bana da yardım :(((((((((((((

amin inş Rabbim hepimizin karşısına doğru insanlar çıkarsın... çok zor Allah kimseye yaşatmasın inş..

kızlar ortak arkadaşımız neden aramıyorsun yaptığın şeyin adı ne demiş oda arasam bana kızacak bağıracak bende ağlıcam oda ağlıcak kapatcaz ben onu engellemek istemiyorum oda evlenmek ister ailesi görmek ister demiş bu nası bir mantık ya ne demek şimdi bu anladıysam arap olayım

ben engel olmayım başkasıyla evlensin

ve ve beni beklemesin

evlenecek yaşa gelmiş ama hala annesinin babasının eteğinin altından çıkamamış bir adam müsveddesi mi senin çocuklarına babalık sana kocalık edebilecekti..??
canım yat kalk Allaha şükret bence..

ilk elin rahatladığında da fakir sevindir.. bu ne yaa?
anneleri babaları tarafından yönetilen kadın-erkek fark etmez o kadar aciz geliyor ki bana..
yazıktır yaa..

sen sıkma güzel canını.. dönülmez yol değil ya bana.. Rabbim yolunu açık etsin senden uzak olsun Allaha yakın olsun..

Canım bence annesinin aklında başka birisi var , birde söylediğin gibi kimse yanlış anlamasında çok dindar bir aile ise böyle hani tanışan gezen kendi bulduğunu getirenlere karşı çıkan tiplerde var , iç güveysi olayı falan hikaye bence. Bence sen kurtulduğuna şükret yani sevgisinin arkasında duramayan bir adam evlenseniz bile seni ailesine ezdirirdi hep hayırlısı herşeyin

doğru söylüyorsun canım yazdıkların biran kendime getirdi ne yalan söyliyim.... tşk ederim bende burda oturmuş üzülüyorum mal gibi..

doğru söylüyorsun canım yazdıkların biran kendime getirdi ne yalan söyliyim.... tşk ederim bende burda oturmuş üzülüyorum mal gibi..

tşk ederim canım söylediklerin şok etkisi yaptı kendime geldim haklısın bende burda salak gibi boş boş üzülüyorum

evet çok dindar bir aile annesine benim resmimi göstermiş daha doğrusu telefonun ana ekranında düğünde çekildiğimiz bir resmimiz vardı bu ne böyle demiş annesi ben makyajlı olunca oda konuyu kapatmış

estagfurullah..
ama bakış açımızı değiştirmemiz lazım hepimizin ama yapmakta zorlanıyoruz işte..
yahu bu dünya ben varsam var ben yoksam yok yahuuu..
benci olmalıyız artık..
keserim arkadaş bindiğim dalı köküne kıran mı girdi..
gözyaşım bana lazım hem mutluluk vaktinde dökeceğim ben onu

ciğeri beş para etmez kıt zekalılar için asla

zaten cevabını vermiş daha ne yapsın. diyalogdan da anlaşılacağı üzere maalesef terk edilmişsin. bir erkek evlenmeyi düşündüğü kızla genelde uzatmalara gitmez pek. erkeğin ailesi istemese bile evlenecekse evlenir. benim arkadaşım tanıştıktan 3 ay sonra evlendi. üstelik erkek tarafı düğüne çağrılmadı. yani tercihini yaptı ve şu an çooook mutlular. belki senin için hayırlısı buydu. BUGÜN OLSUN DİYE ETTİĞİN DUAYA, İLERDE OLMADI DİYE ŞÜKREDEBİLİRSİN ...

aynen öyle :)

ay sonu gidip ailesiyle konuşacakmış birdaha mal 1 ay aramamış sormamış beklediğimi herşeyin normal olduğunu düşünüyor...

ooooo daha ilk zorlukta pes etmiş....
düşünmeye üzülmeye bile değmez....

ilk zorlukda evet... bi uğraş dimi olmazsa yine olmaz bunu anlarım ama 3 yılın ardından böyle basit bitmesi basit geldi

Sen bu konunun üstünde durma artık...Söylemesi kadar basit olmadığını biliyorum...Ama yapman gereken bu...
Anasının babasının sözünden çıkmayan, bilmemkaç yaşına gelip "dur babama sorayım, anneme danışayım" diyen erkekten şiddetle uzak durun hanımlar...
O adamdan ne koca, ne baba, ne başka bir şey olur...

Bir insandaki uzuv fazlalığı, onun erkek olduğunu göstermiyor...
Erkek dediğin kadınının arkasında duracak...Hatta önünde, sağında, solunda da durabilir, mahsuru yok...
Kadını için mücadele edecek, savaşacak, her türlü engele göğüs gerecek...
Bunları yapamayan/yapmayan erkeğe erkek diyemiyorum artık ben...

kesinlikle doğru söylüyorsun döneceği günü bekliyorum çok güzel cevaplarım var kendisine... içimde kalanları söylemek istiyorum sadece artık.. ama hergün rüyamda görüyorum hep üzülerek uyanıyorummm

yaşlarınızı çok merak ettim.

yazık çocuğa annesi dışarı çıkmasına izin vermemiş 'anaköylü'' n'olcak.
böylelerinin evlenmesi yasaklanmalı, böyleleri bir testten geçirilmeli
ona göre evlilik onayı almalı.

konu sahibi çok mu üzüldün arkadaşım? sana, ''annem izin vermiyor, artık babamda istemiyor'' demiş.acaba burada roller falan mı değişti?sen evlenseydin bununla
kesin aradan 3 ay geçtikten sonra , ağlaya ağlaya baba evine dönerdin heralde.
annesının ağzına bakıp eşini boşayan erkek karakterleri böyle oluşuyor işte
anneleri evrim aşamasına yardım edıyorlar, evlendirince de evrimlerini eşlerinin yanlarında tamamlıyorlar
ee,, nasıl bir evrim başlangıcı yaşadıysalar
elbette öyle bir son yaşıyorlar.

sen bugün üzülürsün belki
ama yarın sevineceksin .merak etme elbet yüreğinin soğuyacak bir gün.

bende erkek diyemiyorum maalesef
''erkekcik'' diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…