- 10 Nisan 2014
- 43.979
- 116.738
- 798
- Konu Sahibi Shin min ah
- #121
Baba patronnn gibi hergün o kliniğe gelirrr ıyyy düşüncesi bile ürkütücü. Bir klinikte ücretli çalışın daha mutlu olursunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koskoca diş doktorunu çocuk yerine saf yerine koyacaklar. Planı kurmuşlar uygulamaya geçmek kalmış.Bence net bir şekilde konuşun nişanlınızla %35 hisse isteyin. Çalışacak yaşa geldim kendim için ben para biriktiririm, baban yorulmasın deyin. Sonra gerçek yüzlerini gördüğünüzde tekrar konuşuruz burada zaten.
Böyle insanların planlarını ellerinde patlatmak lazım. Öyle küçük kafalarından geçirdikleri gibi değil dünya, konu sahibinin öğretmesi lazım onlara.Koskoca diş doktorunu çocuk yerine saf yerine koyacaklar. Planı kurmuşlar uygulamaya geçmek kalmış.
Tatlılardan ne alırdsınız demediniz mi?Nişanlım var evlenmek üzereyiz. Üniversiteden arkadaşız ben Eskişehir de oturuyorum ailemde buralı nişanlımın ailesi Erzurumlu nişanlım tek çocuk bitirince ailesinin yanında yaşamak istiyor ve babasının sermayesiyle benim ve kendisinin diplomasını kullanarak iş yeri açmak istiyorlar buraya kadar sorun yok fakat sadece nişanlım ve ben çalışacağiz her ay elde ettiğimiz karın yarısını babasi istiyor üstelik benimde diplomam kullanılıyor olmasına rağmen bana sadece %1 hisse verecekler ve zaten onu da vermek zorunda oldukları için şimdi bu şartlar altında çalışmak yerine Eskisehirde kendi yerimi açıp çok başarılı olabilirim. Biraz kredi ve borca girerim an en niyetinde benim olur siz olsanız ne yapardınız? Ben bu durumu kabul etmiyorum diye ayrılma noktasına geldik çok üzülüyorum ama bi yandan da aptal yerine mi konuyorum diyorum bilmiyorum nişanlımı da çok seviyorum. Ne yapsam çok arada kaldım.
Evet, azıcık olmaz dediğim an ayrılık noktasına geldik benden kötüsü aç gözlüsü olmadiKız evladım olsa okutup dış hekimi yapsam o da ilk fırsatta alakasız bir şehire evlenip gitse, yılların emeğini, eğitimini başkalarına somurtse kahrımdan ölürüm herhalde. Anne babanız siz kendinizi başkasına kullandırin diye yetiştirip okutmadi sizi. Nisanliniz da babası da çok çakal tipler. Eminim ki siz bu işi kabul etmediginizi söylediğiniz anda da sizden kötüsü olmayacak. Evlilik bile olmayabilir o kadar diyeyim.
Arkadaşın nişanlısı da böyleydi köy kurnazı, bencil. Hemde aşırı kıro bir tipti. Hatun da doktor. Sevgililiklerinden itibaren o kadar çok konuştuk ki kızla,yok ben seviyorum evleneceğim dedi. Kimse engel olamadı. Düğünden önce kavga etmişler. Onun şehrindeki bir arkadaşımız gitti aldı kızı, ailesini aradı, ortalık karıştı, rezalet diz boyu, detay veremiyorum çok spesifik şeyler oldu çünkü. Ayrıldılar. 1 yıl ağladı bizim hatun. Geçti üstünden 13 yıl. Muhteşem bir adamla evli ve bir kızı var şu an. Dalga geçiyor kendisiyle ben ne kadar aptalmışım diye. Bu adam gerçekten toksik ablacığım lütfen iyi düşünEvet, azıcık olmaz dediğim an ayrılık noktasına geldik benden kötüsü aç gözlüsü olmadi![]()
"Evlenince nasılsa herşey ikimizin olacak, sen %1 hisse al gerisini bana ver" deyin.Bende aynen bu soruyu kendisine sordum. Babası yıllarca biriktirdiği parayı bana mı verecekmiş bide evlenince zaten her sey ikimizin olmayacak mı şeklinde cevaplar verdi beni geçiştirdi
Boşanmayacağınızın garantisi var mı? Boşanırsanız para ona kalacak size değil.Zaten nişanlıma orta yol bulalım diyorum. Bana ben senin kötülüğünü ister miyim, hani ikimiz için bankadan kredi mi çekelim onu mu ödeyelim zar zor diyor tek çocuğum babama versekte yine bizim için biriktirir bize kalır diyor. Bide elimden daha fazlası gelmiyor diyor. Çıkıyor işin içinden bende kızıp kızıp oturduğumla kalıyorum.
Evet, azıcık olmaz dediğim an ayrılık noktasına geldik benden kötüsü aç gözlüsü olmadi![]()