bana gelirken kaza yapmış :(

evet ya bende çok seviyorum ya tokatı anneci erkeği.. bayılıyorum sormayın koşarak değil uçarak gideceğim hatta yalvaracağım affet beni bida tokat at bana diye..
iyice yerden yere vurdunuz farkındamısınız?

Ama canim kizma sende oyle bi yazmissinki ona aciyormus gibi bi halin var. O sana tokat atarken acidimi sanmiyorum.. sonrada pisman oldum ayaklari yapio. Neydi kural 1 kere vuran adam 1 daha vurur

Kendisi sordu bize herturlu elestiriye acik ti kendisi ki sordu

eleştirininde doğrusu yanlışı var değil mi yerden yere vuran bi yorum eleştiri kapsamına girmiyor bence.
bangır bangır söylüyorum barışmaya gitmiyorum diye. ona rağmen dayak yetmedi gibi sözler söyleyenler var. kendimden çnce düşünmem gereken bir ailem var benim. nasıl derim barıştım ben diye. yapmayın lğtfen eleştiriye açığım elbette ama yapıcı eleştirye lütfen dozunu kaçırmayın

Iyi git seni tutan yok ama o bunu farkli anlicak

Cıft Dikiş ilıskıler mutlulukla bıtmezzzzz
Cok romantık felanda adamın mayası bellı

Ama canim kizma sende oyle bi yazmissinki ona aciyormus gibi bi halin var. O sana tokat atarken acidimi sanmiyorum.. sonrada pisman oldum ayaklari yapio. Neydi kural 1 kere vuran adam 1 daha vurur

acıyorum evet o dahada acınacak durumlara gelecek şu an yeni ayrıldım daha bi hafta oldu duygusuz değilim üzülüyorum o duygusuzdu hayvandı vurdu acımadı ama ben insanım acıyorum ama barışmayacağım görevimi yapıp basıp geleceğim niye bu kaar yanlış anlaşılıyorum anlamıyorum ki

Bana tokat atan birinin yanina gitmezdim ne durumda olursa olsun. Acidi veya acimadi yaptigi yanlis. Tükürdügümü yalamam

Ayrilmak barismak sana kalmis.
Tokat diyosan bi durup dusunurdum.

Ama herseyede ragmen hastaneye gidip bi bakardim nasil diye. Tamam baristik demek degildir bu, umitlenmemesini saglardim

He koş hemen bugün o kaza yaptıgı icin hastanede, yarın evlenirsen sende bi kazaya kurban gitmeden son anda kurtarıldığın icin hastaneye yatmada Allah vermesin ama. Gercekler bunlar tatlım

Görevini yapip geleceksen o zaman neden gitmelimiyim diye sordun ? Benim niyetim seni kirmak degil seviyorsun ne guzel birsey. Ama insallah dedigim gibi farkli anlamaz Allah yardimcin olsun. Gerisi sana kalmis

Eğer barışma , affetme niyetindeyseniz gidin yoksa " görevimi yapacağım? diye kendinizi kandırmayın.
Eğer affetmeyecekseniz ziyarete gitmeyin derim. Zaten hafifmiş durumu.

ben hepsini yazdım ki ne kdar çok şey bilirseniz ona göre yorum yazarsınız diye.. bende soğucam elbette böle gitmeyecek ama yaram daha kabuk bağlamadı bi hafta oldu daha, olay daha sıcak yani kafam yerinde bile değil olayın şokundayım hala :S zamanla soğuyacak içim biliyorum .s

Gittiğinde dayanamayıp sarılıp ağlasacaksınız belki , bilinmez.
Gidersen barışılır bence, böyle severken dayanırmısın bilemedim.

Ben olsam arardım sadece, bilirim ki gidersem dayanamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…