Gerçekten 5 yıldır aklınız neredeydi?
5 senelik birlikteliğim var..Ona onu sevdiğimi ama aşık olmadığımı söyledim.Artık ondan etkilenmiyorum.Ama bunu ona söyleyemiyordum sırf üzmemek için..Onun bana olduğu gibi ilgili alakalı gözünün içine bakan bi tip olmadım hiç bi zaman...Bundan çok şikayetçiydi neden böylesin neden ilgisizsin neden neden diye ısrar etti durdu ben de o okadar ısrar edince konuştum.Sana aşık değilim içimden gelen bu dedim.
İlk önce çok zoruna gitti üzüldü bağırdı 5 senedir beni kullandın mı 5 sene mi çöp mü edecektin yazıklar olsun vs..bi sürü şey saydı..Yalan söyleyim mi isterdin dedim.Doğrusu bu dedim..Sen gibi aşık değilim ben dedim oyüzden sen gibi olamıyorum dedim.
Bisüre sonra tamam ben seni böyle de kabullenirim aşık olmasanda beni sev yeter dedi...Sensiz yapamam o ihtimali düşünemem dedi..Bu kadar konuşabilmişken devamını getireyim dedim ayrılmak istediğimi söyledim.Ağladı yalvardı intihar bile dedi..20 gün sonra askere gideceğim beni böyle gönderme dedi.tamamen senin istediğin gibi biri olurum bana aşık olman için herşeyi yaparm bitirme bizi dedi..Çok kötü oldum ya vicdanım var yine ayrılmadım çünkü benim yüzümden üzülmesi ağlaması nefes alamayacak gibi hale gelmesi beni çok üzdü..
Aşık olmadığım bi adamla evlenecek miyim ben.Ne yapacağımı hiç bilmiyorum sürekli aklımda bunlar var..Lütfen bana yardımcı olun
Bu sebeple başlayıp 5 sene devam ettirebilmeniz çok ilginç geldi bana.Bu ilişkiye başlarken aşık değildim..Bana çok değer veriyo ve iyi bir insan diye başladım..Bırakılmayı haketmiyo evet.Ama iş ciddiye biniyo evlilik yaklaşıyo ve ben aşk olmadan olacak mı diyorum artık devamlı
başka biri mi aklını karıştırdı acaba?? beş ay olsa neyseee 5 yıldan bahsediyorsun sen. yazık günah.
Günaydın.
Ben erkek arkadaşını çok abartılı buldum.
Üzülmüş,ağlamış olabilir,yıpranacak da belli.
Ama "sana aşık değilim,seni istemiyorum" diyen kadını zorlamak çok kötü bence.
Sırf bu arabesk tavrından dolayı bile ayrılırdım ben olsam...
Neden 5 yıl peki?
çünkü birlikte çok iyi arkadaş olduk aslında..benim en yakın arkadaşım oldu.devamlı beraber olunca düşünmeye fırsatım olmayınca 5 sene geçti gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?