Bana çok çirkinsin diyorlar ben artık sokağa çıkmak istemiyorum böyle yaşanmaz mi

Şuan derdim bir şeyi tatmin etmek değil güzel olabilmek için yollar arıyorum her gün devamlı dua etsem güzel olmak için bu işe yarar mı mesela ya da bilmiyorum hiç mi çözümü
Duayla güzel olabilir misiniz bilemem ama çok param olsun diye dua ederseniz estetik yaptırabilirsiniz.

Bana diyorlar bakım yap yine iyi olursun diyorlar bence bununla alakası sıfır yaratılıştan çirkinim çok hemde çözümü yok Galiba veya ilacı bunun
Dış görünüşten ziyade 20 yaşında düzgün yazı yazamıyorsun. Bu daha sıkıntı. Ayrıca kendine bakarsan niye çirkin olasın?

Şuan derdim bir şeyi tatmin etmek değil güzel olabilmek için yollar arıyorum her gün devamlı dua etsem güzel olmak için bu işe yarar mı mesela ya da bilmiyorum hiç mi çözümü
Bu ciddi bir soru mu her gün devamlı dua ederek nasıl bir güzellik elde edilebilir ki ? Duayla göz rengin burnun çenen dudağın mı değişecek gün gün ? Bence sizde anksiyete dışında da sorunlar var tedavi görüyor musunuz ? Ayrıca yukarıdaki üye haklı kendini geliştirmeyip bu kadar sığ kaldıktan sonra istediğin kadar güzel ol güzellikle çekeceğin dikkat 5 dk yazım tarzınız bile o kadar aceleci o kadar döke saça ki bu bile zarif değil güzellik sadece yüzle alakalı bir durum değil komple dolgusu botoksu toplasan 100 k etmez verirsin ortalama tipin olur ama duruş kültür imaj olmadıktan sonra hiçbir işine yaramayacak

Allah çirkin şansı versin derler.

Mervecim kendini sev , kendini sevdikçe güzel olduğunu göreceksin. Ben kendimj beğeniyorum cok mu güzelim yoo, çillerim var vs ama cidden güzel buluyorm seviyorum çünkü

Benim bir arkadasin var 40 yasinda, gercekten guzel birbkadin degil ama asiri zayif. Hatta biraz kilo alsa cok daha guzel olur ama neyse, aneroksiya oldugunu dusunuyorum. Cok zayif oldugu icin kendini asiri guzel olduguna inandirmis, iyi kazanir, giyinir , en iyi urunleri kullanir. Kendisi inaninca baskalari da inaniyor, birlikte oldugu erkekler hep ortalamanin cok ustunde.

Bence sakin ol önce başkalarının seni çirkin veya güzel bulması önemli değil.
Sen kendini çirkin hissediyorsan bakım yap makyaj yap stilini değiştir bu senin elinde. Diğerlerinin ne dediğini umursama.

Dua şık bir durum yok psikolog çözer sizin durumunuzu tanımadığım insanlar bana çirkin diyecek oooo yamulturum hepsini kimseye bedenim hakkında yorum yapma hakkı vermem,önemli olan benim düşündüğümdür.Yok ben çirkinim diyorsan hiç bir etki altında kalmadan o zaman bakım yaptır tenine uygun renk seç .Kaşın gözün saçın karnaval havasında olmasın renk uyumu çok önemlidir.....

Hergün duş alın, ter kokmayın, güzel bir parfüm seçin, elleriniz tırnaklarınız dişleriniz saçınız tertemiz bakımlı olsun, giyim konusunda zevkinizi gözden geçirin, okuyun, kendinizi özgüveninizi geliştirin. Bi insanı güzel gösteren şey aurasıdır. Çirkin ama çekici gelen binlerce insan var.

Giyim hep aynı kıyafetleri giyiyorum kışlık şuan sadece iki Üstüm var pantolon iki tane var sadece aurayla alakası yok yüzün cirkinse ne yapsan boş güzel olamaz

Bakım ne işe yarıyor hiçbir işe yaramıyor çirkini güzel yapmıyor kaşlarımı almıyorum hep aynı kıyafetleri giyiyorum iki üst iki pantolon var başka bişey yok

Bakım ne işe yarıyor hiçbir işe yaramıyor çirkini güzel yapmıyor kaşlarımı almıyorum hep aynı kıyafetleri giyiyorum iki üst iki pantolon var başka bişey yok
Git al o zaman? Paran yoksa çalış? Aynı şeyleri yazıp durmussun. Estetik günah ama seni de Allah yaratmış, Allah'ın yarattığına çirkin mi diyorsun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…