ben ne dedim babamın evine gitmedim aylarca hastanelerde baınsda bekledim eşi ile görüşediğim için evine gitmedim haliyle evin yolunu da bilmiyorum. ister innaın ister inanmayn
Hiç yakışmadı bu cümle sanasiz niye bu kadar savunmaya geçtiniz. evli biriyle mi yattınız?
Amansiz hastaliga yakalandi dediKalpten aniden mi öldü yoksa aylarca hastanede tedavi mi oldu bir karar verin vallahi tek ayağınızın üstünde 40 tane yalan söylüyorsunuz.
evet suçlarım .. benım ahlak anlayışıma göre kağıt üstünde de olsa evli bir adamla iişki yaşanmaz evine gidilmez
kini ne kadar büyük ki bana yazdigi yorumu okudunuz mu benim bile namusuna laf atacak kadar dengesiz bir insanmış o kadın ne yapsın.. Benim de ivey annem vat ama asla saygısızlık yok aramızda bana dua eder bide boyle beddua alanlar var .. Yazık millet ne saldırgan olmusKalpten aniden mi öldü yoksa aylarca hastanede tedavi mi oldu bir karar verin vallahi tek ayağınızın üstünde 40 tane yalan söylüyorsunuz.
kini ne kadar büyük ki bana yazdigi yorumu okudunuz mu benim bile namusuna laf atacak kadar dengesiz bir insanmış o kadın ne yapsın.. Benim de ivey annem vat ama asla saygısızlık yok aramızda bana dua eder bide boyle beddua alanlar var .. Yazık millet ne saldırgan olmus
cevap veremeyince sıkıştı ama bu çok ahlaksızca bir tepkiHiç yakışmadı bu cümle sanakaldı ki karşındaki insana da yakışmadı...
Oha cok cirkefmissin. Babanin karisinin ahini almis misindir bilmem ama bu kafayla cok ah aliyorsundur muhtemelen. Imkan varsa kendine bir ceki duzen ver derim.siz niye bu kadar savunmaya geçtiniz. evli biriyle mi yattınız?
Amansiz hastaliga yakalandi dedi
Sonra aniden öldü dedi
Sonra 4 ay hastanede yatti dedi
Annesiyle ilgili mrsajlar da tutarsiz. Bizi gerizekali yerine koyan arkadaslari anlayamiyorum gercekten
Dürüst olamadı olsaydı belki hak verilirdi ..kendisini az çok tanırm sohbetini de bilirim ama bu cümlesine çok şaşırdım gerçekten... neyse aldı cezasını zaten boşverin... Üzülmeyin..cevap veremeyince sıkıştı ama bu çok ahlaksızca bir tepki
Sonra da korkuyor beddua tutar mi diye. Beddua tutmasa noolur yukardan goruyor her seyi AllahKonu sahibi onunla aynı fikirde olup babasının eşine namussuz dememizi bekledi, istediğini duyamayınca çirkinleşti. Boşverin. Yalancı olduğunu görmeden dahi anlayabiliyoruz.
ya tamam beğenmezsin yorumumu belki biraz sertte olabilirsin ama boyle iğrenç bi şekilde konusmazsin değil mi mahalle kavgaları gibiSonra da korkuyor beddua tutar mi diye. Beddua tutmasa noolur yukardan goruyor her seyi Allah
ablam benim de derdim onla degilki belki iyi bir insandır ama bu dengesizlik te ne üvey annesi benim bacım değil sonuçta herkesin ortak fikriydi bu .. Yazık suçluluk psikolojisiyle saldırdı . Tesekkur ederimDürüst olamadı olsaydı belki hak verilirdi ..kendisini az çok tanırm sohbetini de bilirim ama bu cümlesine çok şaşırdım gerçekten... neyse aldı cezasını zaten boşverin... Üzülmeyin..
Sonra da korkuyor beddua tutar mi diye. Beddua tutmasa noolur yukardan goruyor her seyi Allah
Adamcagiza nasil uzuldum ya. Cocugu daha evini bilmiyor. Insan demez mi babam nerede yasiyor,evlendi gitti bir gideyim evini goreyim,nasil mutlu mu degil mi? Ah ah. Ben babami kaybedeli 13 sene oldu,hala dusunurum. Annemle ayriydi keske evlenseydi baskasiyla da mutlu olsaydi derimAllah büyük çok şükür.
Düşün tanımadığı bir kadına neler söyledi. O ozlemimcok hiç sıkma canını bak hamilesin bebiş üzülür. Allah ıslah etsin babasının eşine de sabırlar versin böyle bir üvey evlada sahip olduğu için.
ki ben ona saldırmadım bi okuyun .. Ben kendimden eminim bu insani takacak kadar vicdanım sızlamaz ama onlar emin olamıyorlar yaptıkları haksızlığa ki hem hak almak.istemiyorum diyor hemde biz savununca sen de mi yattın diyor .. Valla hic tanımadığı benim bile hakkımı aldı o kadın neler duydu bakalım .. İğrenç gerçekten aciz insanlar saldırır hic sevmedigim insan tarzı ama bu büyük suç adminin bunu değerlendirmesini istiyorum burda hepimiz bayaniz en çok istemediğiniz şey nette olan birinin acısıyla namusumuza laf atmasıdır demi .. Saol canım saçma bi insanin yorumuna takacak kadar küçülmedim . Bebeğim için de teşekkürler ablası :)Allah büyük çok şükür.
Düşün tanımadığı bir kadına neler söyledi. O ozlemimcok hiç sıkma canını bak hamilesin bebiş üzülür. Allah ıslah etsin babasının eşine de sabırlar versin böyle bir üvey evlada sahip olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?