Bakış açılarınızı merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki konunuzda aynı üstelik bu konunuzda adamın sizle flört ederken size görüşmüyorum diye yalan söyleyerek kadınla devam ettiğini ve güya veda için adamı görmeye kadının türkiyeye geleceği gibi ayrıntıları nedense yazmamışsınız , adamın her karaktersizliğine kendinizce bir bahane buluyorsunuz, ama olaya objektif bakabilen ortalama zekadaki her kadın dünyada ingilizceye hakim o kadar ülke varken belkide ingilizceyi en berbat konuşan milletlerden olan slav bir kadınla ingilizce pratik için görüştüm yalanının çok acemice olduğunu, adamın niyetinin dertleşmek değil o kadınla sorumluluk almadan rahat bir cinsellik yaşamak ve konuşmak olduğunu, bir yandan o kadınla buluşma planı yapıp, sanada onunla görüşmediği ve ilişkilerinin içeriği konusunda alenen yalan söyleyen adamın karaktersiz olduğunu söyleyebilir. Yok adam çok yalnızmışta yok yalnızlığını paylaşmışta hadi sen hoşlanmışsın yemişsin bu saçma sapan yalanları bizi niye inandırmaya çalışıyorsun. Bir an için senin inanmak istediklerin doğru adam sana aşık, yalnızlıktan o kadınla görüştü diyelim. Bu adam senle flört etmeye başladıktann sonra sana görüşmüyorum diye alenen yalan söyleyip mesai saatlerinde seni inandırmak için görüşmeyip el altından kadınla ilişkisini devam ertirmeye çalışmadı mı? E n azından ordan anla adamın kumaşını. Allah gözüne gözüne sokmuş çoğu şeyi ama sen görmek istemiyorsun, burada hiçbir kadın o adamın hareketlerini normal karşılamaz, geçen konunda da sayfalarca yazıldı burada da; bir kişi bile normal görmez adamın yaptıklarını,kabul edilebilir değil çünkü, çok yaşamak istiyorsunda hayat senin git yaşa ama niye illa arkanda forumdan destek arıyorsun.

Bu soru isaretleri aklindan asla gitmeyecek bu iliski bastan yanlis olmaz seni temiz duygularla sevmeye baslasaymis zaten boyle bir ise adim atmazmis
Benim en net çıkardığım sonuç karşınızdaki kişi cok karaktersiz. Ve sizin anlatımınızdan da buna gayet ılımlı yaklaştığınızı düşündüm.
Adam ezik, adam yalancı, adam hıyarım var diyene tuzla koşan biri. Bahane arayıp durmayın. Evet tekrar yalan söyleyecek.
Asosyal olup da hiçbir şeyden geri kalmayanları anlayamıyorum.

Çünkü kadınla konuştum. Nasıl bir hayatı var öğrendim. Bunu zaten tanıyorum artık baya yaptığı ettiği şeyleri hayatını nasıl geçirdiğini. Burda çoğu kişi anlamamis biz tansmadan önce görüşmüslerdi iki kez. Evet son kez kadın gelince görüşüp anlatıp yüz yüze durumu öyle vazgececekti. Benden hoşlanmaya başlamıştı salaklik edip yalan söyledi bana normal arkadaşım dedi saklamaya çalıştı. Çünkü bu durumu herkesten saklıyor bir ben biliyorum hatalı bı rdurum olduğunu yanlış oldugunu biliyor. Öyle dusunmese zaten kuzenine vs anlatırdı oğlum bak şöyle böyle şeyler yaptım ettim diye. Neyse bir şekilde buna sürüklenmiş. Bu arada bugün yine konusu açıldı konuştum. Kadının evli olduğunu bilmiyor bosanmis sanıyor kadin bana evliyim ama kocamla hiç aram.yok dedi. Bu da onu paklamaz ama en azından evli diye bilmemesi de bişey. Her türlü yanlış olduğunu kabul ediyorum zaten diyor. Burda en büyük hatası bana ilk gördüğümde anlatmamasi ve iletisimini onla kesmemesi ikimizi de kaybetmek istememesi . Kararsız kalması. Benle de sevgili değil orda hala. Bazıları sevgiliyiz sanmis onu da açıklığa kavusturayim. Evet bakınca yaptığı bir hata vebyalan var ortada bu bir gerçek. Ama hiç mi kimse hatasını anlayıp bir gün karisisna çıkan birine gerçek hisler besleyemez imkansız mıdır bu yani.. var böyle örnekler herşeye bu bir kez yaptı asla değişmez mi demeliyiz düşünmem.gereken kısım bunu görüyorum şuan..tabi yine uzak kalıp sevgili filan olmadan iş ilişkisi olarak sürdüreceğim

Onda biri ne olabilir ki bir kıza mesaj atmıştır vesaire diyelim.. bence mükemmel insan yok. Büyük konusmayin. Ayrıca adım adım onu niye takip ettiniz ki herseyini biliyorsunuz. Aklınız kalmış bakın. Belki sizle.olsa bosanmazdi veya bosanirdi bunu asla bilemezsiniz çünkü her kişiyle olan dinamik farklıdır. Bir adma çapkın olup bir sürü kadınla olup bir gün birine çarpılıp uzun yıllar sevemiyor mu bu örnekler de var . Genelleme yanlış ya

Hayır gelmez bu ilişkiden, sen var başkasını bulmak..

Bunlari yasayarak hala düsünmek zaman tanimak istemek te normal degil. Esin degil sevgilin degil. Tanisma süresinde oldugun bir insan. Onun yaptigi normal degilken senin yaklasimin hic normal degil.

Boyle bı ınsanla bırlıktelıj dusunmezdım ben sıze yalan soylemıs arkadasım dıye evlı bır ınsanla bırlıktelık yasamak degısık bız burda evlı adamlarla bırlıktelık yasanyanlara kızıyoruz oda aynı sey karaktersızlık bence karaktersız bırındende ne bekleyebılırsınkı. Bıde kadını bır anda bırakmamak ıcın hala konusmus demekkı senden baskasını bulunca sanada aynı seyı yapabılır buda sana acı verır gerek yok bence

Bakış açısı mı kalmış, adam şeyinin derdine ülke değiştirmiş. Hem de etrafında başka kadın varken. İster yüz yaş büyük olsun ister hayat kadını olsun ister 7 kere evlenmiş olsun. Kalbi benliği onu istemiş. Sizi istememiş istese isteklerini sizden isterdir size yürürdü. Hayır derdi başka olsa gider biriyle birlikte olurdu. Adam sizi istemiyor, daha ne kadar açık olabilir ki ?

Arkadaşım adamın rezilliği ortada; biz seni uyardık ister inan ister inanma, sen kendini ikna edip kandırmışsın zaten; madem istiyorsun git yaşa niye bizimde düzelir dememizi bekliyorsun. Biz ne desekte alenen görünen şeyler belli. Ayrıca kadınla yüz yüze görüşmeyi istemeyi bitirme kararını açıklamak için olduğuna inanacak kadar safsan biz ne desek boş zaten. Hayat pembe dizi değil, erkek karaktersizse aşık olunca da karsktersizdir. Kaldı ki o adamın size aşık bile olmadığı hareketlerinden belli sadece sizin psikolojik sorunlarınızın ve yalnızlığınızın farkında ve bundan nemalanmaya çalışan bir çakal o kadar.

üff bacım bizden ne istiyosun sen ya adamı deliler fibi savunmaya devam edeceksen ne diye konuyu açıp burda o kadar insanı meşgul ediyosun tamam git ne halt yersen ye yarın aldatıldığında tekrar gelir anlatırsın burda.Ne diyelim yabi sana adamdan bicacık olmaz yapma etme diyoruz daha savunuyosun biraz çıkar şu at gözlüklerini

Ahlaksızlıklarına kılıf uyduruyorsunuz. Diyelim ki boşandı sandı, hala ahlak yapısında sorun var.
evlenecek miydi? Hayır. Sırf seks için başka ülkeye gitmiş.
evlilik çok uzun soluklu bir şey. Arada soğukluklar, gerginlikler var. Ahlak yapısında sıkıntı olan adam o süreci kullanır gider benzer şeyler yapar.
ve bu hiç şaşmaz.
burda bu tip konularda sor evlenmeden almadın mı sinyali diye, geneli aldım ama biz sevişemediğimiz için normal sandım yada evlenince değiişir sandım der.
başka bir arkadaşa da hatasız insan olmaz demişsiniz. Evet hatasız insan olmaz. Hepimizin kusurları var. Ama bu kusurlar daha masum hatalar olmalıdır bana göre.
eşimle sevgiliyken kusurlarını biliyordum. Çok da kusuru vardı. Ama asla güven duygumu zedeleyecek kusurlar değildi.
inadı, özür dilememesi, uykuyu aşırı sevmesi, kızınca kendini iletişime bir süre kapamasıgibi kusurları vardı yani. İnternet programında kadın arayıp seks için başka ülkeye gitmek kusur yada hata değildir. Bu olsa olsa ahlaksızlıktır

Son olarak hisler besleyemez mi soruna da bir cebap vereceğim.
Kadının da erkeğin de ilişkileri olur elbette.
Çoğumuzun eşinin de oldu. Benim eşimin de eski ilişkileri var. Bunlar da cinsellik olduysa da o zamanli bir ilişkide, arada duygular varken olmuştur.
ama sizin bahsettiğiniz adamı ben kabul etmezdim. Bu eski kız arkadaş eski nişanlı olması gibi değil çünkü. Seks için program indirmiş, bilerek ukraynayda dul yada evli kadın aramış. Bu net ahlaksızlık. Bunun neyini anlamıyorsunuz? Ben geçmişinde böyle iğrençlik olan birimi geleceğime taşımam.
Bunu ufacık hata, hisleri olamaz mı bana diyorsunuz da siz de pekala biliyorsunuz size hisleri olsaydı yazışmazdı, o kadın çağırsaydı yine eminim giderdi. Bunu içten içe sizde biliyorsunuz.
Ha siz koca bulmak için bunlara göz yumup deneyeceksiniz.
Ama evlenirseniz ilk konunuzu söylüyorum size. Lohusayıö aldatıldım, hamileyken ve lohusayken sevişemedl diye gitmiş. Erkekler yapar dimi bunj sonuçta o da ihtiyaç bende d ehata vardı dimi diyr aklamaya çalışan bir konu açacaksınj

Aklım mi kalmis onuda nerden çıkardınız...onunla olsaydım boynuzlanip duracaktım aksine bunu gördüğün için çok mutluyum. Şimdi eşimi çok seviyorum güveniyorum. Güven sarsıldımi olmaz bir daha ...boşuna affetmek için bahaneler aramayın.mesajim dize dokunmuş çünkü siz bunu kabul etmişsiniz yaşayacaklarınız belli...ama affetmeyen güçlü kadınlarda var bu hayatta..hayat sizin hayatınız kendinize bunu reva görüyorsanız bunu yaşayın...onda birine gelince netten biriyle MSN üzerinden konusmasiydi...affetseydim yarın birgün oda netten tanıdığı biri için Ukranyaya giderdi kimbilir

Seks için program indirmiş Ukraynalı kadın aramış ne ya.. o kadar aptal mıyım porgram ingilizce platformu dil için zaten o sıra kursa gidiyormus. Kadın da iş için İngilizce öğrenmeye girmiş biri tesadüf eslesmisler işte .. olayı başka yere çekmişsin iyice

Hangi program ismini yazar mısınız?
Eşleşme dediğinize göre tinder gibi bir site.Benim de kullandığım aplikasyonlar vardı kimseyle eşleşmiyordum da komik geldi bu nedenle.
Sizinki dil dile değmeden öğrenemeyenlerden herhalde.
İçinize bu kadar siniyorsa mutluluklar. Tabii ruhunda abazalık olanla da be derece olunur meçhul

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…