Bana akıl verin çıldıracağım?

Ben ameliyat olmadim kiz kardesim oldu

Üzülmeyin. Sonuçta siz de bir annesiniz ve çocuklarınız için en iyisini istiyosunuz doğal olarak. Anneniz ve diğer aile bireyleri bencilce davranmış. Ama hamile halinizle ağlamayın. Son sözünüz çok güzel olmuş. Ne olursa olsun siz de hem kendini hem yavrularını korumaya çalışan bir annesiniz. Kimsenin sizi üzmesine hakkı yok. Diyosunuz ya, hep ben yaptım fkye. Hep böyledir zaten. Bin kere yaparsınız bir kere yapmayınca bütün o yaptıklarınız göz ardı edilir.

Anneniz biraz da size özen göstersin. Hamile haliniz le yazık size. Benim bir arkadaşım hamile ve virüs sebebiyle Nerede nasıl doğum yapacağım diye travma geçiriyor. Zerre hatanı z yok kendinize iyi bakin üzülmeyin.

İnsanlar böyle dolaşmaya devam ettiği sürece corona yayılmaya devam eder uzmanlar evinizde kalın deyip duruyorlar hiç mi duymamışlar

Aileniz içinde bulunduğumuz bu zor durumun ciddiyetinin farkında değiller .

Yok artık lütfen kimse kırılacak diye karninizdaki bebeği ve küçük çocuğunuzu tehlikeye atmayın..bakın ben hamileyim eğer bu süreç gecmezse ameliyat olup eve gelince 15 gün odada bebeğimle kalicam eşim salonda yaticak odaya kesinlikle girmeyecek annemde diger kızıma bakacak ..ve eve tabiki kimsyi almayacağız ki ..almıyoruz şu süreçte ya ben şeker yüklemesini yaptırma ya gidemedim çünkü bir küçük kızım var onu tehlikeye atmak istemiyorum bir yandan karnında bebiş kara kara düşünüyorum ..seker olcme cihazını alıp kendim bakicam artık galiba bir şekilde sizdeki cahil cesareti olmuş tedbirimizi alalım takdir Allah'tan lütfen dikkat edin ailenizede diyecek söz bulamıyorum

Not: bu süreç başlangıcında kayınvalidem dünyalar iyisidir ama hergun geliyordu kıyafetini kanepenin üstüne bırakıyor du ben bu durumda rahatsız oldum kendi anneme anlattım oda evden çıkmayalim durum ciddi şeklinde uyardı aynı şekilde bende anlattım durumun ciddiyetini ve esimede söyledim herkes anlayışla karşıladı..ki karşılamasalarda kendileri bilirler umrumda değil... çünkü bunun adı tedbirdir...zamanın millet kırılacak diye çok taviz verdim ve bunun sonucunda hamileyken az kalsın ben ve kızım ölüyorduk ... ölmedim ama çok acılar çektim degdimi peki kıymet bildiler mi hayır asla özür dilediler mi hayır asla öyleyse ne yapmak lazım kendimizi sevmek lazım çocuklarımızı daha çok sevmek lazım

Son düzenleme:
Annen kizkardesin erkek kardeşin hepsi zir cahil böyle.birsey olamaz. Onların baştan dusunup sana asla gelmemesi gerekiyor, biri ameliyatlı halı ile riske sokuyor öbürü cadde sokak minibüs geziyor. Annen de seni hicnkorumuyor mu?? İnanamadim. Kimseyi kırmamak icin bişey yapma. Şuan sen virüs kapmış olabilirsin ve vebali onların üzerine olacak

Ailen bilincsiz ama sende tutarsizsin madem bukadar korkuyosun hamilesin cocugun var ne diye bu tehlikeli ortamda hastaneye gidiyosun alinirlarsa alinsinlar hamileyim riskli gelemiyorum kusura bakma misafir de kabul etmiyorum de bukadar. Niye agliyosun once kendini ve cocuklarini dusunmek zorundasin

Doğrudur valla ne diyeyim

Anneme anlatmak istedigim şeyde bu. Bari sen düşün yazik cocuklara. Bana diyorki madem oyle neden 4 gun burada kaldin oda hakli ne diyeyim kendimden ödün verdim anlamiyorum

Anneme anlatmak istedigim şeyde bu. Bari sen düşün yazik cocuklara. Bana diyorki madem oyle neden 4 gun burada kaldin oda hakli ne diyeyim kendimden ödün verdim anlamiyorum
Kizkardesin sana trip yaptığında seni korumadi mi? Neden kaldın diyor bide. Kalma demedi ki kimse sana

bu insanlarin nazi tizida beni yedi.
hamile olan siz cocuklu olan siz nazlanan onlar.
annem bana 20 km otede tek basina yasiyor kadin tiroit kanseri atlatti seker hastasi kolestreol tansiyon hepsi var.
ona ragmen bizi gidersek iceri almamakla tehdit ediyor bosa gelmeyin kapida kalirsiniz kucuk cocuk var diyerek
kadinin alisverislerini netten online yapiyorum.
o durumda sizinkilerin binde biri kadar naz yapmadi.
bize bir sey olursa cocuga bakacak saglam biri olsun en azindan derdinde kadin. sizinkiler maaşallah pek nazli.
onlarin sizi dusunmesi lazim suan sizin onlari degil.
mumkunse gorusmeyin kusersede kussunler cocugunuzdan dahami kiymetliler yani.

Kavga mı ediyor birde tövbe yarabbim asla gitmezdim zorunlu kılındığım yere. İçimden geliyorsa ne ala. Birşey olsa eminim size gelip bakmazlar bile. Çocuğu olan insandan 4 gün kalmasını istemek zaten bencillik. Bari çocukla eşinizi evde bıraksaydnz

Reis Allah seni ailenle sınıyor sabırlı ol çekilecek çile değiller

Yanlis anlamayin ama bu ortacag kafasindaki aileden siz nasil ciktiniz ben ona sasirdim..Bosverin gorusmeyin.Kendinizi ve bebeginizi dusunun.

Size üzüldüm. İnsanın en yakınları tarafından anlaşılamaması gerekten zor bir şey. Ayrıca bu kişilerin insiyatifine bırakılmayacak kadar önemli bir durumken. Virüs olayını geçtim artı siz hamilesiniz ! Ne diyeceğim bilemiyorum. Keşke eşinizi öne sürseydiniz. Eşim istemiyor, eşim yollamıyor vs ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…