- 3 Ağustos 2018
- 217
- 182
- 18
- Konu Sahibi Last Romance
-
hayatım gelecegim herseyim mahfolacak.
Evet maalesef. Yürütebildiğim kadar yürütmek istedim. Daha doğru emek vererek belki düzelir diye umdum ama maalesef bütün emeklerim heba oldu ve suclusuda ben oldum..Vereceğim tek akıl boşansın, ömrünüzün bundan sonrasını heba etmeyin bari, evlilikte yok, yok maşallah.. Sevgi, saygı dışında..
Düzelir diye bekledim. Eşimi seviyordum da. Ama Suan o sevgide bitti sayılır. Yani beynim durmus gibi yazarken bile ne yazacagımı unutuyorm şuanNeyi bekliosunki Allahaskina seni öldürmesinimi? Anladigim kadariyla cocukta yok arkana bakmadan kac yazik etme hayatina.
Oldu çok oldu hemde ama bilmiyorm oalyın etkisinden midir nedir ileriyi göremiyorum napıcam bundan sonra diye dövünüp duruyorm. Yaşım küçük. Ne biliyim yaazaten mahvolmamış mı?
İşte hani insanlar keske herkes böyle düşünse. O kadar art niyetli insan varki boşanmıs bir kadına farklı gözle bakıyorlar.Boşanın. Canınızın hiç mi değeri yok? Kadınlar neden koca evinde kalmayı herşeye tercih ediyorlar? Allah aşkına daha ne kadar mahvolacak hayatınız?
Aminn İnşallahh.. Bitik durumdayım.. Söyleyecek söz bulamıyormAilen evladını bırakıp onun gibi manyağa inanmaz merak etmeyin. İstediğini söylesin korktuğunuzu belli etmeyin. Allah yardımcınız olsun.
Bende öyle düşünüyorum ama birazda insanların boşandıktan snra bana nasıl bakacaklar korkusu varNeden korkuyorsun zaten hayatın mahvolmuş durumda. Emin ol devam edersen geleceğin mahvolacak..
Haklısınız... söyledim aileme böyle tehtit ediyor diye. Bian önce gelin dedimAilene ondan önce sen söyle bana böyle böyle diyor diye.
Merak etme ailen kendi kızına mi elin itine mi inanacak?
Eğer ailen arkandaysa bi dk durma arkadaşım.
Her kadın değerlidir, sen kendine bunu reva görürsen o tabiki yapar. Kaç kurtar kendini önüne bak
Canim benim yasin kücük belli.lütfen kendine bu kötülügü yapma.sana bunlari yapan birini sevme.bosan hayatinin geri kalanini kurtar bari.Düzelir diye bekledim. Eşimi seviyordum da. Ama Suan o sevgide bitti sayılır. Yani beynim durmus gibi yazarken bile ne yazacagımı unutuyorm şuan
Hayırlısı içim yanıyor.. Dua eder msiinz bana ?Canim benim yasin kücük belli.lütfen kendine bu kötülügü yapma.sana bunlari yapan birini sevme.bosan hayatinin geri kalanini kurtar bari.
Bu sadece yazdıklarımdan bir kaçı. Nişanlılık döneminde yani oluyordu ama hani bir umut vardı ailesi aklına girmeseydi. Ailesi aklını çelince olan oldu zaten iyice poh pohladılar. Bilemedim ki bende Bir kaç defa yuzuk attım ama bırakmadı peşimi sözler verdi bende inandım.Hayatınız, geleceğiniz boşanınca niye mahvoluyormuş, anlayamadım. Zaten şuan yeterince berbat bir hayat yaşıyorsunuz, bundan kötüsü olamaz. En azından etrafınızdaki bu psikopatlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Ailenizin, bir manyağın lafına, iftiralarına inanacağını da hiç sanmıyorum.
Bir de tee nişanlılıktan belliymiş madem ne halt olduğu, neden evlendiniz ya? Allah'tan çocuğunuz yok, bir de o olsa işler iyice sarpa sarardı. Kaçın kurtulun. Bu adam da ailesi de manyak, belli. Düzelmeye de niyetleri yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?