Bana çok çirkinsin diyorlar ben artık sokağa çıkmak istemiyorum böyle yaşanmaz mi

Ya o ben değilim şaka mısınız hesabimi almış kız bunu nasıl aldığını bilmuyorum Allah belasını versin
Kıvırma ya senin mailini bilmeden kim alcak hesabını ayrıca hesabını çalmak isteyen birinin aklına kadınlar kulübü mü gelir gider insta çalar tw çalar ayrıca konuda foto yok ki hdjdjjd :) dönmüyo yani burdan

Ben gördüm fotosunu evet güzel bi kız değil ama çirkin de değil. Burun estetikliyse bilemedim yanlış olmuş. Ama bi paspal bakımsızlık hali var. Özenmen gerekiyor kendine

Hiç güvenli bir uygulama değil yöneticiler mi bunu yapıyor kişiler nasıl ulaşsın ki
Merhaba Merve hanım,
diğer üyeliği kullanmak istemediğinizi söyleyen sizsiniz, diğer üyeliğinizi istemiyorsanız önce o hesabı kapatıp sonra bu hesabı kullanmanız gerektiğini söyleyen de admin.

Ya o kız hesabımı çalmış beni kullanıyor büyük ihtimalle o hesaba nasıl ulasicam bilmuyorum
Madem çalındı telefonunuzu da mı çaldılar 2 hesabınızında iletişim bilgisi aynı.

Diğer hesabı kullanmak istemedim o yüzden kapadım demek yerine KK’ya ve yöneticilerine suçlamada bulunmak yakışmadı bilginize.

Bak nasıl oldu bilmiyorum ama hesabim elimde değil başkasının elinde ve ben o soruyu sormadım estetik yapmadım ben

E postayı mesaj yoluyla atar misiniz bu hesaptan başka bir hesaba giriş yapamıyorum

E postayı mesaj yoluyla atar misiniz bu hesaptan başka bir hesaba giriş yapamıyorum
Size site iletişim numarasını vereyim, yetkililerle whatsapp üzerinden veya direkt arayarak görüşün.
0545 365 75 52 KK Whatsapp Hattı

Bende çirkin olduğum için üzülüyorum ve bu normal anladın mi
Değil bunun belki gözünüzle ilgisi var belki iç enerjiniz eksik belki spor yapmiyorsunuz belki saç baş uğrasmiyorsunuz çalışır az para kazanır ufak rötuşlar yaptırirsiniz belki belki diş estetiği budami günah ufak tefek şeyler saç rengi bakımı tırnaklar parlak cilt nasıl farkettirir hemde .Çirkinim çirkinim diyene kafası atan evet öylesin der niye kızıyorsunuz mantık nerede.Cirkin ördek yavrusu bile kuguya donusebilir bu ne panik

Siz çirkin gezin o zaman mutlu olabiliyorsaniz olun aynaya bakmayı seviyorsanız bakın bu şekilde öyle bir kadın olacağını sanmıyorum
Bin tane hesap açma konunu uzatmıyorum artık. Şu yorumuna cevap vermek istiyorum, bu hayata bir kez geliyoruz ve bu beden bize verildi. Artık beğensek de beğenmesek de elimizdeki bu. Ben bu bedenle en iyi nasıl görünebilirim, potansiyelimi en iyi nasıl kullanabilirim diye düşünüyorum. Bütün gün iskandinav kadınlarına bakarak ah çekersem işin sonu depresyona gider hatta daha kötü noktalara bile varır. Herkesin belli bir potansiyeli var estetikle bile herkes çok güzel olamıyor. Saçını her gün sar kırık fönlü gibi hacimli gez. Cildin parlasın kıyafetlerini şıkır şıkır giyin oldu bitti işte.

Ben gördüm fotosunu evet güzel bi kız değil ama çirkin de değil. Burun estetikliyse bilemedim yanlış olmuş. Ama bi paspal bakımsızlık hali var. Özenmen gerekiyor kendine
Ozenince güzel bir kız değil diyorsun ya işte o kız güzel olmucak anladın ozenmiyorum beni duzeltmicek çünkü

Atayım resmi gorun çirkinliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…