- Konu Sahibi Last Romance
-
Aynen haklısın. Hayırlısı olsun rabbim hayırlı bir kapı açsın bana. Sizde dua eder misiniz bana bu mubarek gunde ?Sen o evde o adı adamın dayağına maruz kalınca el kapıyı çalıp napiyonuz kardeşim kadına dedimi ki boşandıktan sonra yargılasin seni elalem yasamiyo o pislikle sen yasiyosun
Allah yardımcın olsun canım ama o adamla nolursa olsun ömür geçmez yarın öbür gün çocuğunun önünde o eziyeti yapicak belki çocuğunada yapicakYa aslında korkucak bişeyim yok benim. Alnım açık çok şükür. Ama ne bileyim işte farklı duygular ifade edemiyorum suan kendimi
Allah korusun.Allah yardımcın olsun canım ama o adamla nolursa olsun ömür geçmez yarın öbür gün çocuğunun önünde o eziyeti yapicak belki çocuğunada yapicak
Etmezmiyim canım Allah'ım yardımcın olsunAynen haklısın. Hayırlısı olsun rabbim hayırlı bir kapı açsın bana. Sizde dua eder misiniz bana bu mubarek gunde ?
Amiiiiinnn Allah razı olsun canımEtmezmiyim canım Allah'ım yardımcın olsun
Dışarı çıkınca diye darp izin varsa darp raporu alsaydın keskeAmiiiiinnn Allah razı olsun canım
Baska çare yok zaten. Rabbim hayırlı bir kapı açar inşallah bana.Canim bundan daha kotu bi mahvolus var mi? Kac kurtar kendini. O ne oyle ne kastin var canina.
Yok canım bu durumda dısarı çıkmam üzerime iftira atar.Dışarı çıkınca diye darp izin varsa darp raporu alsaydın keske
Kıyamam ya resmen cehennem desin ailene haber verdin mi bariYok canım bu durumda dısarı çıkmam üzerime iftira atar.
Verdim verdim. Ama uzaklar işte. Allah kimseyi kötüye düşürmesin.Kıyamam ya resmen cehennem desin ailene haber verdin mi bari
Ya haşimato hastasıyım. Bu yuzden kilo aldım öyle yemege düşkünde değilimdir. Benle dalga gecti diyorki korkma biraz temizlik yapsan kilo vermezsin.Canım allah yardımcın olsun hiç korkma dik dur bir ömür böyle çekilmez .kimse sana bişey demez korkma kimin ne dediğide umrunda olmasın zaten kimse senle yaşamıyor bu zorlukları sen kendi hayatına bak işe girer çalışırsın o kv ye evde hizmet edecegine nankör otursun ogluyla evde yapsın işini bakim kendi hizmetçisi giderse anlar belki çok üzüldüm canım inanki ne zaman gelecek annenler
Yol göründü zatenB o ş a n ı n
Amin cümlemizinBana dua eder misiniz şu mubarek cuma gunundeRabbim kimseyi dar kapıda bırakmasın..
Böyle dalga geçerek egolarını şişiriyo hayret bişeyya siz hiçbirşey söylemedinizmi sinirlendim inanki ona hizmet etme evde artık kendi işini yapsın eşinide o şişiriyo benceYa haşimato hastasıyım. Bu yuzden kilo aldım öyle yemege düşkünde değilimdir. Benle dalga gecti diyorki korkma biraz temizlik yapsan kilo vermezsin.
Öyle zaten o yaptı hep. Yok ben hiç saygımı bozmadım. Eşime bozdugum zamanlar oldu ama. Bana kuzenimin evinde kaldım diye canın kuzenini çekti mi diye sordu ben sen namussuzsun falan dedimBöyle dalga geçerek egolarını şişiriyo hayret bişeyya siz hiçbirşey söylemedinizmi sinirlendim inanki ona hizmet etme evde artık kendi işini yapsın eşinide o şişiriyo bence
Ya boşver sen insanları ne düşünürlerse düşünsünler zaten fesatlık düşünen pislik düşünen insanlar kötü gözle bakar ki onlar evli de olsan bir kulp bulur merak etme. Sen kendini düşün hayatını kurtar bu adamdan ve anasındanBende öyle düşünüyorum ama birazda insanların boşandıktan snra bana nasıl bakacaklar korkusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?