Bana bi yardımcı olur musunuz bi akıl verir Misiniz Lütfen?

Sen o evde o adı adamın dayağına maruz kalınca el kapıyı çalıp napiyonuz kardeşim kadına dedimi ki boşandıktan sonra yargılasin seni elalem yasamiyo o pislikle sen yasiyosun
Aynen haklısın. Hayırlısı olsun rabbim hayırlı bir kapı açsın bana. Sizde dua eder misiniz bana bu mubarek gunde ?

Ya aslında korkucak bişeyim yok benim. Alnım açık çok şükür. Ama ne bileyim işte farklı duygular ifade edemiyorum suan kendimi
Allah yardımcın olsun canım ama o adamla nolursa olsun ömür geçmez yarın öbür gün çocuğunun önünde o eziyeti yapicak belki çocuğunada yapicak

Canım allah yardımcın olsun hiç korkma dik dur bir ömür böyle çekilmez .kimse sana bişey demez korkma kimin ne dediğide umrunda olmasın zaten kimse senle yaşamıyor bu zorlukları sen kendi hayatına bak işe girer çalışırsın o kv ye evde hizmet edecegine nankör otursun ogluyla evde yapsın işini bakim kendi hizmetçisi giderse anlar belki çok üzüldüm canım inanki ne zaman gelecek annenler

Ya haşimato hastasıyım. Bu yuzden kilo aldım öyle yemege düşkünde değilimdir. Benle dalga gecti diyorki korkma biraz temizlik yapsan kilo vermezsin.

Ya haşimato hastasıyım. Bu yuzden kilo aldım öyle yemege düşkünde değilimdir. Benle dalga gecti diyorki korkma biraz temizlik yapsan kilo vermezsin.
Böyle dalga geçerek egolarını şişiriyo hayret bişeyya siz hiçbirşey söylemedinizmi sinirlendim inanki ona hizmet etme evde artık kendi işini yapsın eşinide o şişiriyo bence

Böyle dalga geçerek egolarını şişiriyo hayret bişeyya siz hiçbirşey söylemedinizmi sinirlendim inanki ona hizmet etme evde artık kendi işini yapsın eşinide o şişiriyo bence
Öyle zaten o yaptı hep. Yok ben hiç saygımı bozmadım. Eşime bozdugum zamanlar oldu ama. Bana kuzenimin evinde kaldım diye canın kuzenini çekti mi diye sordu ben sen namussuzsun falan dedim

Bende öyle düşünüyorum ama birazda insanların boşandıktan snra bana nasıl bakacaklar korkusu var
Ya boşver sen insanları ne düşünürlerse düşünsünler zaten fesatlık düşünen pislik düşünen insanlar kötü gözle bakar ki onlar evli de olsan bir kulp bulur merak etme. Sen kendini düşün hayatını kurtar bu adamdan ve anasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…