Yazık ya üzülüyorum bu nasıl yanlızlık diyeceğim sen neden olduğunu biliyorsun yavrucumteyzeler yanılmaz
Burda bunu yapan kadınlara edilen hakaretler biliyorsunuz. Aynı durum yaşandığında ikinci kadının ne fahişeliği kalır be ahlakı. Ne farkı var? Aldatmaya sebep olmuş mu bile bile olmuş.
ayrıca teknik olarak sizle de arasında flört var. Duygularını açmış. Yani bu da aldatmadır. Bu nasıl sevgi ki bir ay iki ay cevabızı bekleyemiyor elalemle sanal seks yapıyor, fotoğraflar yollanıyor gidilip geliniyor. Her türlü her türlü ahlaksızlık.
Bu adama ilişkide güven duyulur mu? Aldatır yani. uzak durun
Hiç bulaşmayın bu karaktersiz herife derim . Her iki tarafı garantide tutmaya çalışmış en önemlisi evli barklı kadınla ne işi var Allahaşkına ve siz buna niye göz yumdunuz .bence üzülürsünüz
Kısacası adam aşama aşama yalan söyleye söyleye size üfleye üfleye, yalanını normalleştirmiş. Bravo! Size de bravo, buraya yazarken bile uyanmamışsınız. Siz devam edin, mutluluklar dilerim, yarın bir gün adam başkası ile de ona acıdığı, kendini yalnız hissettiği için görüşse kabul edeceksiniz. Çocuk vs de yapabilir olsun.
Bu soru isaretleri aklindan asla gitmeyecek bu iliski bastan yanlis olmaz seni temiz duygularla sevmeye baslasaymis zaten boyle bir ise adim atmazmis
Bu konuyu daha önceden hatırlıyorum.
Fazla empatik bir insan gibi geldiniz bana. Kolay manipüle edilirsiniz. Adam internet üzerinde tanıştığı evli bir kadınla görüşmek için ülke değiştiriyor, medeni durumuna ve 2 çocuklu olmasına takılmıyor, sizinle konuşuyor olmasını göz ardı ediyor. "Yalnızlığını paylaşmak" ona mı kalmış gerçekten? Hiç sanmıyorum.
Ayrılın veya ayrılmayın diyemem ama ilişkiye devam ederseniz çok üzüleceksiniz bunu bilin. Adam sizi suçlu çıkaracak hem de.
Evli çocuklu kadınlarla beraber olacak karakterde bir insan demek ki. Taa yurtdışlarına kadar gidecek nasıl bir yalnızlıkmış bu böyle. Uygulama diyorsunuz. Ya wechat tir, ya vk dır. Yalnızlık degil bu aileni sapıklık bence. Hiç artı bir yön göremedim.
Benim en net çıkardığım sonuç karşınızdaki kişi cok karaktersiz. Ve sizin anlatımınızdan da buna gayet ılımlı yaklaştığınızı düşündüm.
önceki postunuzu hatırlıyorum tabi daha düzelterek ayrıntılı şekilde anlatmışsnz bu postta ama öncekinde burda yazdığınz kadr "mesafeli" değildnz adama karşı baya hoşlandığınızı aranızda bişylwr olduğnu bu durumu öğrenince tartştğnzı veyahut küsme&ayrılık gibi bişy yaşadığınızı anlatmıştınız.Aynı yorumları yine alacaksınz ne bekliyorsunuz anlamadım adam 10 yaş büyük çocuklu ve evli biriyle ilişki için ülke değiştiriyor.Sizinlede muhattapken onuda elde tutuyor,sanki herkes iyi yorum yapınca adamın yaptığı normal gibi hissedecksnz galiba.Ama değil.burda bu şekilde anlatmamış olsanızda önceki postunuza göre diyorum ki ilişknin başında hem siz hem o kadın vardı.Ben olsam kendini bu durumda rahatsız hisseder muhabbeti keserdm.Ama anladığm kadarıyla hala devam ediyosunz ve zaman geçmesine rağmen iyi yorum bekliyosunuz..Amaç ?
Adam ezik, adam yalancı, adam hıyarım var diyene tuzla koşan biri. Bahane arayıp durmayın. Evet tekrar yalan söyleyecek.
Asosyal olup da hiçbir şeyden geri kalmayanları anlayamıyorum.
İki konunuzda aynı üstelik bu konunuzda adamın sizle flört ederken size görüşmüyorum diye yalan söyleyerek kadınla devam ettiğini ve güya veda için adamı görmeye kadının türkiyeye geleceği gibi ayrıntıları nedense yazmamışsınız , adamın her karaktersizliğine kendinizce bir bahane buluyorsunuz, ama olaya objektif bakabilen ortalama zekadaki her kadın dünyada ingilizceye hakim o kadar ülke varken belkide ingilizceyi en berbat konuşan milletlerden olan slav bir kadınla ingilizce pratik için görüştüm yalanının çok acemice olduğunu, adamın niyetinin dertleşmek değil o kadınla sorumluluk almadan rahat bir cinsellik yaşamak ve konuşmak olduğunu, bir yandan o kadınla buluşma planı yapıp, sanada onunla görüşmediği ve ilişkilerinin içeriği konusunda alenen yalan söyleyen adamın karaktersiz olduğunu söyleyebilir. Yok adam çok yalnızmışta yok yalnızlığını paylaşmışta hadi sen hoşlanmışsın yemişsin bu saçma sapan yalanları bizi niye inandırmaya çalışıyorsun. Bir an için senin inanmak istediklerin doğru adam sana aşık, yalnızlıktan o kadınla görüştü diyelim. Bu adam senle flört etmeye başladıktann sonra sana görüşmüyorum diye alenen yalan söyleyip mesai saatlerinde seni inandırmak için görüşmeyip el altından kadınla ilişkisini devam ertirmeye çalışmadı mı? E n azından ordan anla adamın kumaşını. Allah gözüne gözüne sokmuş çoğu şeyi ama sen görmek istemiyorsun, burada hiçbir kadın o adamın hareketlerini normal karşılamaz, geçen konunda da sayfalarca yazıldı burada da; bir kişi bile normal görmez adamın yaptıklarını,kabul edilebilir değil çünkü, çok yaşamak istiyorsunda hayat senin git yaşa ama niye illa arkanda forumdan destek arıyorsun.
İki konunuzda aynı üstelik bu konunuzda adamın sizle flört ederken size görüşmüyorum diye yalan söyleyerek kadınla devam ettiğini ve güya veda için adamı görmeye kadının türkiyeye geleceği gibi ayrıntıları nedense yazmamışsınız , adamın her karaktersizliğine kendinizce bir bahane buluyorsunuz, ama olaya objektif bakabilen ortalama zekadaki her kadın dünyada ingilizceye hakim o kadar ülke varken belkide ingilizceyi en berbat konuşan milletlerden olan slav bir kadınla ingilizce pratik için görüştüm yalanının çok acemice olduğunu, adamın niyetinin dertleşmek değil o kadınla sorumluluk almadan rahat bir cinsellik yaşamak ve konuşmak olduğunu, bir yandan o kadınla buluşma planı yapıp, sanada onunla görüşmediği ve ilişkilerinin içeriği konusunda alenen yalan söyleyen adamın karaktersiz olduğunu söyleyebilir. Yok adam çok yalnızmışta yok yalnızlığını paylaşmışta hadi sen hoşlanmışsın yemişsin bu saçma sapan yalanları bizi niye inandırmaya çalışıyorsun. Bir an için senin inanmak istediklerin doğru adam sana aşık, yalnızlıktan o kadınla görüştü diyelim. Bu adam senle flört etmeye başladıktann sonra sana görüşmüyorum diye alenen yalan söyleyip mesai saatlerinde seni inandırmak için görüşmeyip el altından kadınla ilişkisini devam ertirmeye çalışmadı mı? E n azından ordan anla adamın kumaşını. Allah gözüne gözüne sokmuş çoğu şeyi ama sen görmek istemiyorsun, burada hiçbir kadın o adamın hareketlerini normal karşılamaz, geçen konunda da sayfalarca yazıldı burada da; bir kişi bile normal görmez adamın yaptıklarını,kabul edilebilir değil çünkü, çok yaşamak istiyorsunda hayat senin git yaşa ama niye illa arkanda forumdan destek arıyorsun.
Bir zamanlar bunun onda birini yapan çok sevdiğim erkek arkadaşımı terk ettim...çok zordu affetmem affedemedim hayatıma çok uzun zaman kimseyi almadım...o benim aşkımdan ölen biten adam kısa zaman sonra evlendi birkaç sene sonra boşandı başka birini buldu onlara birkaç ay sürmüş şu an başkasıyla birlikte....bilmem anlatabildim mi...affetseydim boşandığı eşi yerinde ben olurdum malesef...böyle adamlar huyunu değiştirmez boşuna uğraşmayın...resmini gördüğü kadının peşinden Ukranyaya giden adam aynı şehirdeki kadınlara direk atlar...kaba bir tabir üzgünüm ama öyle....
Aslında bu konuyu daha önce açtım fakat biraz eksikler vardı. Şöyle ki Aralık ayında başladığım isyerimde benden bir yaş küçük biri ile tanıştım. Zaten küçük bir ofis ikimiz dip dibe çalışıyoruz. Başta gayet normal bir ilişkimiz vardı ilk ay seviyeli. Sonra samimi olmaya başladık. Bu kişi bana tek başına olduğunu ailesinin uzakta olduğunu 7 yaşından beri ailesinden uzak akrabasinda büyüdüğünü anlattı ve çok yalnızlık çektiğini. Asosyal biri arkadaş vesaire de edinmiyor. İş ev arası yaşıyor kuzeni ile kalıyorlar bir evde. Bende yalnızlıktan yana çok dertliyken ona rastlayinca direk çekildim ona doğru. Hoşlanmaya başladım. O da benden hoşlanmaya başladı hissediyordum. Sonra bir kez sinemaya davet ettim başka arkasim ve kardsimle tanıştırdım bana teşekkür etti . Aramız iyiydi. Derken telefonda mesajlastigi yabancı bir konuşmayı gördüm sordum bir bayandı İngilizce konuşmak için indirdiği uygulamadan tanismislar. Arkadaşım dedi. Bu arada biz ufak ufak hoslanmalar vesaire üstü kapalı çalışmaya devam ediyoruz. Ben ilişki konusunda korkak biriyim ağırdan alıyordum zaten konusu açıldı birgün zaman lazım dedim . O günün sabahı whatsapinda o numaraya aşkım gibi şeyler yazdığını gördüm şok oldum sordum. Anlatmak zorunda kaldı. Kadınla normal konuşurlarken birden daha yakın konuşmaya başlamışlar. Ben soğudum o ara sonra amann sadece konuşmuşlar boşver dedim. Derken bukez konuşmayı bırakacağını zannederken hala konustugunj gördüm o da gün bilerek whatsapi açık birakip dışarı çıktı görmem için özellikle bakacagimi biliyordu baktim kadın ona fotoğraflar yollamış önceden Ukrayna da çektiği fotoğraflarını. Meğer kaidn ülkesine çağırmış bu da iki kez gitmiş haftasonu için 2-3 günlük tabi yakinlasmislar vesaire. Bu arada bu kişi 27 yaşında. Kadin 39 iki çocuğu var eşiyle arası yok kadının . Eşini aldatıyor yani. Ben öğrenince baya üzüldüm bana yalan söylemesine üzüldüm. Sonra anlattı. Yalnızlığını bu kadınla paylaşmış kadın da evliligi zaten bitmiş sorunlu bir evlilik o da aynı şekilde çalışmak için İngilizce uygulama indirmiş dil öğrenmek.isterken bununla tanışmış vesaire arkadaşlık kurmuşlar ve zamanla da daha yakın olmuşlar. Ben hayatına girince benden hoşlanmaya başlayınca kadını pat diye birakamamis konuşmayı kesememis çünkü benle net bişey yoktu başta ve duyguları başta çok yoğun değildi yogunlasinca kadına ilgisini kaybetmiş . Onu üzmeden söylemek istemiş. Bn kadınla daha sonra başka hesaptan konuştum kadın cidden birine ihtiyaç duyuyor eşiyle ve onun ailesiyle problemleri var bu yüzden bu gencimiz onun sorunlarını dinleyince kendini iyi hisetmis bunu anladım. Sonra kadına beni anlattı ve onunla iletişimi kesti. Tabi ben ne kadar anlasam da bu kurdukları ilişkiyi yine de baştan söylemesini tercih ederdim saklaması doğru değildi. Kendisi de farkında hatasının . Şans vermemi istedi gerekirse zaman ver beklicem dedi guvenmen için bana. Şuan normal konusuyorum kendisiyle bir bakıyorum onu seviyorum gibi çok yakın hissediyorum. Bir bakıyorum acaba yine yalan söyler mi aldatır mı gibi düşüncelere giriyorum. Günümün 10 saati onunla geçiyor iste hergün hoşlanıyorm anlaşıyoruz da .. ama soru işaretleri için malesef yapabilecegim bişey yok. Ne kestirip atabiliyorum şuan ne de onunla olabilirim diyebiliyorum. Zaman verip normal arkadaş olarak devam edip gözlemlemek en iyisi gibi geliyor şuan bana. Sizin düşünceniz nedir
Arkadaşım adamın rezilliği ortada; biz seni uyardık ister inan ister inanma, sen kendini ikna edip kandırmışsın zaten; madem istiyorsun git yaşa niye bizimde düzelir dememizi bekliyorsun. Biz ne desekte alenen görünen şeyler belli. Ayrıca kadınla yüz yüze görüşmeyi istemeyi bitirme kararını açıklamak için olduğuna inanacak kadar safsan biz ne desek boş zaten. Hayat pembe dizi değil, erkek karaktersizse aşık olunca da karsktersizdir. Kaldı ki o adamın size aşık bile olmadığı hareketlerinden belli sadece sizin psikolojik sorunlarınızın ve yalnızlığınızın farkında ve bundan nemalanmaya çalışan bir çakal o kadar.Çünkü kadınla konuştum. Nasıl bir hayatı var öğrendim. Bunu zaten tanıyorum artık baya yaptığı ettiği şeyleri hayatını nasıl geçirdiğini. Burda çoğu kişi anlamamis biz tansmadan önce görüşmüslerdi iki kez. Evet son kez kadın gelince görüşüp anlatıp yüz yüze durumu öyle vazgececekti. Benden hoşlanmaya başlamıştı salaklik edip yalan söyledi bana normal arkadaşım dedi saklamaya çalıştı. Çünkü bu durumu herkesten saklıyor bir ben biliyorum hatalı bı rdurum olduğunu yanlış oldugunu biliyor. Öyle dusunmese zaten kuzenine vs anlatırdı oğlum bak şöyle böyle şeyler yaptım ettim diye. Neyse bir şekilde buna sürüklenmiş. Bu arada bugün yine konusu açıldı konuştum. Kadının evli olduğunu bilmiyor bosanmis sanıyor kadin bana evliyim ama kocamla hiç aram.yok dedi. Bu da onu paklamaz ama en azından evli diye bilmemesi de bişey. Her türlü yanlış olduğunu kabul ediyorum zaten diyor. Burda en büyük hatası bana ilk gördüğümde anlatmamasi ve iletisimini onla kesmemesi ikimizi de kaybetmek istememesi . Kararsız kalması. Benle de sevgili değil orda hala. Bazıları sevgiliyiz sanmis onu da açıklığa kavusturayim. Evet bakınca yaptığı bir hata vebyalan var ortada bu bir gerçek. Ama hiç mi kimse hatasını anlayıp bir gün karisisna çıkan birine gerçek hisler besleyemez imkansız mıdır bu yani.. var böyle örnekler herşeye bu bir kez yaptı asla değişmez mi demeliyiz düşünmem.gereken kısım bunu görüyorum şuan..tabi yine uzak kalıp sevgili filan olmadan iş ilişkisi olarak sürdüreceğim
üff bacım bizden ne istiyosun sen ya adamı deliler fibi savunmaya devam edeceksen ne diye konuyu açıp burda o kadar insanı meşgul ediyosun tamam git ne halt yersen ye yarın aldatıldığında tekrar gelir anlatırsın burda.Ne diyelim yabi sana adamdan bicacık olmaz yapma etme diyoruz daha savunuyosun biraz çıkar şu at gözlükleriniÇünkü kadınla konuştum. Nasıl bir hayatı var öğrendim. Bunu zaten tanıyorum artık baya yaptığı ettiği şeyleri hayatını nasıl geçirdiğini. Burda çoğu kişi anlamamis biz tansmadan önce görüşmüslerdi iki kez. Evet son kez kadın gelince görüşüp anlatıp yüz yüze durumu öyle vazgececekti. Benden hoşlanmaya başlamıştı salaklik edip yalan söyledi bana normal arkadaşım dedi saklamaya çalıştı. Çünkü bu durumu herkesten saklıyor bir ben biliyorum hatalı bı rdurum olduğunu yanlış oldugunu biliyor. Öyle dusunmese zaten kuzenine vs anlatırdı oğlum bak şöyle böyle şeyler yaptım ettim diye. Neyse bir şekilde buna sürüklenmiş. Bu arada bugün yine konusu açıldı konuştum. Kadının evli olduğunu bilmiyor bosanmis sanıyor kadin bana evliyim ama kocamla hiç aram.yok dedi. Bu da onu paklamaz ama en azından evli diye bilmemesi de bişey. Her türlü yanlış olduğunu kabul ediyorum zaten diyor. Burda en büyük hatası bana ilk gördüğümde anlatmamasi ve iletisimini onla kesmemesi ikimizi de kaybetmek istememesi . Kararsız kalması. Benle de sevgili değil orda hala. Bazıları sevgiliyiz sanmis onu da açıklığa kavusturayim. Evet bakınca yaptığı bir hata vebyalan var ortada bu bir gerçek. Ama hiç mi kimse hatasını anlayıp bir gün karisisna çıkan birine gerçek hisler besleyemez imkansız mıdır bu yani.. var böyle örnekler herşeye bu bir kez yaptı asla değişmez mi demeliyiz düşünmem.gereken kısım bunu görüyorum şuan..tabi yine uzak kalıp sevgili filan olmadan iş ilişkisi olarak sürdüreceğim
Ahlaksızlıklarına kılıf uyduruyorsunuz. Diyelim ki boşandı sandı, hala ahlak yapısında sorun var.Çünkü kadınla konuştum. Nasıl bir hayatı var öğrendim. Bunu zaten tanıyorum artık baya yaptığı ettiği şeyleri hayatını nasıl geçirdiğini. Burda çoğu kişi anlamamis biz tansmadan önce görüşmüslerdi iki kez. Evet son kez kadın gelince görüşüp anlatıp yüz yüze durumu öyle vazgececekti. Benden hoşlanmaya başlamıştı salaklik edip yalan söyledi bana normal arkadaşım dedi saklamaya çalıştı. Çünkü bu durumu herkesten saklıyor bir ben biliyorum hatalı bı rdurum olduğunu yanlış oldugunu biliyor. Öyle dusunmese zaten kuzenine vs anlatırdı oğlum bak şöyle böyle şeyler yaptım ettim diye. Neyse bir şekilde buna sürüklenmiş. Bu arada bugün yine konusu açıldı konuştum. Kadının evli olduğunu bilmiyor bosanmis sanıyor kadin bana evliyim ama kocamla hiç aram.yok dedi. Bu da onu paklamaz ama en azından evli diye bilmemesi de bişey. Her türlü yanlış olduğunu kabul ediyorum zaten diyor. Burda en büyük hatası bana ilk gördüğümde anlatmamasi ve iletisimini onla kesmemesi ikimizi de kaybetmek istememesi . Kararsız kalması. Benle de sevgili değil orda hala. Bazıları sevgiliyiz sanmis onu da açıklığa kavusturayim. Evet bakınca yaptığı bir hata vebyalan var ortada bu bir gerçek. Ama hiç mi kimse hatasını anlayıp bir gün karisisna çıkan birine gerçek hisler besleyemez imkansız mıdır bu yani.. var böyle örnekler herşeye bu bir kez yaptı asla değişmez mi demeliyiz düşünmem.gereken kısım bunu görüyorum şuan..tabi yine uzak kalıp sevgili filan olmadan iş ilişkisi olarak sürdüreceğim
Son olarak hisler besleyemez mi soruna da bir cebap vereceğim.Çünkü kadınla konuştum. Nasıl bir hayatı var öğrendim. Bunu zaten tanıyorum artık baya yaptığı ettiği şeyleri hayatını nasıl geçirdiğini. Burda çoğu kişi anlamamis biz tansmadan önce görüşmüslerdi iki kez. Evet son kez kadın gelince görüşüp anlatıp yüz yüze durumu öyle vazgececekti. Benden hoşlanmaya başlamıştı salaklik edip yalan söyledi bana normal arkadaşım dedi saklamaya çalıştı. Çünkü bu durumu herkesten saklıyor bir ben biliyorum hatalı bı rdurum olduğunu yanlış oldugunu biliyor. Öyle dusunmese zaten kuzenine vs anlatırdı oğlum bak şöyle böyle şeyler yaptım ettim diye. Neyse bir şekilde buna sürüklenmiş. Bu arada bugün yine konusu açıldı konuştum. Kadının evli olduğunu bilmiyor bosanmis sanıyor kadin bana evliyim ama kocamla hiç aram.yok dedi. Bu da onu paklamaz ama en azından evli diye bilmemesi de bişey. Her türlü yanlış olduğunu kabul ediyorum zaten diyor. Burda en büyük hatası bana ilk gördüğümde anlatmamasi ve iletisimini onla kesmemesi ikimizi de kaybetmek istememesi . Kararsız kalması. Benle de sevgili değil orda hala. Bazıları sevgiliyiz sanmis onu da açıklığa kavusturayim. Evet bakınca yaptığı bir hata vebyalan var ortada bu bir gerçek. Ama hiç mi kimse hatasını anlayıp bir gün karisisna çıkan birine gerçek hisler besleyemez imkansız mıdır bu yani.. var böyle örnekler herşeye bu bir kez yaptı asla değişmez mi demeliyiz düşünmem.gereken kısım bunu görüyorum şuan..tabi yine uzak kalıp sevgili filan olmadan iş ilişkisi olarak sürdüreceğim
Onda biri ne olabilir ki bir kıza mesaj atmıştır vesaire diyelim.. bence mükemmel insan yok. Büyük konusmayin. Ayrıca adım adım onu niye takip ettiniz ki herseyini biliyorsunuz. Aklınız kalmış bakın. Belki sizle.olsa bosanmazdi veya bosanirdi bunu asla bilemezsiniz çünkü her kişiyle olan dinamik farklıdır. Bir adma çapkın olup bir sürü kadınla olup bir gün birine çarpılıp uzun yıllar sevemiyor mu bu örnekler de var . Genelleme yanlış ya
Son olarak hisler besleyemez mi soruna da bir cebap vereceğim.
Kadının da erkeğin de ilişkileri olur elbette.
Çoğumuzun eşinin de oldu. Benim eşimin de eski ilişkileri var. Bunlar da cinsellik olduysa da o zamanli bir ilişkide, arada duygular varken olmuştur.
ama sizin bahsettiğiniz adamı ben kabul etmezdim. Bu eski kız arkadaş eski nişanlı olması gibi değil çünkü. Seks için program indirmiş, bilerek ukraynayda dul yada evli kadın aramış. Bu net ahlaksızlık. Bunun neyini anlamıyorsunuz? Ben geçmişinde böyle iğrençlik olan birimi geleceğime taşımam.
Bunu ufacık hata, hisleri olamaz mı bana diyorsunuz da siz de pekala biliyorsunuz size hisleri olsaydı yazışmazdı, o kadın çağırsaydı yine eminim giderdi. Bunu içten içe sizde biliyorsunuz.
Ha siz koca bulmak için bunlara göz yumup deneyeceksiniz.
Ama evlenirseniz ilk konunuzu söylüyorum size. Lohusayıö aldatıldım, hamileyken ve lohusayken sevişemedl diye gitmiş. Erkekler yapar dimi bunj sonuçta o da ihtiyaç bende d ehata vardı dimi diyr aklamaya çalışan bir konu açacaksınj
Menepoz için daha gencim maalesefValla bende sana üzülüyorum sanırım listen filan da vardır tuttuğun menapoz zor .. gençlik başka teyze
Hangi program ismini yazar mısınız?Seks için program indirmiş Ukraynalı kadın aramış ne ya.. o kadar aptal mıyım porgram ingilizce platformu dil için zaten o sıra kursa gidiyormus. Kadın da iş için İngilizce öğrenmeye girmiş biri tesadüf eslesmisler işte .. olayı başka yere çekmişsin iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?