- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Sigara içen onca misafirim oldu kimse evin içinde sigara içmedi böyle bir şeyi tekllif bile etmezler, etselerde kabul etmem. Balkonda içiliyor bizim evde sigara, camın önünde olmaz, çıksın balkonda içsin içecek olan.
Teyzeye ayrı muamele yapmazdım ben olsam. Sevmekle de alakası yok bunun.
Esine icirmeyip misfire iciriyorsan esine ayip etmis oluyorsun. Rahatsiz oluyorsan belirt balkondan ya da camdan icsinler. Sen dumanini cekmek zorunda degilsin. Alirnirsa da alinsin.
İşte büyük diye bir şey dememiştim.
Bizim evde de tek içilen yer balkondur.
Annem babam vs kim olursa olsun sadece balkonda içebilir.
Teyze de kusura bakmasın.
Koltuğa perdeye sinen duman da sağlığınıza zarar.
O sizi zehirlerken umrunda bile değil, siz o alınmış diye üzülmeyin. Bir daha herkese balkonun yolunu işaret edin.
Balkon en temizi aslında. Bizim evde de annemlerde kimse içmezdi. Ki daha soğuk bir ilde idim. Şimdi kışın 20 derece geçtiği yerde soğuk diye sızlanıyorlar.
demek gerekiyormuş,
kocana şikayet etmekle kendi kıymetini düşürmüş ,
hiç üstünde durma
Valla isterse kutuplar olsun kimse evimde sigara içemez.
Boş ver sen sıkma canını
Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla olmuş.İşte büyük diye bir şey dememiştim.
Eşimde bende kullanmıyorum. Evimize sigara içmeye gelenler sormadan balkona gideler. Orda küllük çakmak bulundururum. Evin içinde içilmesine karşıyım.Kızlar sabah kahvaltıya misafir geldi. Eşimin teyzesi, annesi vs. Oturma odasında kahve içelim dedim içeri geçirdim herkesi. Bu arada bir sigara konusu açıldı. Ben de eşimin evde içmesine razı olmuyorum dedim. Kokuyor malum kış bir de siniyor her yere. Bu teyze de sigara içer ama normalde salonda içiyor. 10 tane yakıyor belki otururken. Bir şey demiyorum. Benim eşime içirmiyorum dememe alınmış. Gitmiş dışarıda içmiş filan. Eşime demiş bunu da şakayla karışık. Ben ona laf söylemedim dedim ki dememiştim de. Normalde kendisini severim, o da beni sever. Sizce izin verilir mi buna kişiye özel sen iç sen içme mi diyeyim ya ? Yoksa alınırsa alınsın deyip içirmesem mi? Ben kimseye evde içirmek istemiyorum. Camın önüne gidiyorlar ona bile sinir oluyorum. Pencerenin içi, mermer yer filan hep kül oluyor. Ben temizlemek istemiyorum. Sizin de böyle sorunlar var mı? Ne yapıyorsunuz misafirlere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?