Bence soğudun bu adamdan.
Yoksa hiç kimse mutluluğunu eliyle itmez bence.
Saç,sakal,kilo için bir yorum yapamam.
Emin ol hiç kimse genç kalmıyor,tabii estetik yaptırmıyorsa.
Rahata alışmak da normal.
Aslında bunları kastetmemiştim ben soğumak olarak.
Seni mutsuz eden huyları iyice keskinleşmiş olabilir,yeni ve çok rahatsız olduğun bir alışkanlığını keşfetmiş olabilirsin.
sevdiğiniz kişi size emek veren sizin için birşeyler yapan size zararının olmayacağını bildiğiniz kişidir sıkıştığınızda üzüldüğünüzde sevdiğinizi yanınızda istersiniz bunu yıllar geçtikçe daha iyi anlıyorsunuzBen de aynı şekilde düşünüyorum...
Sevgiyi yakaladığınızda aşık oluyorsunuz zaten.
sevdiğiniz kişi size emek veren sizin için birşeyler yapan size zararının olmayacağını bildiğiniz kişidir sıkıştığınızda üzüldüğünüzde sevdiğinizi yanınızda istersiniz bunu yıllar geçtikçe daha iyi anlıyorsunuz
aşık olupta aralarında uyumu birebir yakalayana ben hiç rastlamadım hata sonları daha vahim olabiliyor
aşk dedikleri şey heralde insanların birbirlerinde sevmedikleri ayrıntıları görmelerini engelliyor
bir kadının güvenebileceği başını göğsüne korkmadan yaslayabileceği erkek sayısı çok fazla değil belki bunu evlenince anlayacaksınYani heyecan duymuyorum. Her sıkıştığımda derdimde ona koşarım ama neden bu bana yetmiyo
Ama işte yatakta başını koyacak yer aramak var bir de.bir kadının güvenebileceği başını göğsüne korkmadan yaslayabileceği erkek sayısı çok fazla değil belki bunu evlenince anlayacaksın
o heyecanın yerini action alabiliyor
Aşktan yatağa geldikAma işte yatakta başını koyacak yer aramak var bir de.
İnsan gerçekten rahatsız olur yav.
Düşünüyorum da evlilik zaten çıplak bir kurum.
Adamın her halini görüyorsun,düşünsene
İyi de aşk demek sevişmek demek.Aşktan yatağa geldik
Evlilik için yeni bir tanım çıplaklık
Aslında herkesin bildiği hiç oralı olmamış gibi davrandığı bir durum
-evet evliyim kim çıplak bizmi aşk olsun
İşte gerçek evlilik budurİyi de aşk demek sevişmek demek.
Sevişmek de sevmekten ötürü zaten.
Giyinik sevişmek de nahoş.
Konuyu yatağa getirişimiz bundandır.
Çıplaklık deyince aklıma sevişmekten önce hastalık geliyor benim maalesef.
Gerçekten ciddi sağlık sorunlarında giyinik olamazsın,dışarıdaki bir çok insanın midesinin kaldırmadığı yaralarını öperek iyileştirirsin.
Amaaaaaan kocamı özledim iyi mi?
Tatil sonrası iş pek zor oluyor.
Çok teşekkür ederim.İşte gerçek evlilik budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?