- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Arabayı kendine aldı da ailem öder dıyorduAnne babasinin kredisini siz neden odeyeceksiniz? Sirf evlendiginiz icin mi? Sevgili adayiniz es mi ariyor kredi odetecek es mi ariyor?
Evet de tek maasa zaten gecınemeyızValla evet ev kuruyosun tasin altina elini sokmalisin vs ama borcla evlenince bisey anlamiyosun calismaktan tavsiyem borcsuz evlenin ama yine tercih sizin
Yanı krediyi bız mı ödeyelımEn mantıklısı kendi göbeğinizi kesmeniz.Kimseye güvenerek evlenmeyin.
Kaç yaşında insanlar hastalık var, sağlık var.
Arabayı kendine aldı da ailem öder dıyordu
Ailem öder diyordu sumdı farklı konusuyorAraba alirken durumunu bilmiyor muydu? Dun mu karar verdi evlenmeye. Ev mi gecindireceksiniz kredi mi odeyeceksiniz. Sizin krediniz biraz mecburiymis ok. Ama beyimizin kredisi keyfi.
Ben beklerım sorun değil o beklemek ıstemıyor32 ay sonra evlenin diyecegimde beklermisiniz.
Kredi cekerken evlenme plani yokmuydu.
Hem borc oderken nasil ev kuracak
Ailem öder diyordu sumdı farklı konusuyor
Her ay 1500 sadece kredılere gıdecekDüğün masraflarını kim ödeyecek ? Onları da siz borçlanacaksanız baya zor olur tabi . Masraflar sizden çıkmayacaksa gelen takılarla borçları hafifletip idare edilebilir.
arabanınkını bız ödeyecek mısız.ama sadece her ay 1500 krediye gıderımız olacak. Bıze kalan 2bın lira bır ay yeter mı bizeHangi krediyi siz ödeyeceksiniz ben anlamadım arabanınsa evet siz annenin çektiğiniyse hayır asla kabul etmeyin
Ben krediyi ödesın öyle evlenelım dıyorumAraba sevgilinizin arabası ise siz ödeyeceksiniz.
Ailesinin durumu varsa tabi onlar da destek olabilir ama başka bir kardeşine destek olacaklar sanırım. O da evlat sonuçta sizin ödemeniz daha mantıklı. Eğer ödeyemezse arabayı satarak krediyi kapatıp kalan parayı düğün için kullanabilirsiniz.
Düğün yerine nikah yaparak masrafları minimumda tutmaya çalışın. Düğünü de en azından bir yıl erteleyin.
O zaman öyle yapın daha mantıklı:)Ben araba kred
Ben krediyi ödesın öyle evlenelım dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?