bana beddua etti

kusura bakmayın ama görmeden boyle bir yargıya varamazsınız resmen kadının namusuna dil.uzatıyorsunuz .. Yazık Allah bile şahit istiyor ne gordunuz ? Yatarken mi
Annesiyle babasi ayri konu sahibinin. Hem de 5 yildir. Konu sahubi babasi ikinci esiyle evliyken babasiyla iliskisinin cok iyi oldugunu soyluyor,tedavi surecinde yaninda oldugunu soyluyor. Ama babasinin ölümunden sonra evi bilmedigi icin guvenligin yonlendirmesiyle bulabiliyor. Eger ikinci es hanim esini kaybettikten hemen sonra ev degistirmediyse bu hikaye garip

Kadın beddua edecek kadar. Haklıymış ailede annelerinin dolduruşuna gelmişler kadının namusu bile söz konusu olmuş en iyisi yaşayıp gorin o zaman beddua tutar mi bakalım tutmaz mi
evet biriyle yasanan bir ilişki söz konusuysa bu namussuzluk ahlaksızlık açık ve net

kalpti aniden öldü.. bu merak ve şüphe içimi kemirdi eğer düşündüğüm gibi değilse o zamanda vicdan azabı çekeceğim. halam telefona tartışmışlar halam oraya gitmedi.

kadının da bu satten sonra doğru cevap vereceği ne malum
O zaman ölene kadar hatta ölurken bile hep ahini mi aldim ama belki de kaltak babami bastan cikartti annemin yuvasini yikti fikirleri arasinda gidip geleceksin. Hatta ölurken en son bunu dusuneceksin. Istihareye yat dermisimmmmm

ben ne dedim babamın evine gitmedim aylarca hastanelerde baınsda bekledim eşi ile görüşediğim için evine gitmedim haliyle evin yolunu da bilmiyorum. ister innaın ister inanmayn

ben ne dedim babamın evine gitmedim aylarca hastanelerde baınsda bekledim eşi ile görüşediğim için evine gitmedim haliyle evin yolunu da bilmiyorum. ister innaın ister inanmayn
Aniden öldü dediniz? Biz sizinle birlikte yasamiyoruz ama bir oyle diyorsunuz bir boyle,tutarsizliklariniz var.

evet biriyle yasanan bir ilişki söz konusuysa bu namussuzluk ahlaksızlık açık ve net
hala inat ediyorsunuz ihtimalle ıs yürümez namus bu kadar kolay olmamalı supheyle olmaz sadece kadına acıdım ve ne bu kın anlamadım ..babanı~ bakmış kadına teşekkür edin ve rahat bırakın bence

kalpti aniden öldü.. bu merak ve şüphe içimi kemirdi eğer düşündüğüm gibi değilse o zamanda vicdan azabı çekeceğim. halam telefona tartışmışlar halam oraya gitmedi.
Ölene kadar araştırmadın mı acaba daha önceden babamın hayatında var mıydı diye ?

Aniden öldü dediniz? Biz sizinle birlikte yasamiyoruz ama bir oyle diyorsunuz bir boyle,tutarsizliklariniz var.
4 içinde öldü. hastanede hepimiz iyi olacağını bekledik. sağlıklı iken birden bire hastande yamaya basladı 4 ay yattı ve öldü açık mı?

İyi de bilmiyorsunuz! Zan altında bıraktığınız kadının namusuna dil uzatıyorsunuz...
gidişata bakıldığında kadın masum görünüyor. Bunu söyleyen herkese satasarak bunu değiştiremezsiniz.

Ki madem böyle bir derdiniz vardı, yaşarken babanıza yaranmaya çalışmak yerine, hesabını sorsaydınız. Gücünüz kadına mi yetti?
Yoksa babanızın mirasından mahrum kalma korkusuyla mı hareket ettiniz?

daha da yazabilirim sizi zan altında bırakacak şeyler ama rahatsız edici değil mi?

Ölene kadar araştırmadın mı acaba daha önceden babamın hayatında var mı diye ?
arastırdım ama işin garibi halam falan da bılmıyor. annemle ayrılmadan evvel babamın hayatında baskları olduğunu duydum ama bu kaıdn var mıydı bılmıyorum. evli olduğunu bile bile mi ilişki yasadı onu da bılmıyorum

evet rahatsız edici bilip bilmeden atıp tutuyorsunuz çünkü.

siz niye bu kadar savunmaya geçtiniz. evli biriyle mi yattınız?
Allah serrinizden korusun valla baya çirkinsiniz kadına yazık olmuş .. Valla senin dengesiz yorumlarına senin gibi saldırmam ahlakimi dusurmem yaşayın bakalım aldığınız ahi

ben bılmıyorum ama sizde eminmiş gibi senaryolar yazıp konusuyorsunuz

Diyorum ya velev ki yaşadı ne yapacaksın ? Sadece kadında mı suç ? Baban da o zaman başlı başına suçlu.. onda da utanma ar namus olması gerekiyor... Tövbe Allah'ım ölmüş adamın arkasından konuşuyorum...Alan almış satan satmış mallar bölünmüş ölen ölmüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…