- 26 Ağustos 2017
- 4.205
- 13.917
- 208
- Konu Sahibi Merve1907777
-
Merve Karanfil mi?Ben bu fotoğrafı birine benzettim. Sen daha önce de bu kadını. Fotoğrafını burda paylaşıp güzel mi çirkin mi yorumu yaptırmıştın sanki? O zaman kapalı haliydi şimdi açık hali???
Hayır zeynep ve zeh diye iki hesap açmıştı ağustosta kapalı versiyonunu atıp duruyordu güzellik takıntısıyla. Sonra çıkıp itiraf etti bu fotoğraflar bana ait değil diye. Yanılmıyorsam aynı kadının resmi bu. Birinde kapalı şimdikinde açık olduğu için %100 emin değilim.Merve Karanfil mi?
Bende çilliyim, küçükken 'cilli tavuk' diye dalga geçtikleri için çok üzülüyordumÇil candır bu arada
Evet hatırladım. Ona da çok tatlı ve sevimli olduğu söylenmişti.Hayır zeynep ve zeh diye iki hesap açmıştı ağustosta kapalı versiyonunu atıp duruyordu güzellik takıntısıyla. Sonra çıkıp itiraf etti bu fotoğraflar bana ait değil diye. Yanılmıyorsam aynı kadının resmi bu. Birinde kapalı şimdikinde açık olduğu için %100 emin değilim.
Evet hatırladım. Ona da çok tatlı ve sevimli olduğu söylenmişti.
E ama üyeler haklıBen çirkin olmak istemiyorum
Bakımlı olmak düzeltmiyor çünkü estetik düzeltiyor mu bilmiyorumE ama üyeler haklı
Çirkin olmak istemiyorsun
Bakımlı olmak istemiyosun
Estetik istemiyosun napalım yani toplanıp yağmur duasına çıkar gibi sana toplu dua mı edelim ?
Burnunu yaptırmış zaten diğer hesabında yazıyorE ama üyeler haklı
Çirkin olmak istemiyorsun
Bakımlı olmak istemiyosun
Estetik istemiyosun napalım yani toplanıp yağmur duasına çıkar gibi sana toplu dua mı edelim ?
Konu sahibi şu konuda üyelere atılan fotoğraf var. Buraya attığınızla oradakinin karşılaştırılabileceğini biliyorsunuzdur.Ozguvensizim gerçekten dürüst yorum yapar mısınız
- Merve1907777
- Yorumlar: 73
- Forum: İmaj Her Şeydir
Ay neye göre kime göre? Her kadının kendine göre bir güzelliği var. Sen önce insanların fikirlerini almayı bırak daha 20 yaşındaymışsın her anlamda kendini geliştirebileceğin bir yaş . Önce içini , algını düzelt sonra zaten güzellikler gelir.Bana diyorlar bakım yap yine iyi olursun diyorlar bence bununla alakası sıfır yaratılıştan çirkinim çok hemde çözümü yok Galiba veya ilacı bunun
Küçükken çillerimi hiç sevmezdim hatta ilk böyle varis için bir tedavi çıktığında teyzem medicalpark ta o tedaviyi görüyordu kendimi öldürdüm bende geliyim belki çillerin çaresi vardır diye teyzem kendi druna hocam bi fikir verir misiniz dediğinde o adam bana ileride çok farklı ve güzel bir kadın olacaksın ve sen büyüdükçe onların rengi yoğunluğu açılacak çok güzeller sakın demişti o an anlamadım ama yıllar geçtikçe gerçekten ben bana farklı bir güzellik kattığını yüzümü ilginç bir şekilde kontürlediğini fark ettim stüdyoda falan vesikalık çektirirken oradakiler yüze garip bir efekt yapıyor mesela yüzüm dümdüz olunca lütfen orijinal çekimi sadece ışık düzenlemeleriyle alabilir miyim diyip normalini istiyorumBende çilliyim, küçükken 'cilli tavuk' diye dalga geçtikleri için çok üzülüyordumçocuk aklı işte
Hangisi linkkkBurnunu yaptırmış zaten diğer hesabında yazıyor
Hiç bakımlı olmamışsın ki nereden biliyorsun sana göre bakım ne mesela iki krem sürüp geçmek muhtemelen o yüzden düzeltmiyordurBakımlı olmak düzeltmiyor çünkü estetik düzeltiyor mu bilmiyorum
E bakim yapma, kaşını alma, ayni kıyafetlerle paspal paspal gez, zaten dunya guzeli olsan da cirkin olursun bu halde.Bakımsız geziyorum kaşlarımı almıyorum hep aynı kıyafetleri giyiyorum sorun degistirmekle de duzelmeyeck bir yüzüm var çirkinlik estetikle gerçekten düzeliyor mu bilmiyorum vücudum bildiğin Şimşek haritası o kadar çatlak var ki kendimden nefret ediyorum başımda saç kalmadı hepsi döküldü saçlarımdan nefret ediyorum şuan
Merve niye dalga geciyosun insanlarla eline bir sis al atkı ör kızım (ya da oğlum her kimsen) boş işlerle vakit geçirme M Merve1907777Burnunu yaptırmış zaten diğer hesabında yazıyo
Buyrunuz efem Burun ameliyatı sonrası kemerHangisi linkkk
Hayır yaptırmadımBurnunu yaptırmış zaten diğer hesabında yazıyor
Bakım nedir makyaj banyosu mu yapmakHiç bakımlı olmamışsın ki nereden biliyorsun sana göre bakım ne mesela iki krem sürüp geçmek muhtemelen o yüzden düzeltmiyordur
Ya cidden hesabımı çalmışlarBuyrunuz efem Burun ameliyatı sonrası kemer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?