- 1 Ocak 2022
- 5.997
- 22.875
- 298
- Konu Sahibi Merve1907777
-
Kaşlarını,bıyığını almak tenine uygun saç rengi kesim yaptırmak o kadar fark yaratır ki şaşar kalırsın.Sen hüzün seviyorsun değişim için hiç gayretin yok ama aynı kalmak için çokça bahanen var ......Bakım ne işe yarıyor hiçbir işe yaramıyor çirkini güzel yapmıyor kaşlarımı almıyorum hep aynı kıyafetleri giyiyorum iki üst iki pantolon var başka bişey yok
Çil candır bu aradaAllah çirkin şansı versin derler.
Mervecim kendini sev , kendini sevdikçe güzel olduğunu göreceksin. Ben kendimj beğeniyorum cok mu güzelim yoo, çillerim var vs ama cidden güzel buluyorm seviyorum çünkü
Psikiyatriye ve psikoloğa git. Özgüven konusuyla ilgili olabilir. Bence önemlisi güzellik deĝil aura. Bir de önemli olan kendini sevmek. Sen kendini sevmezsen beğenmezsen o enerjiyi karşındakine de yansıtırsınBana diyorlar bakım yap yine iyi olursun diyorlar bence bununla alakası sıfır yaratılıştan çirkinim çok hemde çözümü yok Galiba veya ilacı bunun
Bakımsız geziyorum kaşlarımı almıyorum hep aynı kıyafetleri giyiyorum sorun degistirmekle de duzelmeyeck bir yüzüm var çirkinlik estetikle gerçekten düzeliyor mu bilmiyorum vücudum bildiğin Şimşek haritası o kadar çatlak var ki kendimden nefret ediyorum başımda saç kalmadı hepsi döküldü saçlarımdan nefret ediyorum şuanİnsanlar belki iyiliğin için diyor kilon varsa bakımsız paspal paspal geziyorsan uyarıyorlar çirkin olup bakımlı alımlı kadın çok üstüne başına özen saçına özen. Çirkin güzel göreceli yüzünde kusur olup güzel olan milyonlarca kadın var. Nereni beğenmiyorsun? Ben de lisede burnuma takıktım küçük ama kemerli burnum vardı bir de kaza sonucu hafif kırıktı gerçekten çok üzülüyordum aslında fotoğraflara bakınca bebek gibiyim uzun zayıf renkli gözlü kıvrımlı belime kadar uzun dümdüz kumral saçlarım vardı ama kafama taktığım tek şey burnumdu estetik yaptırdım kurtuldum bu sefer de saçlarımı pembe lila yapa yapa mahvettimuzun süre de saçlarım kusurluydu 16 yaşında burun 20 yaşında meme küçültme yaptırdım saçımı boyamayı bıraktım şuan aynaya bakınca mutlu olduğum yüzüm ve bedenim var. İmkan varsa o yüzle yaşamak zorunda değilsin ama psikolojisi bozuk insana estetik önermem şahsen. Önce kendine bak güzel giyin
Benim kendimi begenmemekle ne alakası var çirkin olduğum için hiçbir tane bile erkeğin dikkatini cekemiyorum beğenmiyorlar begenmedikleri içinde sevmiyorlarPsikiyatriye ve psikoloğa git. Özgüven konusuyla ilgili olabilir. Bence önemlisi güzellik deĝil aura. Bir de önemli olan kendini sevmek. Sen kendini sevmezsen beğenmezsen o enerjiyi karşındakine de yansıtırsın
Atayım resmimi neyin ne olduğunu gör herkesin çirkin dediği şeye sende güzel demiceksin ama yinede bak aynı kelimeleri duycam yine benGerçekten çirkin misin merak ettim. Yoksa ergenlik sonrası problem mi
Ben çirkin olmak istemiyorumHerkes güzel olmak zorunda mı?
Bana da gönderebilir misin? Muhtemelen çok güzel bir kızsındır sadece çevrendekileri çok umursuyorsun. Herkesin niyeti iyi değil belki de sana çirkin diyenler seni çekemedikleri için öyle diyor bile olabilir. Ki zaten her insan güzeldirAtayım resmimi neyin ne olduğunu gör herkesin çirkin dediği şeye sende güzel demiceksin ama yinede bak aynı kelimeleri duycam yine ben
Bariz bir kusurun varsa estetik yaptırBen çirkin olmak istemiyorum
Abla her insan güzel değil lütfen dürüst yorumlar yapın insanları umuda düşürmeyinBana da gönderebilir misin? Muhtemelen çok güzel bir kızsındır sadece çevrendekileri çok umursuyorsun. Herkesin niyeti iyi değil belki de sana çirkin diyenler seni çekemedikleri için öyle diyor bile olabilir. Ki zaten her insan güzeldir
Duzelicek mi bilmiyorum kiBariz bir kusurun varsa estetik yaptır
Foto at bakimDuzelicek mi bilmiyorum ki
Kilonda var o zaman. Benim de zayıf olduğum halde karpuz gibi memelerim vardı asla sutyen bulamıyordum ve çatlak dolu karnımda kalçamda bacaklarımda yok ama memelerim çatlak dolu sarkma da yoktu ama var yani ne yapayım gittim küçülttüm hem ameliyat izi var hem çatlakBakımsız geziyorum kaşlarımı almıyorum hep aynı kıyafetleri giyiyorum sorun degistirmekle de duzelmeyeck bir yüzüm var çirkinlik estetikle gerçekten düzeliyor mu bilmiyorum vücudum bildiğin Şimşek haritası o kadar çatlak var ki kendimden nefret ediyorum başımda saç kalmadı hepsi döküldü saçlarımdan nefret ediyorum şuan
Fotosunu gördüm o kadar tatlı ve güzel bir kız ki. Tek sorun akran zorbalığıFoto at bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?