- Konu Sahibi pretty__woman
-
bence senin ona olan ilgini sezmis :))
erkekelr yapiyor boyle cocukca seyler.. sen askini ona itiraf edene kadar sana bacim demeye devam edecek.. taki sen bana artik bacim deme diyene kadar ve ondan sonra emin olacak senden..
birbirinizi ozlediginizi yazmissin, muhtemelen o da seni seviyor.. kimse sadece arkadas oldugu bir kiza bu kadar vakit ayirmaz :))
yakisikli erkekler nazli birazsenin ilk adimi atmani bekliyor..
haklısınız kızlar. aksini düşünmek beni mutlu etse de durum bu. bugünde konuşmayı düşünmüyorum, soğuk davranmaya devam edicem. beni çok çok seviyor, ama duyduğu hisler kardeşçe dostça. aşk kesinlikle değil. belkide böyle hayırlıdır. eğer aramızda bir aşk olsa, sonumuz olmazdı. benim ailem asla onay vermezdi.
evet canım eski evliliğinden çocukları var demiştin ve sen bekarsın anladıgım kadarıyla...
bizi de hep imkansız aşklar çekiyor sanki...
adamakıllı karşılıklı makul bir tanesi denk gelmedi daha bana da...
hayırlısı olsun.
bu bacım lafıda son 2-3 aydır var daha önce ne bacım derdi ne de birilerini ayarlamaya çalışırdı. benden ümidi kesti bence ondan sonra bacım demeye başladı. olanları düşününce buna karar verdim.
Böyle düşünüyorsan kendini belli etsene. Ne kaybedersin ki?
Zaten hiçbir şekilde bi şey olmayacaksa olmasın ve kurtul.
Bu belirsizliğe son vermek senin elinde.
Bi de şöyle bi şey var.
Acaba önceden normal arkadaş gibiydin de o sebeple mi bacım demeye gerek duymadı? Yani bu kız zaten benden hoşlanmıyor, ben de ondan hoşlanmıyorum, sadece arkadaş olduğumuz ortada, bu durumda bir şey yapmama gerek yok demiş olabilir.
Bir tehlike görmemiştir. Ama şimdilerde, birkaç aydır, sen hoşlantını açığa vurunca bu iş olmaz, ona da belli ediim , bacım diim de umutlanmasın demiş de olabilir.
Bunun dışında sen ona hiç ilgini belli etmediğin için artık ben de vazgeçiim bu işten bacım diim diye düşünmüş olabilir ama sanmıyorum.
Gerçekten bir şeyler hissetseydi harekete geçerdi. Bence sen görmek istemiyorsun ısrarla.
Ne olursa olsun çok seven insan içinde tutamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?