- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
- Konu Sahibi Hazal melek
-
Yok halama tepkili kayinvalidemle halami sevmiyor.oda senin kız kardeşlerim ve halan dolduruyor dolduruyor seni diyor bana öyle bisey yok ama .benimde bir anlam boşandı esiyle sürekli Allah bilir anlam ne yaptida adam bıraktı diyor.o adamı bulacak gidip konuşacak bakın ablan ne yapmış adam bırakmış.diyor banaYok estagfurullah ne demek. Durumunuz biraz zor. Bir taraftan esiniz görevde onun stresi var. Aile icinde huzursuzluk var. Hamileligin basindasiniz hormonlar altüst. Yani hicde kolay degil. Esiniz sizin ailenize mi tepkili,o kismi tam anlayamadim
Evet yeter artık beni hayattan bezdirdiler.gerçektŞimdi resti çekip evinde kalmazsan ömür boyu böyle yaşarsın
Net ol evimde kalacağım de
Sonuçta Kv ve kp bırakıp gidiyor demek ki yalnız kalabiliyorsun
38 haftalık hamile olsan da yalnız kalma deseler anlarım ama şimdi gerek yok
Eşin hep operasyona gidecek
Düzenini kur kendi evini bil
Bendeöyle diyorum sana acimiyorum bile rabbim acisin diyorum hepEvlenmeden önce bazı şeyleri tam anlayamayabilirsiniz ama bu adama hemen çocuk yapmanız tamamen sizin hatanız. Çocuğu göstermezmiş miş. Kroluğa bak. Tehdite bak. Diyecek bir laf bulamıyorum bazı adamlara. Nasil böyle cahil olabilirler diye düşünmekten alamıyorum kendimi.
Üzme kendini, tavrını koy, tartışma, sakinliğini ve kendini koru. Adamin yapisi belliki merhametsiz.Bendeöyle diyorum sana acimiyorum bile rabbim acisin diyorum hep
Yok halama tepkili kayinvalidemle halami sevmiyor.oda senin kız kardeşlerim ve halan dolduruyor dolduruyor seni diyor bana öyle bisey yok ama .benimde bir anlam boşandı esiyle sürekli Allah bilir anlam ne yaptida adam bıraktı diyor.o adamı bulacak gidip konuşacak bakın ablan ne yapmış adam bırakmış.diyor bana
Size sadece bu tavsiyeyi verebilirim sanirim: Hazir kv felan evde yok alin herseyinizi kendi evinize dönün. Esinizede artik evde kalacaginizi söyleyin cünkü evde size yasattiklari stres bebege zararli. Ayrica kv esinizi doldurmaya devam eder. Esiniz haten stresli bir ortamda annesi de gaza getirip duruyor. Bosanmakla tehdit etse etsin. Sonucta hic bir mahkeme bebegi ona vermez. Korkmayin. Din durun. Kendinizi hickimseye ezdirmeyin. Aileniz de destek olsun size[/Q Allah razı olsun sayenizde içindeki stres sıkıntı bir bende olsa gecti
BEN zaten rabbimin bana verdiği emanet için varım .inşallah esim bir gun herseyin farkina varacak ama cok gec olacak.rabbim büyüktür sadece susuyorum Elbet rabbim gösterecek ..Üzme kendini, tavrını koy, tartışma, sakinliğini ve kendini koru. Adamin yapisi belliki merhametsiz.
Sakın bebiside kendinide huzursuz etme ama ne olur tavrini koy. Yoksa omur boyu boyle yasarsin. Ben ailemi gormeden yapamam de. Bosamak, çocuğu almak kolaydı öyle. Zaten bunun icin bosayacak adam boşasın, bir ömür deli eder insani o evde.
Öncedenhiç böyle tanımadım onu gerçekten çocukta rabbimin verdiği bir lütuf onu suclayamam dünyaya geldiği icin ama düşüncelerinizi saygı duyuyorum.Allah razı olsun ..Eş olmayı bilmeyen adamlarla neden evleniyorsunuz ki? üstüne oturmamış evlilikte çocuk yapıyorsunuz. Hata üstüne hata
Herşeyi de Allah’tan beklememek lazım. Biraz hayatımıza sahip çıkmalıyız.BEN zaten rabbimin bana verdiği emanet için varım .inşallah esim bir gun herseyin farkina varacak ama cok gec olacak.rabbim büyüktür sadece susuyorum Elbet rabbim gösterecek ..
Ailem destek çıkar .. ama biiyorum cikmazdayim.Rabbim yardımcınız olsun. Ama düşünceniz için tesekur ederimSiz 22 yaşında, 1 yıllık evli ve hamilesiniz. Ah bu ne acele ya oturmamış evlilikte, hak etmeyen adamlara bu çocuklar...
İlerde konu açarsınız, eşimden bıktım ama çocuğum babasız büyümesin diye boşanamıyorum dersiniz.
Bence siz çocuğu aldırın ve boşanın. Size yazık ya vallahi yazık bizim kızlarımız neden böyle ya.
Öyle mi pişman mısın evlendiğimize, iyi kardeşim sana güle güle diyeceksiniz. Aileniz yok mu destek olmaz mı size?
Kardeşim sen kendini düşün kaç o adamdan.Aşk,sevgi,eş,evlilik inanın böyle bir şey değil.Zamanında annelerimiz,çevremiz böyle adamların kahrını çekti diye zannediyoruz ki evlilik sabır işi,zannediyoruz ki bunlar katlanılması gereken şeyler. Hayır öyle değil.Ailem destek çıkar .. ama biiyorum cikmazdayim.Rabbim yardımcınız olsun. Ama düşünceniz için tesekur ederim
Yarın akşam zaten eve gelecekmiş konuşacağım.çünkü ve gün geçtikçe rahatsizlaniyorum. Artık karar vermeliyizKardeşim sen kendini düşün kaç o adamdan.Aşk,sevgi,eş,evlilik inanın böyle bir şey değil.Zamanında annelerimiz,çevremiz böyle adamların kahrını çekti diye zannediyoruz ki evlilik sabır işi,zannediyoruz ki bunlar katlanılması gereken şeyler. Hayır öyle değil.
Hemen boşanıyorum demesen de otur eşinle konuş. Ben sana muhtaç da değilim sahipsiz de değilim böyle olduğunu bilseydim ben de evlenmezdim de. Düşünelim taşınalım bu şekilde yapamayız, kendini düzelteceksin böyle hakaretle tehditle yaşayamam de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?