Bakış açılarınızı merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Burda neden öyle birini bulsun ki? Başına bela mı alsın? Burdan bulacağı evli kadının kocası işyerini mi bassın, ölümü kocanın elinden mi olsun?

Ya da kocası öğrenmez kadının ama kadın ilişkinin üçüncü ayında ben kocamdan boşanacağım, benimle evlen diye çemkirir, al başına belayı.

Evli olmayan biri ile görüşse yine aynı son, görüştüğü kız ciddileştirmek isteyecek ilişkiyi.

Bulmuş Ukrayna’dan başa bela olmayacak bir kadını, gidiyor pis işlerini orda bırakıp geliyor. Niye burdan bulsun?

Erkeklere gereğinden fazla merhamet duyup, her haltlarında onlara bahane bulan kadınlar çok acı bir şekilde bunun nankörlükle geri dönüşünü almıştır. Hiç şaşmaz. Merhamet edeyim derken merhamet edilecek duruma düşmeyin dikkat edin.

Kafanızda acıdığınız gibi bir insan değil o. Ahlaki değerlerinde sorun var. Allah korusun cinsel hastalık bile bulaştırabilir böyle Ukrayna’ya gidiyorsa düzenli bir şekilde.
 
Herif bildigin ziyan tiplerden evlilik disi iliskilerede yatkin evlenince aynisini YAPACAK
 
Tamam tanımıyorum ama bu hikayeleri çok duyduk çevremizden.
Anlatılanlara bir gram inanmadım.
Basbayağı yalan söylemiş ve yalan söyleyen kişi genelde yalan pelesenk olmuştur diline, benim nazarımda. Kesinlikle şans vermezdim tabi ben olsaydım. Umarım doğru yolu bulup o yönde ilerlersiniz.
 
Evli olduğunu bile bile gidip yatan kalkan adam zamparadır. Zampara adamla da işim olmaz. Güvenmem. Bugün evli bir kadınla yatan ileride kendi evliylen de yapar, ahlak anlayışına göre normal demek ki. Bence şans vermeyin.
 
Konu sahibi, ne yaşayacaksan hak edeceksin.
Bu kadar mı yokluktasın bu şahsın peşindesin hala..
Adam bas bas bağırıyor ben dalkavuğum diye sen hala ay şöyle iyi böyle iyi. Yahu bu kadar iyiyse al evinde besle, böyle konu açıp sabit fikirlilik yapanlar da garip, madem bu kadar netsin çocuk düzgün neden defalarca konu açıyorsun ki?
 
Burda bunu yapan kadınlara edilen hakaretler biliyorsunuz. Aynı durum yaşandığında ikinci kadının ne fahişeliği kalır be ahlakı. Ne farkı var? Aldatmaya sebep olmuş mu bile bile olmuş.
ayrıca teknik olarak sizle de arasında flört var. Duygularını açmış. Yani bu da aldatmadır. Bu nasıl sevgi ki bir ay iki ay cevabızı bekleyemiyor elalemle sanal seks yapıyor, fotoğraflar yollanıyor gidilip geliniyor. Her türlü her türlü ahlaksızlık.
Bu adama ilişkide güven duyulur mu? Aldatır yani. uzak durun
 
Hiç bulaşmayın bu karaktersiz herife derim . Her iki tarafı garantide tutmaya çalışmış en önemlisi evli barklı kadınla ne işi var Allahaşkına ve siz buna niye göz yumdunuz .bence üzülürsünüz
 
Kadın için bosanmis demişti aslında . Ben kadınla başka hesaptan konuşunca anladım sorunlu bir evliliği olduğunu. Bence bosanmadigini biliyordu
Kısacası adam aşama aşama yalan söyleye söyleye size üfleye üfleye, yalanını normalleştirmiş. Bravo! Size de bravo, buraya yazarken bile uyanmamışsınız. Siz devam edin, mutluluklar dilerim, yarın bir gün adam başkası ile de ona acıdığı, kendini yalnız hissettiği için görüşse kabul edeceksiniz. Çocuk vs de yapabilir olsun.
 
Böyle erkeklerin içinde var olduğunu sandığınız iyiliğe bu kadar tutunmayın. Gün geliyor o iyi diye kendinizi kandırdığınız erkek ipinizi çekiyor tereddüt etmeden.
 


Bir zamanlar bunun onda birini yapan çok sevdiğim erkek arkadaşımı terk ettim...çok zordu affetmem affedemedim hayatıma çok uzun zaman kimseyi almadım...o benim aşkımdan ölen biten adam kısa zaman sonra evlendi birkaç sene sonra boşandı başka birini buldu onlara birkaç ay sürmüş şu an başkasıyla birlikte....bilmem anlatabildim mi...affetseydim boşandığı eşi yerinde ben olurdum malesef...böyle adamlar huyunu değiştirmez boşuna uğraşmayın...resmini gördüğü kadının peşinden Ukranyaya giden adam aynı şehirdeki kadınlara direk atlar...kaba bir tabir üzgünüm ama öyle....
 
Bu soru isaretleri aklindan asla gitmeyecek bu iliski bastan yanlis olmaz seni temiz duygularla sevmeye baslasaymis zaten boyle bir ise adim atmazmis
 
Bu konuyu daha önceden hatırlıyorum.
Fazla empatik bir insan gibi geldiniz bana. Kolay manipüle edilirsiniz. Adam internet üzerinde tanıştığı evli bir kadınla görüşmek için ülke değiştiriyor, medeni durumuna ve 2 çocuklu olmasına takılmıyor, sizinle konuşuyor olmasını göz ardı ediyor. "Yalnızlığını paylaşmak" ona mı kalmış gerçekten? Hiç sanmıyorum.
Ayrılın veya ayrılmayın diyemem ama ilişkiye devam ederseniz çok üzüleceksiniz bunu bilin. Adam sizi suçlu çıkaracak hem de.
 
Evli çocuklu kadınlarla beraber olacak karakterde bir insan demek ki. Taa yurtdışlarına kadar gidecek nasıl bir yalnızlıkmış bu böyle. Uygulama diyorsunuz. Ya wechat tir, ya vk dır. Yalnızlık degil bu aileni sapıklık bence. Hiç artı bir yön göremedim.
 
Benim en net çıkardığım sonuç karşınızdaki kişi cok karaktersiz. Ve sizin anlatımınızdan da buna gayet ılımlı yaklaştığınızı düşündüm.
 
önceki postunuzu hatırlıyorum tabi daha düzelterek ayrıntılı şekilde anlatmışsnz bu postta ama öncekinde burda yazdığınz kadr "mesafeli" değildnz adama karşı baya hoşlandığınızı aranızda bişylwr olduğnu bu durumu öğrenince tartştğnzı veyahut küsme&ayrılık gibi bişy yaşadığınızı anlatmıştınız.Aynı yorumları yine alacaksınz ne bekliyorsunuz anlamadım adam 10 yaş büyük çocuklu ve evli biriyle ilişki için ülke değiştiriyor.Sizinlede muhattapken onuda elde tutuyor,sanki herkes iyi yorum yapınca adamın yaptığı normal gibi hissedecksnz galiba.Ama değil.burda bu şekilde anlatmamış olsanızda önceki postunuza göre diyorum ki ilişknin başında hem siz hem o kadın vardı.Ben olsam kendini bu durumda rahatsız hisseder muhabbeti keserdm.Ama anladığm kadarıyla hala devam ediyosunz ve zaman geçmesine rağmen iyi yorum bekliyosunuz..Amaç ?
 
Ne kadar iyi bir insan kalkıp destek olmak İçin Ukranya ya gitmiş. Sanırım 2 defa bir de.
 
Asosyal olduğuna emin misiniz? Hiç güvenilir biri değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…