Evet tatlımKendisi sordu bize herturlu elestiriye acik ti kendisi ki sordu
sen su nisanlisi erkeklere bakti diye sana tokat atan kizsin. Hani su nisanlisi anneci olan. Iyi dusun demistik sana simdide kosarak gideceksin ona sanki o tokati hakettim ve bu yuzden geri dondum dermis gibi. Boyle kararsizlik yapiyorsunuz konular aciyosun 2 gun sonra nisanliya geri dönuyosunuz. Eger o tokati hakettiyseniz geri donun o zaman.....
Ama canim kizma sende oyle bi yazmissinki ona aciyormus gibi bi halin var. O sana tokat atarken acidimi sanmiyorum.. sonrada pisman oldum ayaklari yapio. Neydi kural 1 kere vuran adam 1 daha vururevet ya bende çok seviyorum ya tokatı anneci erkeği.. bayılıyorum sormayın koşarak değil uçarak gideceğim hatta yalvaracağım affet beni bida tokat at bana diye..
iyice yerden yere vurdunuz farkındamısınız?
Kendisi sordu bize herturlu elestiriye acik ti kendisi ki sordu
Iyi git seni tutan yok ama o bunu farkli anlicakeleştirininde doğrusu yanlışı var değil mi yerden yere vuran bi yorum eleştiri kapsamına girmiyor bence.
bangır bangır söylüyorum barışmaya gitmiyorum diye. ona rağmen dayak yetmedi gibi sözler söyleyenler var. kendimden çnce düşünmem gereken bir ailem var benim. nasıl derim barıştım ben diye. yapmayın lğtfen eleştiriye açığım elbette ama yapıcı eleştirye lütfen dozunu kaçırmayın
Ama canim kizma sende oyle bi yazmissinki ona aciyormus gibi bi halin var. O sana tokat atarken acidimi sanmiyorum.. sonrada pisman oldum ayaklari yapio. Neydi kural 1 kere vuran adam 1 daha vurur
Iyi git seni tutan yok ama o bunu farkli anlicak
Bana tokat atan birinin yanina gitmezdim ne durumda olursa olsun. Acidi veya acimadi yaptigi yanlis. Tükürdügümü yalamamacıyorum evet o dahada acınacak durumlara gelecek şu an yeni ayrıldım daha bi hafta oldu duygusuz değilim üzülüyorum o duygusuzdu hayvandı vurdu acımadı ama ben insanım acıyorum ama barışmayacağım görevimi yapıp basıp geleceğim niye bu kaar yanlış anlaşılıyorum anlamıyorum ki
Görevini yapip geleceksen o zaman neden gitmelimiyim diye sordun ? Benim niyetim seni kirmak degil seviyorsun ne guzel birsey. Ama insallah dedigim gibi farkli anlamaz Allah yardimcin olsun. Gerisi sana kalmisacıyorum evet o dahada acınacak durumlara gelecek şu an yeni ayrıldım daha bi hafta oldu duygusuz değilim üzülüyorum o duygusuzdu hayvandı vurdu acımadı ama ben insanım acıyorum ama barışmayacağım görevimi yapıp basıp geleceğim niye bu kaar yanlış anlaşılıyorum anlamıyorum ki
Sen olani onun arkadasindan duymussun ve inanmissin.. Ben asla inanmazdim onun arkadaslarina bu bir. Buraya direk bana gelirken kaza gecirdi diyebilirdin objektif anlatabilirdin ama baya bi romantik yazdin yanlis anlama yalan yazdin demiyorum. Ben ne kadar seversem seveyim boyle bi konuda sogurum sen nasil sogumadin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?