Olaya öyle bakmıyorum birebir tanıdığım için.. götürse burda da sürekli kız bul et takil şeklinde hayatı olabilirdi ama yok monoton iş ev .. haftasonu bile iş .. patronumun evinde kalıyor şuan bile beraberler onun akrabası tabi abisi gibi onlarin evinde büyümüş. Aman neyse ben en iyisi normal yakınlıkta olmaya devam edeyim inşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci de .. kpss ye hazirlansam güzel olacak da kıçımı kaldıracak kararlılık yok henuz
Burda bunu yapan kadınlara edilen hakaretler biliyorsunuz. Aynı durum yaşandığında ikinci kadının ne fahişeliği kalır be ahlakı. Ne farkı var? Aldatmaya sebep olmuş mu bile bile olmuş.Belkide kadın bunu dert etmiyor ise ben neden edeyim banane diye düşündü. Kadın da bütün gün telefon elinde hayatı bu. Kocasını hiç sevmiyor çocukları için beraber yaşıyor o da ayrı ilginç.o kadar ozgurken .. yani mesela Türkiye ye gelebiliyor tek başına özgür bu konuda
Kısacası adam aşama aşama yalan söyleye söyleye size üfleye üfleye, yalanını normalleştirmiş. Bravo! Size de bravo, buraya yazarken bile uyanmamışsınız. Siz devam edin, mutluluklar dilerim, yarın bir gün adam başkası ile de ona acıdığı, kendini yalnız hissettiği için görüşse kabul edeceksiniz. Çocuk vs de yapabilir olsun.Kadın için bosanmis demişti aslında . Ben kadınla başka hesaptan konuşunca anladım sorunlu bir evliliği olduğunu. Bence bosanmadigini biliyordu
Aslında bu konuyu daha önce açtım fakat biraz eksikler vardı. Şöyle ki Aralık ayında başladığım isyerimde benden bir yaş küçük biri ile tanıştım. Zaten küçük bir ofis ikimiz dip dibe çalışıyoruz. Başta gayet normal bir ilişkimiz vardı ilk ay seviyeli. Sonra samimi olmaya başladık. Bu kişi bana tek başına olduğunu ailesinin uzakta olduğunu 7 yaşından beri ailesinden uzak akrabasinda büyüdüğünü anlattı ve çok yalnızlık çektiğini. Asosyal biri arkadaş vesaire de edinmiyor. İş ev arası yaşıyor kuzeni ile kalıyorlar bir evde. Bende yalnızlıktan yana çok dertliyken ona rastlayinca direk çekildim ona doğru. Hoşlanmaya başladım. O da benden hoşlanmaya başladı hissediyordum. Sonra bir kez sinemaya davet ettim başka arkasim ve kardsimle tanıştırdım bana teşekkür etti . Aramız iyiydi. Derken telefonda mesajlastigi yabancı bir konuşmayı gördüm sordum bir bayandı İngilizce konuşmak için indirdiği uygulamadan tanismislar. Arkadaşım dedi. Bu arada biz ufak ufak hoslanmalar vesaire üstü kapalı çalışmaya devam ediyoruz. Ben ilişki konusunda korkak biriyim ağırdan alıyordum zaten konusu açıldı birgün zaman lazım dedim . O günün sabahı whatsapinda o numaraya aşkım gibi şeyler yazdığını gördüm şok oldum sordum. Anlatmak zorunda kaldı. Kadınla normal konuşurlarken birden daha yakın konuşmaya başlamışlar. Ben soğudum o ara sonra amann sadece konuşmuşlar boşver dedim. Derken bukez konuşmayı bırakacağını zannederken hala konustugunj gördüm o da gün bilerek whatsapi açık birakip dışarı çıktı görmem için özellikle bakacagimi biliyordu baktim kadın ona fotoğraflar yollamış önceden Ukrayna da çektiği fotoğraflarını. Meğer kaidn ülkesine çağırmış bu da iki kez gitmiş haftasonu için 2-3 günlük tabi yakinlasmislar vesaire. Bu arada bu kişi 27 yaşında. Kadin 39 iki çocuğu var eşiyle arası yok kadının . Eşini aldatıyor yani. Ben öğrenince baya üzüldüm bana yalan söylemesine üzüldüm. Sonra anlattı. Yalnızlığını bu kadınla paylaşmış kadın da evliligi zaten bitmiş sorunlu bir evlilik o da aynı şekilde çalışmak için İngilizce uygulama indirmiş dil öğrenmek.isterken bununla tanışmış vesaire arkadaşlık kurmuşlar ve zamanla da daha yakın olmuşlar. Ben hayatına girince benden hoşlanmaya başlayınca kadını pat diye birakamamis konuşmayı kesememis çünkü benle net bişey yoktu başta ve duyguları başta çok yoğun değildi yogunlasinca kadına ilgisini kaybetmiş . Onu üzmeden söylemek istemiş. Bn kadınla daha sonra başka hesaptan konuştum kadın cidden birine ihtiyaç duyuyor eşiyle ve onun ailesiyle problemleri var bu yüzden bu gencimiz onun sorunlarını dinleyince kendini iyi hisetmis bunu anladım. Sonra kadına beni anlattı ve onunla iletişimi kesti. Tabi ben ne kadar anlasam da bu kurdukları ilişkiyi yine de baştan söylemesini tercih ederdim saklaması doğru değildi. Kendisi de farkında hatasının . Şans vermemi istedi gerekirse zaman ver beklicem dedi guvenmen için bana. Şuan normal konusuyorum kendisiyle bir bakıyorum onu seviyorum gibi çok yakın hissediyorum. Bir bakıyorum acaba yine yalan söyler mi aldatır mı gibi düşüncelere giriyorum. Günümün 10 saati onunla geçiyor iste hergün hoşlanıyorm anlaşıyoruz da .. ama soru işaretleri için malesef yapabilecegim bişey yok. Ne kestirip atabiliyorum şuan ne de onunla olabilirim diyebiliyorum. Zaman verip normal arkadaş olarak devam edip gözlemlemek en iyisi gibi geliyor şuan bana. Sizin düşünceniz nedir
Benim en net çıkardığım sonuç karşınızdaki kişi cok karaktersiz. Ve sizin anlatımınızdan da buna gayet ılımlı yaklaştığınızı düşündüm.Aslında bu konuyu daha önce açtım fakat biraz eksikler vardı. Şöyle ki Aralık ayında başladığım isyerimde benden bir yaş küçük biri ile tanıştım. Zaten küçük bir ofis ikimiz dip dibe çalışıyoruz. Başta gayet normal bir ilişkimiz vardı ilk ay seviyeli. Sonra samimi olmaya başladık. Bu kişi bana tek başına olduğunu ailesinin uzakta olduğunu 7 yaşından beri ailesinden uzak akrabasinda büyüdüğünü anlattı ve çok yalnızlık çektiğini. Asosyal biri arkadaş vesaire de edinmiyor. İş ev arası yaşıyor kuzeni ile kalıyorlar bir evde. Bende yalnızlıktan yana çok dertliyken ona rastlayinca direk çekildim ona doğru. Hoşlanmaya başladım. O da benden hoşlanmaya başladı hissediyordum. Sonra bir kez sinemaya davet ettim başka arkasim ve kardsimle tanıştırdım bana teşekkür etti . Aramız iyiydi. Derken telefonda mesajlastigi yabancı bir konuşmayı gördüm sordum bir bayandı İngilizce konuşmak için indirdiği uygulamadan tanismislar. Arkadaşım dedi. Bu arada biz ufak ufak hoslanmalar vesaire üstü kapalı çalışmaya devam ediyoruz. Ben ilişki konusunda korkak biriyim ağırdan alıyordum zaten konusu açıldı birgün zaman lazım dedim . O günün sabahı whatsapinda o numaraya aşkım gibi şeyler yazdığını gördüm şok oldum sordum. Anlatmak zorunda kaldı. Kadınla normal konuşurlarken birden daha yakın konuşmaya başlamışlar. Ben soğudum o ara sonra amann sadece konuşmuşlar boşver dedim. Derken bukez konuşmayı bırakacağını zannederken hala konustugunj gördüm o da gün bilerek whatsapi açık birakip dışarı çıktı görmem için özellikle bakacagimi biliyordu baktim kadın ona fotoğraflar yollamış önceden Ukrayna da çektiği fotoğraflarını. Meğer kaidn ülkesine çağırmış bu da iki kez gitmiş haftasonu için 2-3 günlük tabi yakinlasmislar vesaire. Bu arada bu kişi 27 yaşında. Kadin 39 iki çocuğu var eşiyle arası yok kadının . Eşini aldatıyor yani. Ben öğrenince baya üzüldüm bana yalan söylemesine üzüldüm. Sonra anlattı. Yalnızlığını bu kadınla paylaşmış kadın da evliligi zaten bitmiş sorunlu bir evlilik o da aynı şekilde çalışmak için İngilizce uygulama indirmiş dil öğrenmek.isterken bununla tanışmış vesaire arkadaşlık kurmuşlar ve zamanla da daha yakın olmuşlar. Ben hayatına girince benden hoşlanmaya başlayınca kadını pat diye birakamamis konuşmayı kesememis çünkü benle net bişey yoktu başta ve duyguları başta çok yoğun değildi yogunlasinca kadına ilgisini kaybetmiş . Onu üzmeden söylemek istemiş. Bn kadınla daha sonra başka hesaptan konuştum kadın cidden birine ihtiyaç duyuyor eşiyle ve onun ailesiyle problemleri var bu yüzden bu gencimiz onun sorunlarını dinleyince kendini iyi hisetmis bunu anladım. Sonra kadına beni anlattı ve onunla iletişimi kesti. Tabi ben ne kadar anlasam da bu kurdukları ilişkiyi yine de baştan söylemesini tercih ederdim saklaması doğru değildi. Kendisi de farkında hatasının . Şans vermemi istedi gerekirse zaman ver beklicem dedi guvenmen için bana. Şuan normal konusuyorum kendisiyle bir bakıyorum onu seviyorum gibi çok yakın hissediyorum. Bir bakıyorum acaba yine yalan söyler mi aldatır mı gibi düşüncelere giriyorum. Günümün 10 saati onunla geçiyor iste hergün hoşlanıyorm anlaşıyoruz da .. ama soru işaretleri için malesef yapabilecegim bişey yok. Ne kestirip atabiliyorum şuan ne de onunla olabilirim diyebiliyorum. Zaman verip normal arkadaş olarak devam edip gözlemlemek en iyisi gibi geliyor şuan bana. Sizin düşünceniz nedir
önceki postunuzu hatırlıyorum tabi daha düzelterek ayrıntılı şekilde anlatmışsnz bu postta ama öncekinde burda yazdığınz kadr "mesafeli" değildnz adama karşı baya hoşlandığınızı aranızda bişylwr olduğnu bu durumu öğrenince tartştğnzı veyahut küsme&ayrılık gibi bişy yaşadığınızı anlatmıştınız.Aynı yorumları yine alacaksınz ne bekliyorsunuz anlamadım adam 10 yaş büyük çocuklu ve evli biriyle ilişki için ülke değiştiriyor.Sizinlede muhattapken onuda elde tutuyor,sanki herkes iyi yorum yapınca adamın yaptığı normal gibi hissedecksnz galiba.Ama değil.burda bu şekilde anlatmamış olsanızda önceki postunuza göre diyorum ki ilişknin başında hem siz hem o kadın vardı.Ben olsam kendini bu durumda rahatsız hisseder muhabbeti keserdm.Ama anladığm kadarıyla hala devam ediyosunz ve zaman geçmesine rağmen iyi yorum bekliyosunuz..Amaç ?Aslında bu konuyu daha önce açtım fakat biraz eksikler vardı. Şöyle ki Aralık ayında başladığım isyerimde benden bir yaş küçük biri ile tanıştım. Zaten küçük bir ofis ikimiz dip dibe çalışıyoruz. Başta gayet normal bir ilişkimiz vardı ilk ay seviyeli. Sonra samimi olmaya başladık. Bu kişi bana tek başına olduğunu ailesinin uzakta olduğunu 7 yaşından beri ailesinden uzak akrabasinda büyüdüğünü anlattı ve çok yalnızlık çektiğini. Asosyal biri arkadaş vesaire de edinmiyor. İş ev arası yaşıyor kuzeni ile kalıyorlar bir evde. Bende yalnızlıktan yana çok dertliyken ona rastlayinca direk çekildim ona doğru. Hoşlanmaya başladım. O da benden hoşlanmaya başladı hissediyordum. Sonra bir kez sinemaya davet ettim başka arkasim ve kardsimle tanıştırdım bana teşekkür etti . Aramız iyiydi. Derken telefonda mesajlastigi yabancı bir konuşmayı gördüm sordum bir bayandı İngilizce konuşmak için indirdiği uygulamadan tanismislar. Arkadaşım dedi. Bu arada biz ufak ufak hoslanmalar vesaire üstü kapalı çalışmaya devam ediyoruz. Ben ilişki konusunda korkak biriyim ağırdan alıyordum zaten konusu açıldı birgün zaman lazım dedim . O günün sabahı whatsapinda o numaraya aşkım gibi şeyler yazdığını gördüm şok oldum sordum. Anlatmak zorunda kaldı. Kadınla normal konuşurlarken birden daha yakın konuşmaya başlamışlar. Ben soğudum o ara sonra amann sadece konuşmuşlar boşver dedim. Derken bukez konuşmayı bırakacağını zannederken hala konustugunj gördüm o da gün bilerek whatsapi açık birakip dışarı çıktı görmem için özellikle bakacagimi biliyordu baktim kadın ona fotoğraflar yollamış önceden Ukrayna da çektiği fotoğraflarını. Meğer kaidn ülkesine çağırmış bu da iki kez gitmiş haftasonu için 2-3 günlük tabi yakinlasmislar vesaire. Bu arada bu kişi 27 yaşında. Kadin 39 iki çocuğu var eşiyle arası yok kadının . Eşini aldatıyor yani. Ben öğrenince baya üzüldüm bana yalan söylemesine üzüldüm. Sonra anlattı. Yalnızlığını bu kadınla paylaşmış kadın da evliligi zaten bitmiş sorunlu bir evlilik o da aynı şekilde çalışmak için İngilizce uygulama indirmiş dil öğrenmek.isterken bununla tanışmış vesaire arkadaşlık kurmuşlar ve zamanla da daha yakın olmuşlar. Ben hayatına girince benden hoşlanmaya başlayınca kadını pat diye birakamamis konuşmayı kesememis çünkü benle net bişey yoktu başta ve duyguları başta çok yoğun değildi yogunlasinca kadına ilgisini kaybetmiş . Onu üzmeden söylemek istemiş. Bn kadınla daha sonra başka hesaptan konuştum kadın cidden birine ihtiyaç duyuyor eşiyle ve onun ailesiyle problemleri var bu yüzden bu gencimiz onun sorunlarını dinleyince kendini iyi hisetmis bunu anladım. Sonra kadına beni anlattı ve onunla iletişimi kesti. Tabi ben ne kadar anlasam da bu kurdukları ilişkiyi yine de baştan söylemesini tercih ederdim saklaması doğru değildi. Kendisi de farkında hatasının . Şans vermemi istedi gerekirse zaman ver beklicem dedi guvenmen için bana. Şuan normal konusuyorum kendisiyle bir bakıyorum onu seviyorum gibi çok yakın hissediyorum. Bir bakıyorum acaba yine yalan söyler mi aldatır mı gibi düşüncelere giriyorum. Günümün 10 saati onunla geçiyor iste hergün hoşlanıyorm anlaşıyoruz da .. ama soru işaretleri için malesef yapabilecegim bişey yok. Ne kestirip atabiliyorum şuan ne de onunla olabilirim diyebiliyorum. Zaman verip normal arkadaş olarak devam edip gözlemlemek en iyisi gibi geliyor şuan bana. Sizin düşünceniz nedir
Asosyal olduğuna emin misiniz? Hiç güvenilir biri değil.Aslında bu konuyu daha önce açtım fakat biraz eksikler vardı. Şöyle ki Aralık ayında başladığım isyerimde benden bir yaş küçük biri ile tanıştım. Zaten küçük bir ofis ikimiz dip dibe çalışıyoruz. Başta gayet normal bir ilişkimiz vardı ilk ay seviyeli. Sonra samimi olmaya başladık. Bu kişi bana tek başına olduğunu ailesinin uzakta olduğunu 7 yaşından beri ailesinden uzak akrabasinda büyüdüğünü anlattı ve çok yalnızlık çektiğini. Asosyal biri arkadaş vesaire de edinmiyor. İş ev arası yaşıyor kuzeni ile kalıyorlar bir evde. Bende yalnızlıktan yana çok dertliyken ona rastlayinca direk çekildim ona doğru. Hoşlanmaya başladım. O da benden hoşlanmaya başladı hissediyordum. Sonra bir kez sinemaya davet ettim başka arkasim ve kardsimle tanıştırdım bana teşekkür etti . Aramız iyiydi. Derken telefonda mesajlastigi yabancı bir konuşmayı gördüm sordum bir bayandı İngilizce konuşmak için indirdiği uygulamadan tanismislar. Arkadaşım dedi. Bu arada biz ufak ufak hoslanmalar vesaire üstü kapalı çalışmaya devam ediyoruz. Ben ilişki konusunda korkak biriyim ağırdan alıyordum zaten konusu açıldı birgün zaman lazım dedim . O günün sabahı whatsapinda o numaraya aşkım gibi şeyler yazdığını gördüm şok oldum sordum. Anlatmak zorunda kaldı. Kadınla normal konuşurlarken birden daha yakın konuşmaya başlamışlar. Ben soğudum o ara sonra amann sadece konuşmuşlar boşver dedim. Derken bukez konuşmayı bırakacağını zannederken hala konustugunj gördüm o da gün bilerek whatsapi açık birakip dışarı çıktı görmem için özellikle bakacagimi biliyordu baktim kadın ona fotoğraflar yollamış önceden Ukrayna da çektiği fotoğraflarını. Meğer kaidn ülkesine çağırmış bu da iki kez gitmiş haftasonu için 2-3 günlük tabi yakinlasmislar vesaire. Bu arada bu kişi 27 yaşında. Kadin 39 iki çocuğu var eşiyle arası yok kadının . Eşini aldatıyor yani. Ben öğrenince baya üzüldüm bana yalan söylemesine üzüldüm. Sonra anlattı. Yalnızlığını bu kadınla paylaşmış kadın da evliligi zaten bitmiş sorunlu bir evlilik o da aynı şekilde çalışmak için İngilizce uygulama indirmiş dil öğrenmek.isterken bununla tanışmış vesaire arkadaşlık kurmuşlar ve zamanla da daha yakın olmuşlar. Ben hayatına girince benden hoşlanmaya başlayınca kadını pat diye birakamamis konuşmayı kesememis çünkü benle net bişey yoktu başta ve duyguları başta çok yoğun değildi yogunlasinca kadına ilgisini kaybetmiş . Onu üzmeden söylemek istemiş. Bn kadınla daha sonra başka hesaptan konuştum kadın cidden birine ihtiyaç duyuyor eşiyle ve onun ailesiyle problemleri var bu yüzden bu gencimiz onun sorunlarını dinleyince kendini iyi hisetmis bunu anladım. Sonra kadına beni anlattı ve onunla iletişimi kesti. Tabi ben ne kadar anlasam da bu kurdukları ilişkiyi yine de baştan söylemesini tercih ederdim saklaması doğru değildi. Kendisi de farkında hatasının . Şans vermemi istedi gerekirse zaman ver beklicem dedi guvenmen için bana. Şuan normal konusuyorum kendisiyle bir bakıyorum onu seviyorum gibi çok yakın hissediyorum. Bir bakıyorum acaba yine yalan söyler mi aldatır mı gibi düşüncelere giriyorum. Günümün 10 saati onunla geçiyor iste hergün hoşlanıyorm anlaşıyoruz da .. ama soru işaretleri için malesef yapabilecegim bişey yok. Ne kestirip atabiliyorum şuan ne de onunla olabilirim diyebiliyorum. Zaman verip normal arkadaş olarak devam edip gözlemlemek en iyisi gibi geliyor şuan bana. Sizin düşünceniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?