Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))
Çok teşekkür ederimmerhaba,
konuyu takip ettim ve yazmadan edemedim.
benim oğlum 3,5 yaşındaydı kreşe başladığında ve yarım gün olarak başlamıştı üstelik anane bakıyordu ben çalıştığım için
benim amacım sadece sosyalleşmesine biraz daha katkı sağlamaktı.
6 ay bu şekilde devam ettik.sonrasında tam gün başladık o arada 4 yaşına geldi ve benim hamilelik durumum oldu
tabii 4.cü aydan sonra kendisine söyledik.
hatta ben kreş yetkilisi ve pedagog ile görüştüm çünkü aynı sizin gibi çelişkilerim vardı kreşle ilgili
kesinlikle devam etmesi gerektiğini onun düzenini bozmamamız gerektiğini
o kreş de iken bebekle daha rahat ilgilenebileceğimi yani diğer arkadaşlarında yazdıkları gibi anlattılar
ve diyorum ki iyi ki o zaman almamışım onun düzenini bozmamışım
ve hiç de zorlanmadık
ve kesinlikle oğlum da sen evdesin ben neden kreşe gidiyorum demedi
ama şunu yaptık mesela
bir hafta ben bir hafta babası sadece büyük oğluma özel haftasonları 2-3 saat ayırdık
ama burada en önemli etken gittiği kreş ve öğretmeni tabii ki anne babanında tavrı ve çocuğun duyguları önemli
eminim sizde evladınız için en doğru kararı vereceksinizdir.
şimdiden hayırlı olsun yeni bebeğinizde
sevgiler
Merhaba.kızım şu an 4.5 yaşında geçen yİl tam 3.5 yaşındaydı okula başladığında ve ben 2 aylık doğum yapmıştım.aynı kaygıları yaşadım ama şaşırtıcı derecede mutlu oldu okulda.kendine güveni geldi arkadaş ortamı oldu vs. Özel okulaverdim sabah 8 akşam 4 hem de.yarım gün de değil.şimdi okulumu özledim diyip duruyor.sizin için de çok iyi olacak Bebeğinize kaliteli zaman ayıracaksınızSelam kızlar, burada çocuğunu daha erken yaşta kreşe gönderenler var biliyorum, belki de evham yaptığımı düşünecekler ama elimde değil. Eylül ayı yaklaştıkça gerildiğimi farkettim. Bizim durumumuza göre anketi oylayabilir misiniz; kızım 3 buçuk yaşında,hamileyim doğumum ocak ayında. Şuanda annem bakıyor, Allah nasip ederse 2. bebek de doğduktan sonra bir kaç yıl ara vermeyi düşünüyorum. Beni en çok annem etkiliyor sanırım, "bu sene vermeyin sende evde olacaksın,kardeşi de doğacak ne gerek var"diyor. Sizce bu sene yarım gün başlarsa faydasından çok zararı mı olur? Yani üzülür mü,annem kardeşim evde ben niye gidiyorum diye; yoksa aksi mi olur? Aşırı kararsız kaldım. Kaydını çok önceden yaptırdık, o ara benim doğrum buydu böyle ikilemde değildim,şimdi niye böyle oldum anlamıyorum.
Bir de bahçemiz var,eve çok yakın park var. Sürekli eve hapsolmuş değil yani ama yine de yaşıtı çok az olduğu için sıkıldığı oluyor.