Bana karşı neden degisti?

Öyle yapicam bana bunu birkaç keredir yapıyor çünkü bende gurur varsa zaten daha istediğini alamaz benden

Tmm iste ilk mesajımda söylediğim gibi adam resmen sana benden bir şey bekleme demiş.
Daha görüşme bunun üstüne
Annesiyle arkadaslariyla tanistirmasi peki öyle olsa tanıştırır miydi çünkü çevresi de diyor daha önce kimseyi getirmemiş ailesine cevresine

Sevgiliniz her şeyinize karışıyor, eleştiriyormuş.
Ona rağmen devam etmenize kendisi de anlam veremiyor, benimle devam etmeye emin misin diye soruyor herhalde.
Ortada bitmesi gereken bir ilişki var ama sizin bunu anlayıp aksiyon almanız imkansız gibi görünüyor. Sevgilinize kalıyor bu iş, o da olur yakında.

Annesiyle arkadaslariyla tanistirmasi peki öyle olsa tanıştırır miydi çünkü çevresi de diyor daha önce kimseyi getirmemiş ailesine cevresine
Ah kuzum kaç yaşındasın bilmiyorum ama bunlar çok sıradan şeyler artık.

Düğün günü aldatılan insanlar var.
Aileyle tanışmak çok da büyütülecek bir şey değil.

Bir önceki konunda da dedim. Bu adam seni istemiyor istese emin ol asla böyle davranmazdı. Tek erkek o değil ya ona mecbur hissetme. Gerçekten olması gereken kişi olsaydı seni böyle şüphelere sokmazdı.
Ya çevremde görüyorum erkekler çok tuhaf olmuşlar evlenmekten kaçıyorlar zora gelemiyorlar adama trip atamiyorum kafasına taktığı için arkadasimdan örnek vereyim aynı şeyi yaşadı cocuk çok soğuktu zor kendine geldi şimdi evlenecekler ama kız da en ufak meseleyi dahi çok uzatiyordu biktirmisti sevgilisini ben öyle de yapmıyorum gönlü hoş olsun istiyorum anlayışlı oluyorum her zaman bilmiyorum kendimi üstün görmeyeyim ama benden yorulduğunu söylemesi beni çok yaraladı strese soktugumu söylemesi normalde buluşmalar haricinde doğru düzgün konuşmuyoruz hep az konuşuyoruz nasil strese sokabilirim ki seni

Bişey yapmadım elledim o bana kıyafet üzerinden dokundu öpüştük daha önce yaşamadığımız şeyleri yaşadık işler ciddiye binince korkmaya başladı bu da
e iki elleşmişsiniz niye üçüzlere hamile gibi triplere girdiniz anlamadım? seksi geçtim sevişme bile olmamış doğru düzgün.

Kim olsun diye zorluyor ? Gerdek gecesine giren damat gibi sırtından vurup odaya doğru mu itiyorlar ne oluyor anlamadım? Kim bunlar?

Kiminle tanıştırdığı, insanların ne dediği değil sevgilinizin size karşı nasıl davrandığı önemli. İlla iyi bir şeyler çıkarmaya çalışmayın. Sizi sürekli eleştiriyor, her şeyinize karışıyor, hadi diyelim ben bu kızla istediğimi yaparım diye evlenmek istese ne olur? Size karşı iyi değil, gerçekten sevmiyor bunlar yeterli gelmiyor mu?

Kim olsun diye zorluyor ? Gerdek gecesine giren damat gibi sırtından vurup odaya doğru mu itiyorlar ne oluyor anlamadım? Kim bunlar?
Yanlış yazmışım bana illa olsun diye zorlama( evlilik )sıkma strese giriyorum dedi rahat ol ki bende strese girmeyeyim panik yapmayayım dedi ayy yorumunuzu çok güldüm

İsterse tüm sülalesiyle tanıştırsın , sen asıl sana gösterdiği tavıra, hareketlerine bak. Bu arada cinsellik yaşamamışsınız sürtünme olmuş sadece. Seni istemiyor, ileriye dönük ciddi bir şey düşünmüyor. Ona mecbur değilsin, ayrıl gitsin.

Önceki konuna da yazdım. Adam seni beğenmiyor, sen ayrıl diye de saçma sapan şeyler söylüyor seni eleştiriyor. Sanki dünyada tek erkek bu kaldı gibi davranma

e iki elleşmişsiniz niye üçüzlere hamile gibi triplere girdiniz anlamadım? seksi geçtim sevişme bile olmamış doğru düzgün.
Ben truplere girmedim onun davranışlarının değişmesi sözlerinin değişmesi zoruma gitti olursa olur kafasına girdiği için benimle yapamayacağını düşünüyorsan söyle sonradan uzulmektense şimdi üzülürüz dediği için

Sen istediğin kadar anlayışlı ol, dünyanın en iyi kız arkadaşı ol karşında sevmek ya da sevilmek istemiyorsa hiçbir şey yapamazsın. Evlenmek istiyorsun sanırım ama kendinden bu kadar verirsen bu kadar senin görevin gibi olur artık. Lütfen evleneyim diye saçma sapan adamların kahrını çekme. Kendinin farkında ol.

Yatağa atacak ya onun göz boyaması anne ile tanıştırmak falan. Bu çocuk sizi sevmiyor , aptal aptal hareketler yapıyor . Kara sinek gibi aynı . İnsanların mantıksız hareketlerinde mantık aramayın. Biraz kendinize saygınız sevginiz olsun . Koyun gö*üne tekmeyi

Önceki konuna da yazdım. Adam seni beğenmiyor, sen ayrıl diye de saçma sapan şeyler söylüyor seni eleştiriyor. Sanki dünyada tek erkek bu kaldı gibi davranma
Bilmiyorum dediğim gibi çok mu yüz verdim de böyle bilmiyorum ama her hareketimden nem kapmaya başladı eleştirmeye vs önceden de vardı da son zamanlar daha çok sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…