Gerçekten öyle. Hele birde ben cok cok yoruldumİnsanı en çok yoran ailesidir..
İnanin kırıcı olmamak icin yanlis anlamamk icin ne sekilde konuştuğumu bi bilseydinizÇok bilinçsizce . Bende hamileyim sizin bu durumda hem oglunuzu hem karninizdakini korumak için evden bile cikmamaniz lazimken kıyamamış hastanede bile kalmışsınız . Insanlar malesef durumun ciddiyetinin farkında değil. Yaşlısı da genci de . Allah esirgesin. Bence daha fazla üzülmeyin. Ben olsam sizin yerinizde kardeşimi arar bak durum böyle böyle yoksa ben seni istemez miyim diye konuşur gönlünü alırdım evet siz haklisiniz sonuna kadar ama işin ciddiyetinin farkında olmayan insanlar da alınganlık gösterebilir bu konuda
Zaten dannem duygu sömürüsü yapmakta ustune yokturAileniz çok ama çok cahil ev bencil. Üzgünüm ama bu kadarı da... size mi hep nazları geçiyor? 5 saat küçük çocukla hastanede bekleyip sonra 4 gün yanında kaldınız. Acelesi yoksa ameliyat için salgın sonrasını bekleyebilirdi. Siz hamilesiniz bir de. Akıllara zarar ziyan. Üzülmeyin. Çok alttan almışsınız. Bastırın kardeşinize de diyin. Ben günlerdir diğeri ile uğraştım. Hamileyim sen de gezme dışarda. Git otur evinde. Hastalık var, salgın var . Cahillik bir yana, bir de duygu sömürüsü yapıyorlar. Siz neden sınır koyup baştan diğerlerine de söylemediniz ki?
Siz böyle ince ince anlarlar, çekine çekine aman kırılmasınlar dediğinizde aslında onlar sizin korkunuzu algılayıp gerisini boş veriyorlar. Korkmayıp söylediğinizin arkasında dursanız, ciddi olduğunuzu anlayıp geri adım atarlar.İnanin kırıcı olmamak icin yanlis anlamamk icin ne sekilde konuştuğumu bi bilseydiniz
Gercekten ama istememekle alakasi yok herkesin iyiligi icin söyledim.ama her konuda her seferinde yanlis anlasiliyorumGaliba kardesinizin yerinde ben olsam ben de alınırdım. İstememis gibi olmuş. Normal süreçte olsa haklılar derdim ama virüsten dolayı şu dönem temastan uzak durmak gerekiyor bir de hickimseye bir sey olmasa bile tasiyici durumunda risk hep. Düsüncesizlik etmis belli ki virüsübciddiye almiyorlar
Galiba haklısınızSiz böyle ince ince anlarlar, çekine çekine aman kırılmasınlar dediğinizde aslında onlar sizin korkunuzu algılayıp gerisini boş veriyorlar. Korkmayıp söylediğinizin arkasında dursanız, ciddi olduğunuzu anlayıp geri adım atarlar.
Haklisiniz ama ailelere laf anlatılmıyor.Gercekten ama istememekle alakasi yok herkesin iyiligi icin söyledim.ama her konuda her seferinde yanlis anlasiliyorum
Sizin de duygu sömürüsüne inanmakta üstünüze yokZaten dannem duygu sömürüsü yapmakta ustune yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?