- 29 Ocak 2024
- 735
- 55
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Bişey yapmadım elledim o bana kıyafet üzerinden dokundu öpüştük daha önce yaşamadığımız şeyleri yaşadık işler ciddiye binince korkmaya başladı bu daCinsellikte istediğini bulamamış ve kibarca uzaklaşmaya çalışıyor olabilir.
Yani ne bulmayı bekliyor ki ben anlamadımCinsellikte istediğini bulamamış ve kibarca uzaklaşmaya çalışıyor olabilir.
Tamam işte. Daha önce yaşamadığınız şeyleri yaşayınca hoşuna gitmemiştir. Beklediği elektriği alamamıştır.Bişey yapmadım elledim o bana kıyafet üzerinden dokundu öpüştük daha önce yaşamadığımız şeyleri yaşadık işler ciddiye binince korkmaya başladı bu da
Ten uyumu? Cinsel çekim? Zevk?Yani ne bulmayı bekliyor ki ben anlamadım
Bilmiyorum bence hoşuna gidiyordu istiyor ama yapınca pişman oluyormuş hatta bana kızdı illa olsun diye zorladılar strese giriyorum ben dedi rahatlat beni sıkma olacaksa olur olmayacaksa olmaz de dedi sonra bende seviyorum sevmesem öyle derim dedim bi de biseyler yaşadıkça bağlanıyor insan arada bag oluyor o zaman daha çok olmasını istiyor dedim o da eve döndüğümüz de daha bisey yapmayalım dedi bana kız bana ama yaptırma dediTamam işte. Daha önce yaşamadığınız şeyleri yaşayınca hoşuna gitmemiştir. Beklediği elektriği alamamıştır.
Bilmiyorum bence konu onunla alakalı değilTen uyumu? Cinsel çekim? Zevk?
Kim illa olsun diye zorlamış?illa olsun diye zorladılar strese giriyorum ben dedi
sana aslında şunu demek istemiş aramızda bir şeyler yaşanmış olması evleneceğimiz anlamına gelmiyor.
Sen de lütfen ona mecburmuş gibi hissetirme.
Olursa olur olmazsa olmaz de aynen onun gibi.
Her buluştuğunuzda da bir şey yaşamayın
Sınırlarını sen koy.
Yok yasadik cinsellik daha biter bitmez şey dedi ben her şeyi kafama takıyorum işte seni de bunaltiyorum söylesem olmuyor söylemesem olmuyor yapabilecek misin benimle yapamazsan söyle falan filan dedi hu da zoruma gitti sanki yeni tanışmışız gibi konuştuğu için olursa olurolmazsa olmaz kafasına girdiği icin ben kızınca niye böyle diyorsun ortadan konuşma diye söylenince beni strese sokma illa olsun diye şey yapma falan dedi olursa olur olmazsa olmaz gibisinden konuş ki stres yapmayayım dediKim illa olsun diye zorlamış?
İlla olsun diye zorlandığı şey sizinle yakınlaşması mı?
Vallahi anlamıyorum ben yeni neslin yazdıklarını.
Yok yasadik cinsellik daha biter bitmez şey dedi ben her şeyi kafama takıyorum işte seni de bunaltiyorum söylesem olmuyor söylemesem olmuyor yapabilecek misin benimle yapamazsan söyle falan filan dedi hu da zoruma gitti sanki yeni tanışmışız gibi konuştuğu için olursa olurolmazsa olmaz kafasına girdiği icin ben kızınca niye böyle diyorsun ortadan konuşma diye söylenince beni strese sokma illa olsun diye şey yapma falan dedi olursa olur olmazsa olmaz gibisinden konuş ki stres yapmayayım dedi
Tamam da "illa olsun diye zorladılar dedi" demişsiniz.Yok yasadik cinsellik daha biter bitmez şey dedi ben her şeyi kafama takıyorum işte seni de bunaltiyorum söylesem olmuyor söylemesem olmuyor yapabilecek misin benimle yapamazsan söyle falan filan dedi hu da zoruma gitti sanki yeni tanışmışız gibi konuştuğu için olursa olurolmazsa olmaz kafasına girdiği icin ben kızınca niye böyle diyorsun ortadan konuşma diye söylenince beni strese sokma illa olsun diye şey yapma falan dedi olursa olur olmazsa olmaz gibisinden konuş ki stres yapmayayım dedi
illa olsun derken neyi söylüyor ?Yok yasadik cinsellik daha biter bitmez şey dedi ben her şeyi kafama takıyorum işte seni de bunaltiyorum söylesem olmuyor söylemesem olmuyor yapabilecek misin benimle yapamazsan söyle falan filan dedi hu da zoruma gitti sanki yeni tanışmışız gibi konuştuğu için olursa olurolmazsa olmaz kafasına girdiği icin ben kızınca niye böyle diyorsun ortadan konuşma diye söylenince beni strese sokma illa olsun diye şey yapma falan dedi olursa olur olmazsa olmaz gibisinden konuş ki stres yapmayayım dedi
Yanlış yazmışım pardonTamam da "illa olsun diye zorladılar dedi" demişsiniz.
Zorladılar= başkaları zorlamış, siz değil.
Zorlayanlar kimler?
Düğünü evliligiilla olsun derken neyi söylüyor ?
Cinselliği mi yoksa ilişkinin devamını mı ?
Bu adam senden ayrılır 1aya kalmaz
Kızdım ona böyle yaptigi için baya kızdım sonra bana ben seni düşündüğümden bunları söylüyorum sonradan sıkıntı çekme diye sen bana kızıyorsun dediKaç kurtar kendini daha neyi soruyorsun, adam ayrılmak istiyor bariz, kıvırıyor ki sen ayrıl ondan önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?