Ee biz ne yapalim?Abi olunca diyemiyoruz işte.
Abi'li konuşmasanız?Ee biz ne yapalim?
Ne diyelim simdi sana?
Abi su an balayindayiz farkindaysan
Gelince yapabilecegimiz birsey var mi bakatiz
Taaa burdan ben ne yapabilirim ki ?
Desene
Neye göre kime göre savcılığa verecek ki?Blof yapıyor apaçık ortada. Intihar edecek insan eder haber vermez.
Abiniz de onu savcılığa vereceğini falan soylesin.
Bana öyle hitap edilmesinden hoşlanmıyorum.Niye?
Anlamadim?
Bana öyle hitap edilmesinden hoşlanmıyorum.
Kızı tanımıyor,kız yurt dışında yani ama sosyal medyalardan ulaşabilir mi bilemiyorum. Umarım öyle birşey olmaz abim arada olmasa kocasını vs ararım ama çekiniyorum.
Daha önce hiç böyle bir vukuatı olmadı abimin.Abiniz nisanlanacagi kizi defalarca aldatnis.
Hem de haysiyetsiz bir sekilde evli bir kadinla
Ama siz o kadin duymasin evlensinler istiyorsunuz
Bu sizce de gunah degil mi?
Siz sadece sogudugunuz icin nisanlinizdan ayrulmayi dusundunuz? Ama ayni hakki o kiza tanimiyorsunuz. O kizin haysiyetsiz biriyle evlenmesine goz yumuyorsunuz.
Umarim o zilli o kiza her seyi anlatir
Ben yanlış okumuşumSize abili hitap etmemis.Sizin agzinizdan cikmasi gerekeni 1. Agizdan soylemis.
Ben yanlış anlamışım.Niye?
Anlamadim?
Daha önce hiç böyle bir vukuatı olmadı abimin.
İlk defa aldattı ama aldatmanın biri onu olmaz. Eğer o hakkı tanımasaydım olaydan neden o kıza bahsedeyim?
Herşeyi biliyor merak etmeyin,abim anlatmış birçok şeyi.
Araları bu yüzden soğuk.
Tam anlattığını biliyorum çünkü bende anlattım.Ben orayı kaçırmışım kusura bakmayın
O zaman neden o kızın ona ulaşmasından korkuyorsunuz.
Demek ki abiniz tam anlatmamış.
Kiz bana yapisti demis olabilir
Aynı şeyi eşiniz yapsa. Ailesinden birinin derdini kafaya takıp balayını zehir etse. Abiniz sizi sevse böyle özel anınızda sizi rahatsız etmez sanki çok önemli konuymuş gibiMerhaba hanımlar,hepinizin kurban bayramını kutlarım. Umarım mutlu bir bayram geçiriyorsunuzdur.
Balayım zehir oldu evet ama sebebi eşim değil. Onunla ilgili bir problemimiz yok (iyiki)
Bugün balayımızın 4. Günü yarın dönüyoruz ama dünden beri ne balayı yaşayabiliyoruz ne mutluyuz. Sebebi abim ve o saçma sapan ilişkisi. (Konu açmıştım,ilişkilerine devam etmiyorlar.) Dün abim aradı balayı nasıl geçiyor nasılsınız diye biraz konuştuk. Sonra "bir problemim var" dedi. Kız sürekli abime mesaj atıyormuş,rahat vermiyormuş. İşten ayrıldıktan sonra birkaç kez işyerine gelmiş,aşçıyla dışarıdaki çalışanlarla falan konuşmuş. Sebepsiz yere işten çıkarıldığını söylemiş,birazda benden bahsetmiş. (Bariz kötülemiş.) Bir defa da bozuk para için (bütünlemek için) abimin odasına gelmiş,o da bana değil muhasebeye gideceksiniz diyerek kibarca göndermiş. Dün akşam abimin telefonuna kayıtlı olmayan numaradan mesaj gelmiş. O kız yazmış. Bayram mesajı atmış,abim görüldü yapıp bırakmış. Daha sonra "Ben seni sevmiştim,bana neden böyle yapıyorsun özür dilerim sana yalan söylediğim için beni affedebilir misin" tarzında bir mesaj yazmış. Abim bu sefer engellemiş (whatsapptan atıyor bunu) aradan 2-3 saat geçtikten sonra bu sefer normal sms yoluyla abime onu çok sevdiğini,ilk defa birisinin yanında huzurlu olduğunu, gerçek aşkı bulduğunu,kocasıyla kaçmanın çocukça olduğunu ve çocuklarının bir hata olduğunu falan söyleyip konuyu intihara getirmiş günden güne zayıfladığını artık dayanamayıp intihar edeceğini falan yazmış ve cevabını beklemeden telefonunu tamamen kapatmış (şuan ulaşılamıyormuş). Abim bana bunları anlattı,açıkçası birazda korktuğu için anlattı. Çünkü onun bu hatayı yapması annemin,babamın,benim ona olan güvenimizi kırdı ve babamın birçok imkanını kısıtlamasına neden oldu,nişanlanacağı kızla arası bozuldu. (ona olaydan bahsettim,detayları abimin anlatmasını istedim.) Şimdi abim tam yavaş yavaş kız arkadaşının güvenini kazanmaya çalışıyordu ki kız yeniden kendini gösterdi,abim şimdi ya intihar ederse ne yapacağım ben diyor. Bana ve eşime fikir danıştı? Sizce biz ne yapacağız? Ya da ne yapmalıyız? Kıza hala ulaşılamıyor,birşey olsaydı sanırım duyulurdu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?