- 20 Kasım 2018
- 15.668
- 59.136
- 598
- 35
- Konu Sahibi Merve1907777
-
Yok süt banyosu. Biz uc gunde bir yapariz.Bakım nedir makyaj banyosu mu yapmak
Yemin ederim ben öyle bir yazı yazmadım o resimde benim değil hesabımı çalmışlarMerve niye dalga geciyosun insanlarla eline bir sis al atkı ör kızım (ya da oğlum her kimsen) boş işlerle vakit geçirme M Merve1907777
Valla merve mi zeynep mi ahmet mi neysen artık iki fotoğrafa iyice baktım. O zamanlar dm den atışmışız senle başkasının fotoğrafını kullandın diye kızmışım sana. İnşallah kendisindir, kendinsen eğer gayet güzel bir kızsın biraz ilgiye ihtiyacın var ondan böyle yapıyorsun derim toyluğuna veririm ama başkasının fotoğrafını kullanıyorsan ki bunu daha önce itiraf etmiştin o zaman iş değişir işte.Hayır yaptırmadım
Nedir bakim bilmiyorum Krem sürmekten başka aklıma bişey gelmiyorYok süt banyosu. Biz uc gunde bir yapariz.
Dalga geciyorsun zaar
Ya o kız hesabımı çalmış beni kullanıyor büyük ihtimalle o hesaba nasıl ulasicam bilmuyorumValla merve mi zeynep mi ahmet mi neysen artık iki fotoğrafa iyice baktım. O zamanlar dm den atışmışız senle başkasının fotoğrafını kullandın diye kızmışım sana. İnşallah kendisindir, kendinsen eğer gayet güzel bir kızsın biraz ilgiye ihtiyacın var ondan böyle yapıyorsun derim toyluğuna veririm ama başkasının fotoğrafını kullanıyorsan ki bunu daha önce itiraf etmiştin o zaman iş değişir işte.
20 yasinda ki ergenin konu acmasi gibi gördüm neye göre kime göre cirkinsin?? Sirf can sikmak icin bile söylerler Allahallah gerçekten hayatta hiç derdiniz yok ve dert edinmeye mi çalışıyorsunuz siz su sekilde ozguvensiz olup zaten başkaları uzerinden ego tatmin etmeye calisan insanlarda sizin uzerinizde cirkinsin diye ego tatmin eder Allah bilir çirkin diyenler ter kokan bi boka benzemeyen avam insanlardir bomboş dertleriniz var bir gun bir dert gelir başınıza o zaman dert neymis görürsünüz kimsenin sizi nasil gördüğüne degil siz kendinizi nasil gördüğünüze odaklanin niye baskalarinin onayina sevgisine ihtiyacınız var ki bu kadar mi ozguvensiz ve zayifsin?? Şu formda bile millet ego tatmin etmeye çalışıyor cogu konuda sen gerçek hayatta gelin beni ezin der gibi sacma sapan sorular sormayi birak insanlara da kendini sevmeye başlaBana diyorlar bakım yap yine iyi olursun diyorlar bence bununla alakası sıfır yaratılıştan çirkinim çok hemde çözümü yok Galiba veya ilacı bunun
Yazı tarzın bile aynı yahu! Neyse yöneticiler çözer bu işi zatenYa o kız hesabımı çalmış beni kullanıyor büyük ihtimalle o hesaba nasıl ulasicam bilmuyorum
Ya önceki tipimi yorumlar misiniz ben yazdım ama estetikle ilgili hiçbir şey yazmadım şuan o e-posta ya ulaşamıyorum nasıl çalınabilir aklım almıyor
Kendimi sevecek bir yüzüm yok bir tipim yok20 yasinda ki ergenin konu acmasi gibi gördüm neye göre kime göre cirkinsin?? Sirf can sikmak icin bile söylerler Allahallah gerçekten hayatta hiç derdiniz yok ve dert edinmeye mi çalışıyorsunuz siz su sekilde ozguvensiz olup zaten başkaları uzerinden ego tatmin etmeye calisan insanlarda sizin uzerinizde cirkinsin diye ego tatmin eder Allah bilir çirkin diyenler ter kokan bi boka benzemeyen avam insanlardir bomboş dertleriniz var bir gun bir dert gelir başınıza o zaman dert neymis görürsünüz kimsenin sizi nasil gördüğüne degil siz kendinizi nasil gördüğünüze odaklanin niye baskalarinin onayina sevgisine ihtiyacınız var ki bu kadar mi ozguvensiz ve zayifsin?? Şu formda bile millet ego tatmin etmeye çalışıyor cogu konuda sen gerçek hayatta gelin beni ezin der gibi sacma sapan sorular sormayi birak insanlara da kendini sevmeye başla
Hiç güvenli bir uygulama değil yöneticiler mi bunu yapıyor kişiler nasıl ulaşsın ki
Yöneticilerin işi gücü yok bunu mu yapacaklar? O zamanlar bu zeh hesabı akışta paylaşım yapmıştı fotoğrafın kendine ait olmadığını falan ve sen de bana zeh hesabından yazmıştın, seni şikayet edeceğim dedim diye. Unutmuşsun olanları bu kadar basit.Hiç güvenli bir uygulama değil yöneticiler mi bunu yapıyor kişiler nasıl ulaşsın ki
Hayır ben fotoğraf bana ait demedim orda bir resim var burnunu yaptıran kız o ben değilimYöneticilerin işi gücü yok bunu mu yapacaklar? O zamanlar bu zeh hesabı akışta paylaşım yapmıştı fotoğrafın kendine ait olmadığını falan ve sen de bana zeh hesabından yazmıştın, seni şikayet edeceğim dedim diye. Unutmuşsun olanları bu kadar basit.
Çok güzel bir kız değil o kadar güzel bir kız da değilResimdeki kız güzel bir kız. Biraz bakım yaparsa daha da güzel olacak.
Ben ergen değilim gerçekten yüzüm kötüBenim yeğenim maşaAllah o kadar güzel ki -herkes de söyler bebek gibi ama ona sorsan dünya çirkini. Kendinden utanıyor hatta. Ergenlik çağında normal. Bazen takıntı oluyor ve kim ne derse desin ikna olmuyorlar. Güzellik bir bütün ayrıca. Sağlıklı beslenme, bol su, olumlu düşünme hepsi etkiliyor. Biraz kilo al, abur cubur ye o bile rengini soldurabilir. Bütüncül düşünmen lazım.
Oooo yöneticilere b.k atıyorHiç güvenli bir uygulama değil yöneticiler mi bunu yapıyor kişiler nasıl ulaşsın ki
Siz gerizekalı mısınız psikolojik olarak mı sorunlusunuz çözemedim ki saç bakımı el bakımı ayak bakımı duşta yaptığınız bakım rutinleri peelingler hatta makyaj temizleme aşamaları bile çok önemli bakım adımlarıdır senin her şeyden önce cildin kaliteli durmadıktan sonra en ala estetikleri yaptır en güzel sen ol olmaz emel gene olmaz sen kendini çirkin gördüğün için sanıyosun ki yüzün güzel olsa yeter değil daha kaşını almaktan acizsin bak sen ağır depresyonda olabilirsin bazı kadınlar vardır çok güzeldir ama pis olduğunu anlarsın ya anlaşılıyor o duruştan bazı şeyler içten gelir hamurunda vardır sende o yok inan bak bana bütün sorunun buBakım nedir makyaj banyosu mu yapmak
Burun konusunda fotoğrafı nerde gördünHayır ben fotoğraf bana ait demedim orda bir resim var burnunu yaptıran kız o ben değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?