Bakış açılarınızı merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kısmet demekki .. ne güzel.. ben de şu var. Başka biriyle konusasim gelmiyor mesela şuan bazen yazan eden oluyor sosyal medyadan yok yani içim el vermiyor o enerji oluşmuyor :/

Kısmet demekki .. ne güzel.. ben de şu var. Başka biriyle konusasim gelmiyor mesela şuan bazen yazan eden oluyor sosyal medyadan yok yani içim el vermiyor o enerji oluşmuyor :/
Olacak olsa o enerji oluşur işte

Adam evli bekar demiyor götürüyor sen hala birbirimize kaldık diyorsun.

Tek kalmamak için yapıyorsun bunu canım yalnız kal aslında en iysii yalnızlık sürekli aklında şüphe olacağına kuskulanacagina yalniz kal neden bu kadar sıkıntı ediyorsun ki herkes begenilmek edilmek ister kendine arkadaş bulabilirsin eski bir arkadaşın sınıf okuldur iş nasılsın yaz halini hatrıni sor birtane arkadaşım var yakın konustugun dediğim onunla da kaç aydır arada konusur görürüz zamanla zaten hayırlısı gelecektir sana. Beğenilirsin edilirsin 2 3 söyler oda biter sürekli güzel şeyler söyleyen eden kim var ki

Adam evli bekar demiyor götürüyor sen hala birbirimize kaldık diyorsun.

Olaya öyle bakmıyorum birebir tanıdığım için.. götürse burda da sürekli kız bul et takil şeklinde hayatı olabilirdi ama yok monoton iş ev .. haftasonu bile iş .. patronumun evinde kalıyor şuan bile beraberler onun akrabası tabi abisi gibi onlarin evinde büyümüş. Aman neyse ben en iyisi normal yakınlıkta olmaya devam edeyim inşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci de .. kpss ye hazirlansam güzel olacak da kıçımı kaldıracak kararlılık yok henuz

Hay massallah sırf türk kizlarina tanışalım mı diyemem diye gidip Ukraynalı secmis bir de uckuru için Ukrayna'ya gitmiş . Bana yalnızlığın arkasına sığınarak yapacağını yapıyor gibi geldi . Çok yalnızım bu yüzden evli çocuklu bir kadınla beraberim hemic de Ukraynalı senle konuşurken de yalnızdım bu yyusden resim atiyo diye ajitasyon yapsın oldu olcak . Bana hiç masum gelmedi bu kişi . Ayrıca bu kadar yalnız içine kapanık arkadaş edinmekten kaçınan insanlar sizi urkutmuyor mu?
Nedir ne değildir hakkında onunla ilgili konusabilecegin hickimse yok daha sonradan gizlediği bir sueu şey öğreniyorsun falan . Çok dikkatli olun bu kişiye derim . Günde 10 saat görüyorsunuz diye bu kadar içten içe korumak istiiyorsunuz sanki

Türkiye'de kadın mı yoktu da ta Ukrayna'ya kadar gitmiş hem de kendisinden 12 yaş büyük bir kadın için? Üstelik kadın evli. Sizinle tanışmıyor bile olsa bu yaptığı karakteri konusunda baya işaret veriyor aslında. Yalnızlık falan bıraksın bunları bence. Yalnızlığına ortak birini arıyorsa kendi ülkesinden kendi yaşıtlarında kadınlarla ilgilenirdi ya da kendine sosyalleşecegi normal kadın/erkek arkadaşlar edinmeye çalışırdı. O kısmı tamemen uydurduğu kılıf. Duygu sömürüsü yapmış biraz.

Ben olsam içime sinmezdi ki sizin de sinmemis zsten. Birilerinden destek alarak oldurmaya çalışıyor gibisiniz. İç sesinizi dinleyin

bi kere güvenini kaybetmiş artık aklında hep şüphe olcak acabalarla yaşamaktan yorulursun ayrılmakta biraz üzer seni çünkü bir alışkanlık olmuştur boşluğa düşersin ama güveneceğin birini buldumu geçer diğer türlü ayrılana kadar acı duyabilirsin tekrar böyle şeylerini yakaladıkça

Adam mı kalmadı daha gençsin bu adamın yolu yol değil bu seni üzer bence kesinlikle evlenilecek biri değil böyle hata yapma

Biz tamam dersek ne yapacaksın bu çocukla?
Hemen evlenip bir çocuk falan mı?

Anlattığınız olau ( 2 kere ukraynaya gidip biriyle birlikte olmak) ile çizdiğiniz karakter arasında ciddi uyumsuzluk var. Ancak içinde bulunduğunuz duygusal durum ve yalnız kalmama motivasyonunuz sizi etkiliyor bence. Bu gerçeği görmemizi emgelliyor. Nereden bilip emin oluyorsunuz mınoton hayatına? Gercekten Bu kadar monoton yaşayan bi adam kalkıp kadın için ukraynaya gitmişse manik atak falan geçirmiştir Ya da bu ukrayna falan işlerinde tecrübelidir e bu tecrübe niye yurt içinde de olmasın?

Acil kendinize yeni bi sosyal çevre edinin.zaman yaratın be yeni bi ortama girin. Mümkünse iş yerinde fiziki mesafe koyun. Dipdibe çalışmayın mesela. Kendinizi kaptırırsanız çok geçmeden pişmanlık konuşarınızı okuyacağız burda, dikkatli olun

Konusahibi görmek istemiyor adam ne yapsa kabulü.Bi önceki konunda neler neler yazıldı sana.Sırf hayatında bi sevgilin olsun yalnız kalmamak için bu karaktersizi koruyorsun.Ne diyelim.Sen bilirsin.Sonra gelip beni aldattı yazma da

Maşallah çok asosyal mis arkadaş Ukrayna'da sevgili bile bulduğuna göre ya birde asosyal olmasaydı neler yapardı kim bilir. Konu sahibi sizi işletiyor muhtemelen ailesi evlen diyerek baskı yapıyor gözüne sizi kestirmiş evlenecek her haltı yemeye devam olan size olacak..

Karaktersizlik görüyorum adamda. 39 yaşında evli kadınla görüşmek yakınlaşmak için taa ukraynalara giden.. hayır o kadınla çok da önemsemeden konuşuyor sohbet ediyor olsa oralara gitmezdi, önemsiyorsa da seninle bi duygusal yakınlaşmaya girmeden en azından saygısından bitirirdi.

Bence bu adam 39 yaşında evli insanla bi sonu olmadığını bildiği için seni bulunca iyi düzgün kız diye elinden kaçırmak istemiyor. Yani hayatımı düzene soksun hesabı.. ama bu kadar “şeyinin” peşinde dolaşan adamlardan genelde bir halt çıkmıyor..

Sırf evli kadınla yatabilmek için yurtdışına gitmek Bu nasıl bir yokluktur

Uzun uzun sıralamışsın şöyle iyi böyle iyi diye ama evli kadınla yatabilen biri ne kadar iyi olabilir?

Bu arkadaş saçma sapan biri. Üzülmek istiyorsan kendince (örn: ama kadının kocasıyla arası yokmuş) sebepler bulup aşk yaşamaya başlayabilirsin. Ama mutlaka üzülürsün, bu da bir gerçek.

2 defa okudum sizle sevgili değilmiş sadece dlörtümsü bir şeyler yaşıyormuşsunuz
Ondan dolayı bir kadınla beraber olmasını ya da onun için yurtdışına gitmesini abes karşılamadım

evli bir kadınla yatması bana kendi etik değerleri hakkında fikir verdi demekki onun için engel değil
Ve size duyguları yoğun değilmiş de sonradan anlamış da falan da

Ben ikiniz için şartların sizi birbirinizden hoşlanmaya ittiğini düşünüyorum
2 yalnız aynı yerde çalışıyor ne beklenir ki mecbur hoşlanacak

Sadece 2 insan var dunyada ve neslin devamı lazım ee mecbur üreyecekler hatta aşık olacaklar

Bu normal de ben cidden aa hoşlandım seviyorum olduğunu düşünmüyorum

yalancı aşk diyebılırım siz bilirsiniz yine de

Bugün evli arkadasiyla yatmak için pardon teselli etmek için Ukrayna ya giden, evlenince ne yapmaz. Adamin evlilik kurumuna saygısı yok. Kesin aldatır baştan söyleyeyim.

Bacım bekarken evli kadinla olmayı dert etmeyen evlenince bekar kadınla olmayı dert etmez. Ama bence sen dert etmelisin

bakış açım tam olarak bu evli biriyle birlikte olacak bir karakterden beni mutlu etmesini beklemezdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…