Balayım zehir oldu

Ay canim konuyu biliyorum aciga kavustu icin sevinmistim yine kadin ortaya cikti demek hic inanmayin blof ediyor onca msj cevap vermedi icin ilgisini cekemye calisiyor telini kapamasida bu yuzden merak etsin diye hic tahmin etmiyorum cocuklarini birakip intihar etsin abinin ilgisini cekmeye basarmis size balayinda bile ulastina gore bence simdiye kadar nasil tepkisiz kaldiysa oyle kalsin bakti gordu karsi taraf ilgi yok aramaz bidaha ama kadin kolay kolay birakica benzemiyor yine seviyorum diye duygu somurusu yapicakdir bence şirkete gelmee yasagi koydurun hatini felan degisin umarim bir an once kadininda akli basina gelir

Canım benim işten çıkınca çözülür sandık evet ama malesef umduğumuz gibi olmadı abim kızı kendi numarasını falan engelledi hiçbir şekilde görüşmüyor ulaşamıyor yani abime 2-3 defa işyerine gelmiş birinde bozuk para bütünletmeye diğerinde de iş arkadaşlarını görmeye abim kibarca yollamış ama yok iflah olmuyor kötü birşey demek istemiyorum ama yapıştı kaldı ne yapacağımı bilmiyorum kızın tavırlarından çok rahatsız olduk hepimiz.

İlişkilerini ben bozdum diye sanırım
Çok düzgün ilişkileri vardı da sen mi bozdun sanki.. boşver gitsin.. hiç kafana takma keyfini çıkar.. eşine de yansıtma. İlerde sorun olabilir.. sen bizimle alakadı olmayan bir kadın yüzünden balayımızı mahvettin der ki haklı... abiniz ararsa da abi şu an balayındayım dönünce görüşelim diyin.. kesip atın..

Zaten yarın dönüyoruz,bakalım.

Abin o şehirde olmak zorunda mı? Bence baban başka şubelerine alsın. Bir de bana sanki abin o kadınla tekrar ilişkiye başlamışta hani intihar filan bahane kullanmak icin sana böyle balayında uygunsuz zamanda söylüyor gibi geldi.

Başlamadıklarına eminim hayır ona cesaret edemez herkesten tepki yediği için daha uğraşmaz rezil olmaktan korkar.
Büyük ihtimalle abimle aynı yerde çalışmaya da mecbur olucam,bana işi öğreticek ama evim uzakta iki aileye de.

O kadın intihar etmez blöf yapıyor. Evliliğinden sıkılmış belli kendine macera aramış. Abin savcılıktan uzaklaştırma kararı aldırsın en son seçenek bence. Mesajları vs var nasıl olsa.

O kadın intihar etmez blöf yapıyor. Evliliğinden sıkılmış belli kendine macera aramış. Abin savcılıktan uzaklaştırma kararı aldırsın en son seçenek bence. Mesajları vs var nasıl olsa.
Daha önceleri işten çıkarıldığında kadın tehdit etmiş abim sinmiş o da yüz buldu sanırım luan blöf atıyor bu saat oldu arayıp sormadı kadın haberde gelmedi.

Zaten yarın dönüyoruz,bakalım.

Daha da foruma bile girmeyin. Bu ne yaa. Eşinize üzüldüm. Eşinize daha fazla hiçbir şeyden bahsetmeyin, hissettirmeyin. Abinizden nefret ettireceksiniz.

Abinizin kendi kendine zarar veren metresi yüzünden kanunen sorumlu tutulacağı gibi saçma bir fikir yüzünden balayınızı mahvetmişsiniz.

Abiniz de görgü kurallarını öğrensin. Yaptığı çok ayıp. Ben bile gıcık olduğuma göre eşiniz kimbilir ne kadar kızmıştır.

Son düzenleme:
Eşim şuan uyuyor. Bende boş vaktimde yazdım zaten.

Inanirim canim yazdim gibi kolay kolay birakicani tahmin etmiyorum yasak koydurun is yerine giremesin soyleyin boyle devam ederse esine dicenizi birdaha arayip gelmemesini devam edersede polise gidicenizi diyin anlamiyorum boyle kadinlar hayret ediyorum yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…