bana beddua etti

bizde babamızı zorla evlenirdik Allah üvey anneden razı olsun karnını doyuruyor çamaşırını yıkıyor en önemlisi yoldaşı oluyor bu kadar .. Ne annemin ne babamın yarasi yoktu arada bizim için hala medenice konuşurlar ama bu kadının annesi baya hırçın ki çocuklarını gazlamış .. Beni tanımadığı halde namusuma saldıracak kadar :) kadın az bile beddua etmiş ben bile sok oldum

Salak salak düşünceler ithamlar annesi babasına huzur vermemis adamcagiz evlenmis gitmis hala kendi kocasi gibi görmüş sanki diger kadınla nikahli değil.Yillarcada ayri yasamislar zaten sanki kadin gelip boşan demiş yetişkinmissiniz de zaten sanki agzinizdaki emzigi almis kadin doğru demis paragozsünüz siz yoksa annenizi aldattigini düşündüğünüz adamın parasini istemezdiniz o kadar gururluysaniz.evli adamla mi yattin demis birde baska bir üyeye tam bir terbiyesiz çok sinirlendim

kk staff dehşet çalışıyo yalnız, daha yarım saat önce açılan konu ve polemikçi konu sahibi anında gri
eskiden olsa her polemikli konu 50 küsür sayfayı görür, yönetici gelcek deee müdahale edecek dee
malum bdv bir yanardağ, her an patlamaya hazır
biz de duramazdık laf yetiştirirdik, konu kapanana kadar sinirden öldüğümüzle kalırdık valla şanslısınız.

dengesiz iste üyeliğinin iptalini istiyorum

burada eşimden ayrı yaşıyorum sadece kağıt üzerinde evliyim ama birisinden hoşlanıyorum diye konu açılsa topa tutulurdu ki zamanında böyle konular açıldı, konu sahipleri vurun k.peye misali taşlandı. şimdi de adam sadece kağıt üzerinde evliymiş zaten ayrı yaşıyormuş tabi ki birisinden hoşlanacak minvalinde yorumlar yapılıyor. vallahi şaşırdım. konuya yorumuma gelirsem, sonuçta babanızın resmi nikahli eşi olarak, onun da yasal hakları var, sizin de yasal haklarınız var. yasal hakkını tabi ki almalı. aileniz yasal hakkını almasın diye ortalığı karıştırdılarsa bu kesinlikle doğru değil. ha ama yasal haklarını alıp da üstüne yasal olarak hakkı olmayan bişeyler talep ettiyse bunun verilmemesi doğal. kadın sonuçta nikahlı resmi eşi yani. tabi ki alacak. zamanında kadınla görüşüp görüşmeme kararı ise sizin kişisel tercihiniz. eleştiriye veya yargıya açık değil kanımca. babamın karısını bağrıma basacak değilim, görüşmek de istemeyebilirim. bu doğal. beddua konusunda ise kim adaletsiz veya haksız davranmışsa onun cezası kesiliyor zaten. diyecek fazla birşey yok.

adam yıllarca karısı ile sadece kağıt üstünde evli kalmış. sonra boşanmış. 1,5 sene sonra da evlenmiş. sanki cinayet işlemiş gibi ne bu tavır ben de anlamadım. annenizi aldatmış olmasından süphelenip bu kadar tavır almışsınız anlıyoruz da bunu babanıza sorsaydınız, bu hanım nerden çıktı diye. kadına direkt iftira atmadan önce ilk elden bilgi alsaydınız. ki arada 1,5 sene var yani hani 3 ay içind evlenmiş olsa şüphenizi anlarım da 1,5 sene... siz hiç bişey bilmeden kadını yok saymışsınız sebepsiz yere. önce bi bakın yahu.

siz niye bu kadar savunmaya geçtiniz. evli biriyle mi yattınız?

oyy sen bayağı uçmuşsun..
konu dediğin fikir almak varsa yanlışımız görmek için açılır. senin konuyu açmandaki amaç neydi herkesin senden taraf olup içini rahatlatması mı?
gerçekleri duymak bu kadar zorunuza gitmesin zira bu sabit fikirlilikle daha çok hata yapacağınız belli..
şu çirkin üslubunuz karşısında babanızın eşinin beddua etmekten başka şansı kalmamış gibi duruyor..

Millete atar yapiyodu kendini bildiğinden demek ki , millet herkesi kendi gibi saniyir
Yani o konuyu o an okumasam bende bilmezdim ama şok oldum. Hatta o konu sahibi şey demişti ,seni burda buldum ,konuma da beğeni yaptın falan. ben olsam burayı terk ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…