bana bacım diyor :(

bu sekılde seslenmesınden hoslanmadıgını belırtsen ?

yok kız arkadaşı yok. her gün konuşur dertleşiriz. bildiğin kanka olduk. bir gün konuşmazsak özlüyoruz birbirimizi. her derdini anlatır bana. onun hayatıyla ilgili kimsenin bilmediği şeyleri bilirim. benden daha yakın kimsesi yoktur.

"sevdiğim kız bana abi deyince..." diye bir şarkı varya. bunu dinleyip sabaha kadar ağlayasım var :)))))))
ağlanacak halime gülüyorum ((((

öyle görüyordur seni belkide arkadaş gözüyle bakmaya çalış bir erkeğin sevdiği bir bayana bacım vs.diyecegini sanmıyorum

ya ben ona aşığım o bana "bacım" diyor ((( na yapayım kızlar yol gösterin

bende eski sevgilime abi derdim sonra sevgili olduk bacım diyenlerden kork ) şakayla karışık ya aramızda kaç yaş var ki "bacım" diyorsun de, rahatsız olduğunu belirt o da anlar

aynı yaştayız zaten. bana olan yakınlığını belirtmek için bacım diyor. beni çok yakın görüyor. fazla yakın olmakda iyi değil demekki (((

kızlar şunuda söylemeden geçemeyeceğim. beğendiği bir kız olduğunda bana bahsediyor ve bir kez de çok sevdiği ve güvendiği bir arkadaşıyla beni tanıştırmak istedi aramızı yapmak için. ooof off ufacık bir hoşlanma belirtisi olsa başkasıyla beni tanıştırmayı niye istesinki. (((

seni denemek için yapmıştır belki.. ama yıne de çok umutlanma.
benım de samimi oldugum biri vardı, o sevgili bulunca koptuk tabi, yani birinizden birinin sevgili bulması gerekiyor, sen bu halde bulamayacagına göre, o başkasını bulana kadar böyle devam edecek , eger bu konuda benımle kaderin aynı ise...

canım yaa beni en iyi sen anlarsın o zaman ( bunun bir çözümü yok. soğuk davranıp uzaklaşsam daha çabuk unuturmuyum acaba.

senin umutlanmaman için kardeşi gibi gördüğünü belirtmek için bacım diyor belli ki..
Ama çok içinde kalacaksa ve duygularından eminsen sen neden açılmıyorsun ki ona..
Hem daha da acı vermeden gerçekler ortaya çıkar.sen ona hiç bir zaman arkadaş gibi davranamayacaksın nasılsa öyle de kopacaksınız böylede.

haklısın ama açılamam yapamam mesela az önce facebookda konuşuyoruz, bir kızdan bahsediyor. çok hoşuna gitmiş çok güzelmiş filan anlatıyor. ayy içim acıyor napıcam ben böyle.

bence biraz biraz ona ilgi duyduğunu hissettir.
bakalım ne çeşit tepkiler veriyor
ona göre davran sen de.
senin ona bakmayacağını falan düşünmüştür.
seninle bir şeyler düşünmesini sağla :)
seni aklına sok :)

olabilir aslında. beni kendinden çok daha iyilerine layık görüyordur çünkü boşandı ve 1 çocuğu var.
2 yıl önce bir kez bana durup dururken 'ben sana hiç kıyamam sen tertemizsin' gibi bişeyler yazmıştı mesaj atmıştı cepten. sonra 1 ay filan ortadan kayboldu. o zamanlar bu bacım muhabbeti yoktu.
ama şöylede bişey var; çoooook yakışıklı. bir ortama girdiğinde dönüp bakmayan yoktur. ve beğendiği kızlarla ben kıyaslanamam bile. yani belkide beni sadece arkadaşı olarak görüyor.
bu iki durum birbirinin tam zıttı. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…