Tek kendimi düşündüğüm ici değil herkesi dusunuyorum diyeNe kadar alınırlarsa alınsınlar tavrını net bir şekilde koy sağlığından önemli mi
Ben ameliyat olmadim kiz kardesim olduSizin de duygu sömürüsüne inanmakta üstünüze yokSize hastalık bulaştıracak annenizde, kardeşinizde olsa uzak dursun.Size bulaşşa anneniz kardeşinize git ilgilen demez.Büyük ihtimal birde ameliyatlısın hiç uğraşma otur oturduğun yerde der.Her ailede nazı geçilen fazla iyi niyetli biri olur üzgünüm ama şuan o siz olmuşşunuz izin vermeyin buna.Hem kendi hem bebeğinizin iyiliği için
Tabi ki. Aileniz çok bilinçsiz maalesefTek kendimi düşündüğüm ici değil herkesi dusunuyorum diye
Ben siz ameliyat oldunuz ya da ameliyat olan sizsiniz izlenimi veren bir cümle kurmadım yanlız?Ben ameliyat olmadim kiz kardesim oldu
Doğrudur valla ne diyeyimAilen bilincsiz ama sende tutarsizsin madem bukadar korkuyosun hamilesin cocugun var ne diye bu tehlikeli ortamda hastaneye gidiyosun alinirlarsa alinsinlar hamileyim riskli gelemiyorum kusura bakma misafir de kabul etmiyorum de bukadar. Niye agliyosun once kendini ve cocuklarini dusunmek zorundasin
Anneme anlatmak istedigim şeyde bu. Bari sen düşün yazik cocuklara. Bana diyorki madem oyle neden 4 gun burada kaldin oda hakli ne diyeyim kendimden ödün verdim anlamiyorumAnnen kizkardesin erkek kardeşin hepsi zir cahil böyle.birsey olamaz. Onların baştan dusunup sana asla gelmemesi gerekiyor, biri ameliyatlı halı ile riske sokuyor öbürü cadde sokak minibüs geziyor. Annen de seni hicnkorumuyor mu?? İnanamadim. Kimseyi kırmamak icin bişey yapma. Şuan sen virüs kapmış olabilirsin ve vebali onların üzerine olacak
Kizkardesin sana trip yaptığında seni korumadi mi? Neden kaldın diyor bide. Kalma demedi ki kimse sanaAnneme anlatmak istedigim şeyde bu. Bari sen düşün yazik cocuklara. Bana diyorki madem oyle neden 4 gun burada kaldin oda hakli ne diyeyim kendimden ödün verdim anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?