelik evliyim 2 cocugum var.
Bu karsindaki insana gore degisen bi durum.
Duzgun birine denk gelirsin insallah.
insallah cok sagolun. Onun ilk evliligi miydi acabaBenimde ikinci evliliğim, ilk evliliğimi çalıştığım yerde saklıyordum ve şimdiki eşimde bilmiyordu iş sebebi ile tanıştığımız için. Bir kere anlattım ve bir daha açılmadı konu... 1,5 senedir birlikteyiz ve 9 aydır evliyiz bir daha asla ima dahi etmedi... kendi açmadığı gibi ailesine de benim ısrarımla söyledi daha önce başımdan evlilik geçtiğini ama onlara bile bir kere yanımda kimi açtırmadı. Her an baştacı etti... bakireyken evlendiğim ilk eşim insan değildi neler etmişti bana... yani insan da bitiyor tüm iş...
İnşallah konu sahibinin de karşısına iyi niyetli bir insan çıkar
Evet ilk evliliği :)insallah cok sagolun. Onun ilk evliligi miydi acaba
Canım ben bakireydim ama neden saklamisim okadar neye saklamisim da akranlarim cinselliği olması gereken gibi yasamisken ben toplum baskısına yenilmisim diyorum. Bekaret takıntısı olan biriyle evlenilmez ki zaten. Eşime sorunca benim için önemli değil dedi. Takilmayalim böyle şeylere. Abartmadan saygılı ve aylarında cinselliği yaşayabilirsiniz gençler.Yaşamadım. Hayat tarzınızı bilemem ama bu "benim için" bir hatadır, olabilir. Olmuş yapmışsınız artık bununla kendinize zehir etmeyin hayatınızı. Bir kere yaptım artık deyip de tekrarlamayın ki pişmanlığınızın bir anlamı olsun. İlerde evleneceğiniz insana da öyle söylersiniz. Bir hataydı, bir daha olmadı..
Herkes sizin gibi mi yasamak zorunda mi?yasayabilirsiniz diye akil veriyorsunuz? Herkesin dogrusu yanlisi baskadir. Tek olay toplumsal baski degil..norm ve degerleri baskadir..Canım ben bakireydim ama neden saklamisim okadar neye saklamisim da akranlarim cinselliği olması gereken gibi yasamisken ben toplum baskısına yenilmisim diyorum. Bekaret takıntısı olan biriyle evlenilmez ki zaten. Eşime sorunca benim için önemli değil dedi. Takilmayalim böyle şeylere. Abartmadan saygılı ve aylarında cinselliği yaşayabilirsiniz gençler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?