bizde babamızı zorla evlenirdik Allah üvey anneden razı olsun karnını doyuruyor çamaşırını yıkıyor en önemlisi yoldaşı oluyor bu kadar .. Ne annemin ne babamın yarasi yoktu arada bizim için hala medenice konuşurlar ama bu kadının annesi baya hırçın ki çocuklarını gazlamış .. Beni tanımadığı halde namusuma saldıracak kadar :) kadın az bile beddua etmiş ben bile sok oldumAdamcagiza nasil uzuldum ya. Cocugu daha evini bilmiyor. Insan demez mi babam nerede yasiyor,evlendi gitti bir gideyim evini goreyim,nasil mutlu mu degil mi? Ah ah. Ben babami kaybedeli 13 sene oldu,hala dusunurum. Annemle ayriydi keske evlenseydi baskasiyla da mutlu olsaydi derim
dengesiz iste üyeliğinin iptalini istiyorumSalak salak düşünceler ithamlar annesi babasına huzur vermemis adamcagiz evlenmis gitmis hala kendi kocasi gibi görmüş sanki diger kadınla nikahli değil.Yillarcada ayri yasamislar zaten sanki kadin gelip boşan demiş yetişkinmissiniz de zaten sanki agzinizdaki emzigi almis kadin doğru demis paragozsünüz siz yoksa annenizi aldattigini düşündüğünüz adamın parasini istemezdiniz o kadar gururluysaniz.evli adamla mi yattin demis birde baska bir üyeye tam bir terbiyesiz çok sinirlendim
Cidden mi?Konu sahibinin başka bir konuda adı geçmişti,hatta o zamandan sonra bilgilerini evliden,bekara çevirmişti,neyse.
Seviyesiz terbiyesiz.siz niye bu kadar savunmaya geçtiniz. evli biriyle mi yattınız?
Kız senin demenle olmaz o iş banlandı işte uygun bi ceza vermişlerdir sakin oldengesiz iste üyeliğinin iptalini istiyorum
umarım olur yada herneyse kendisini rezil etti başka bisey yok gayet sakinimKız senin demenle olmaz o iş banlandı işte uygun bi ceza vermişlerdir sakin ol
siz niye bu kadar savunmaya geçtiniz. evli biriyle mi yattınız?
Diğer konudaki konu sahibi ,şimdiki konu sahibinin eşiyle chat üzerinden ekşınCidden mi?Hmm gene keklendik o zaman
Diğer konudaki konu sahibi ,şimdiki konu sahibinin eşiyle chat üzerinden ekşınyapan kişi olduğunu söylemişti. Hatta tam isim vermemişti de ,önceki konulardan bahsedince anladık durumu.
Diğer konudaki konu sahibi ,şimdiki konu sahibinin eşiyle chat üzerinden ekşınyapan kişi olduğunu söylemişti. Hatta tam isim vermemişti de ,önceki konulardan bahsedince anladık durumu.
Bende aynen böyle tepki vermiştim :)
Millete atar yapiyodu kendini bildiğinden demek ki , millet herkesi kendi gibi saniyirBende aynen böyle tepki vermiştim :)
O nasil bir seydir yahu [/QUOTE kvsi el öptürmeyen üye deyince bu üyeden bahsettiği ortaya çıktı,bu üye de evliyim bla bla diye konu açmıştı.yani tuhaflıklar silsilesi
Yani o konuyu o an okumasam bende bilmezdim ama şok oldum. Hatta o konu sahibi şey demişti ,seni burda buldum ,konuma da beğeni yaptın falan.Millete atar yapiyodu kendini bildiğinden demek ki , millet herkesi kendi gibi saniyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?