Bana çok çirkinsin diyorlar ben artık sokağa çıkmak istemiyorum böyle yaşanmaz mi

Merve Karanfil mi?
Hayır zeynep ve zeh diye iki hesap açmıştı ağustosta kapalı versiyonunu atıp duruyordu güzellik takıntısıyla. Sonra çıkıp itiraf etti bu fotoğraflar bana ait değil diye. Yanılmıyorsam aynı kadının resmi bu. Birinde kapalı şimdikinde açık olduğu için %100 emin değilim.

Evet hatırladım. Ona da çok tatlı ve sevimli olduğu söylenmişti.

Son düzenleme:
Bana diyorlar bakım yap yine iyi olursun diyorlar bence bununla alakası sıfır yaratılıştan çirkinim çok hemde çözümü yok Galiba veya ilacı bunun
Ay neye göre kime göre? Her kadının kendine göre bir güzelliği var. Sen önce insanların fikirlerini almayı bırak daha 20 yaşındaymışsın her anlamda kendini geliştirebileceğin bir yaş . Önce içini , algını düzelt sonra zaten güzellikler gelir.

Bende çilliyim, küçükken 'cilli tavuk' diye dalga geçtikleri için çok üzülüyordum çocuk aklı işte
Küçükken çillerimi hiç sevmezdim hatta ilk böyle varis için bir tedavi çıktığında teyzem medicalpark ta o tedaviyi görüyordu kendimi öldürdüm bende geliyim belki çillerin çaresi vardır diye teyzem kendi druna hocam bi fikir verir misiniz dediğinde o adam bana ileride çok farklı ve güzel bir kadın olacaksın ve sen büyüdükçe onların rengi yoğunluğu açılacak çok güzeller sakın demişti o an anlamadım ama yıllar geçtikçe gerçekten ben bana farklı bir güzellik kattığını yüzümü ilginç bir şekilde kontürlediğini fark ettim stüdyoda falan vesikalık çektirirken oradakiler yüze garip bir efekt yapıyor mesela yüzüm dümdüz olunca lütfen orijinal çekimi sadece ışık düzenlemeleriyle alabilir miyim diyip normalini istiyorum
en son gittiğim merkezde yeni bir leke protokolü geliştirdik diye lafa başladı ilk ne dediğini çözemedim bi algılayamadım sonradan ne lekesi dedim güneş lekeleri vs diyince yüzümdekiler çil benim için leke değil ki güneşte koyulaşınca daha çok hoşuma gidiyor diyip geçtim gerçekten böyle ergenlik dönemlerinde kusur sandığımız çoğu şey ileri yaşlarda aslında imajımızın ya da güzelliğin bir parçası olduğunu senin kusur sandığın şeylerin aslında insanlar için kusur olmadığını aksine bir gün birinin gelip seni tam ordan sevdiğini defalarca tecrübe ettim muhtemelen konu sahibi de çirkin falan değil sadece aşırı bakımsız

E bakim yapma, kaşını alma, ayni kıyafetlerle paspal paspal gez, zaten dunya guzeli olsan da cirkin olursun bu halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…