bana da yardım :(((((((((((((

1907ada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
154
3
68
Ankara
arkadaşlar merhaba

3 yıldır çok güzel bir birlikteliğim vardı ve 24 kasımda istemeye gelincekti kurban bayramında ailesine açıkladı ve annesi iç güvey olur düşüncesi ile istemedi babası da bir tanıyalım demis pat diye istemeye gitmek olmaz diye tanışmaya gelecekti 17 kasımda ve 11 kasım akşamı baban hangi gün gelecek ona göre program yapıcam diye aradım ve konuşma aynen şöyle

BEN: hayatım ne zaman gelecek baban?
O: gelmeyecek...
BEN: haftaya mı kaldı?
O: hayır babam da karşı bu işe annemi ikna edememiş biz istemiyoruz dedi..
BEN: sen ne dedin?
O: hiç birşey.. babam bir daha aradığında kararını vermiş ol ya o ya biz dedi..
BEN: e napcaz?
O: konuşmak istemiyorum. kapatalım
BEN: peki.. nası istersen..

sonuç 11 kasımdan beri ne aradı ne sordu bu şekilde 3 yıl peşimden koşan ne olursa olsun ben seni bırakamam ölürüm şu bu diyen adam 5 dk arkamda durmadı inanamıyorum hala ne düşüneyim ne diyim bilmiyorum 5 kilo verdim bu süre içinde hayatımda böyle birşey yaşamamıştım.... biz daha önce defalarca konuştuk kimse istemezse çıkar gider kurarız yuvamızı diye ve ben onun bekar evine gitmeye bile razı olmuştum bekar evini de beraber döşemiştik ne düşünüyo çok merak ediyorum hiç mi vicdanı sızlamıyor hiç uğraşmadan vazgeçmek neden? offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ff

Değmeyecek karaktersizsin tekiymiş zaten düzgün karakterli, vicdanlı ,aşkına sahip çıkan gerçekten ve sana yürekten bağlı biri olsa aile filan dinlemezdi. Hem de hiç ikna etmeye uğraşmamış gibi bir tavrı var bir kaç kere söylemiş de ailesi onay vermeyince 180 derece dönmüş gibi. Böyle dönek adamlardan sevgili de olmaz ,eş de olmaz böyle adamlara güvenip de çocuk da yapılmaz.

bu arada biz ankarada ailesi izmitde yaşıyor ve oğullarının istifa edip oraya dönmesini istemiş bu da haziranda okulu da bitince (açıköğretim son sınıf) istifa edip gitcekmiş arkadaştan öğrendiğim

bir kere bayramda gittiğinde açıldı bir kere de ne zaman geleceksin baba diye aradı ıkna etmek için hiçbir çabası olmadı hemde hiç bana koyan da bu işte

Allahım allahım
Oyle bır aıleden kurtuldugun ocın oturda dua et kurban kes sadaka ver

Allahım allahım
Oyle bır aıleden kurtuldugun ocın oturda dua et kurban kes sadaka ver

ailesi güya çok dindar bu nasıl müslümanlık bir insanı hiç tanımadan yargılamak var mı dinimizde gelin bir tanıyın bakalım kimim ben ben çok kötüyüm atlatamıyorum yediremiyorum bunu haketmedim

bu kadar cabuk senden vazgectiğine göre sizinde dediğiniz gibi öyle seni bırakmam falan düşüncesinde değilmiş.aslında bu sekilde gercek yüzünü görmüş oldun.evlensenizde demekki ailesinin 1lafı ile sizi yüzüstü bırakabilirmis maalesef.Peki ailesi neden sizi istemedi?sanırım sizi tanımıyorlarda anladığım kadarıyla da.

Ne büyük bir hayalkırıklığı yaşadığınızı tahmin edebiliyorum.
Erkekler hep büyük laflar ederler ama çok azı arkasında durur.
Genelde ailelerin ya biz ya o resti ailenin seçilmesiyle sonuçlanır.
Hele maddi beklenti varsa.
Neden sizi hiç tanımadan bu kadar karşılar.
Neden içgüveysi olacağını düşündüler.?

beni hiç tanımadılar görmediler kızgınlığım da bundan bir insanı tanımadan yargılamak nası birsey beni istememesinin tek sebebi ankarada evlenirse iç güvey olurmuş... annesi bunu demiş ben sensiz yapamam buraya dön orda evlenirsen iç güvey olursun tek sebep bu

bizim ankarada onların izmitde yaşaması annesine bunu düşündürmüş....

Of neler okuyoruz ya

Arkadaşım bence iyi tarafını görmeye çalış. Düşünsene adam 2 olmaz kelimesine zora gelememiş, yarın öbür gün daha çok üzülürdün.
Şimdi bi'süre ağlar sonra mantıklı düşünebilirsin. Hep ağlayacağına bir ay ağlamak daha mantıklı.

Bence onların kafasında, kendi yaşadıkları yerde
kafalarına koydukları bir aday var.

cok sacma geldi işte canım.bence bunun altında baska sebep var.hani seni görmüş tanımıs olsa ve öyle istemese tamam diyeceğimde.Ayrıca iç güveyside neymiş.sonucta sizin ayrı bi hayatınız olacak.

aklıma gelmedi değil aklında biri var annesinin o yüzden diyor böyle diye ama düşünemiyorum bağırmak parçalamak istiyorum sadece

aklıma gelmedi değil aklında biri var annesinin o yüzden diyor böyle diye ama düşünemiyorum bağırmak parçalamak istiyorum sadece

gerçekten canını sıkmak için söylüyor gibi olmayayım ama ben "bu adamın sevgisi bitmiş ailesi de böyle yapınca hemen vazgeçmiş" diye düşünüyorum; çünkü bu şekilde hemen vazgeçemez seven bir erkek.. sevgilisi için mücadele eder. tabiki ailesini silsin atsın demiyorum aileyi silmekte ne olursa olsun çok büyük bir karaktersizlik benim için ama ikna etmek için çok uğraşmalıydı! kendini üzmemeye çalış böyle biri için.. ya bugün değil de evlendikten sonra seni yarı yolda bıraksaydı ailesi için?

Yok artık, hiç tanımadan nasıl böyle bir kanıya varabilirler ki?
Szin ailenizin yaşadığı bir semtte olmak iç güveysi olmakmıymış ne alaka yahu?
İç güvey ne demek bilmiyorlar herhalde?
Böyle iki sorunda kıvıran, yan çizen adamdan hayır gelmez canım benden söylemesi, eğer aranızdaki gerçek bir aşk olsaydı sence bu kadar çabuk pes eder miydi? Hemen kestirip atabilir miydi? Ailesini ikna etmeye çalışırdı.

Ben erkek olsam, ailem karşı mı çıktı, yeminle tek başıma çıkardım müstakbel kayın pederimin karşısına, ve durum böyle diye anlatırdım, kızınızı çok seviyorum derdim, aileler hiç bir zaman hiçe sayılmamalı ama böyle bir durumda ben ailemi arkamda bırakırdım, elle tutulur hiç bir sebepleri olmadan karşı çıkmakta neymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…