Bana Küsen Eş Teyzesi

ya kim kendi evinde naparsa yapsın, ama misafir gittiğin yerde saygı duyucaksın orası senin evin değil sen misafirsin.sigara leş gibi sinen bir şey .hadi külünü temizledin diyelim ama kumaşa işledi mi ne kadar havalandırsan da çıkmıyor, duvarlara bile siniyo bu bi gerçek.bence esas onun yaptığı saygısızlık.

Beni şikayet eder tavrından, alınmasından dolayı takıldım. Bir de 15 gündür bu sigara mevzusu var kafamda. Baştan keşke izin vermeseydim hiç diyorum. Şimdi olmadı.

Sigara içme tavrım kıştan dolayı oldu aslında. Bir de misafiri kırmak istemem. Ondan pek karışmam. Arkadaşların dediği doğru ama beni zehirlerken düşünmüyorlar ki astımım var kronik

bu ne ya sanki padisah ev sahibi naisl isterse öyle olur ne aliniyor acaba bilerek huzur bozmak resmen ne var yani bunda gidip esine söylüyor ? gayt normal bende istemem evimin odasi sigara koksun veya nargile koksun. benim evim o kimse karisamaz.hayir hayir hayir !!

Sigara içme tavrım kıştan dolayı oldu aslında. Bir de misafiri kırmak istemem. Ondan pek karışmam. Arkadaşların dediği doğru ama beni zehirlerken düşünmüyorlar ki astımım var kronik
Ovv hiçbir şekilde içirmemeniz lazım, eşiniz de aynı şekilde.
Benim astımım var kusura bakmayın ama söz konusu bile olamaz demeniz lazım.
Sağlık yahu bu, kırılmasını yok işin.

Siz teyzeye direkt olarak içeride içemezsin balkona git dememişsiniz bunu kibarca üstü kapalı demişsiniz o da almış mesajı saygılı davranmış gitmiş balkonda içmiş. şaka yollu bir şeyler demiş diyorsunuz, demişse demiş, sigara keşleri böyle yapar eşimden bilirim o da her yerde içmek ister, o da espri yapar böyle samimi olduğu kişilere "donduk yazık değil mi bize" gibi. Bence alınmayın bunda bir şey yok. Ama anlamadım bu yüzden teyze size gerçekten küsmüş mü?

Son düzenleme:

Evet o teyzrnin evi kışın duman hep kokuyor resmen evi aynı sebepten.

Öyle aslında ben baştan izin vererek hata etmişim

Aslında baştan beri içti bir şey demedim. Yazdı çünkü her yeri açıyorduk. Sonra 1 2 misafir geldi çık demek istemedim. O an da gerçekten eşimin içmesini istemediğimden bahsettim. Madem alındın gel bana de yani eşime demiş. Küsmüş falan filan. Ona da laf demiş. İç demek istemedim şimdi alındı diye ama kararsız kaldım. Çok kötü kokuyor çünkü evim.

En hassas olduğum konudur . Ben içmiyorum , dumana maruz kalmak zorunda da değilim . Leş gibi siniyor o duman evin heryerine . Burada teyzenin yaptığı ayıp . Eşime evde içirmiyorum dediğinizde buna alınıp eşinize söylemesi, size küsmesi falan tam saçmalık. Sanki evden kovdunuz kadını takılacak birşey yok dert etmeyin

babami bile kapinin önüne gönderiyorum. saygisizlik terbiyesizlik bence baskasinin evinin orta yerinde sigara icmek.
benim tanidigim sigara icen kimse kendi evinde bile icmiyor. balkona yada disari cikiyor

ben evımde sıgara ıcırmıyorum balkonda da pencere onunde de ıcırmıyorum ıcmesıyle ıcerı gırdıgı an heryer kokuyor yıne
bana gelecek olan ıcsın gelsin 1 saat ıcmezse ölmez heralde

okadar alıngan kırılgan kısılerde bır zahmet ötede kırılsınlar hıc haz etmem bebek gıbı hemen dudak buzene kac yasına gelmıs kadın küserse küssün tavsan dağa küsmüş dagin haberı olmamıs mısalı

Ah sizin sopadan bana da lazım. eşinize içeride içirmemeyi başarıyorsunuz ya. Ben mümkün değil bunu kabul ettiremiyorum. Eşim asla gidip dışarıda içmez. Kv ve kp hasta, kanser tedavisi gördüler; onların evinde veya onlar bize geldiklerinde mecburen dışarıda içer onda bile bir kez misafir odasında gizli gizli içmiş kp aldı kokusunu tabi kızdı. Yalvardım böyle yapma diye. Kv hep der "bak siz alışkanlık edinin bundan sonra hep balkonda için" diye ama mümkün değil, onlar olmadığı zaman eşim yerinden kalkmaz oturduğu yerde içer. Ev leş gibi kokuyor vallahi misafir geldiğinde utanıyorum. Bizim daire kapısının dışına kadar taşıyor koku, apartmanda bizim kata gelince bir sigara kokusu geliyor yani.

Canım ben gelen kim olursa olsun içirmiyorum her evin bi düzeni vardır gelende uymak zorunda eşimin ve benim yakınlarım bunu bilir balkona çıkarlar gelen yabancıyıda ya ben rahatsızım o yüzden evde içirmiyoruz derim yada eşim söyler

Bence iyi olmuş konunun açılması.
Direkt balkonda iç diyemezdiniz baştan izin verdiğiniz için.
Şimdi kendi çıkar artık herhalde.
Burda iç falan demeyin sakın.
İnsan başkasının evinde nasıl sigara içebilir ki, nasıl düşünemez bunu ve nasıl küsebilir böyle bir şeye.

ben sigara kokusuna dayanmam ailede içen yok yesilayciyiz tam eşimde icmez abisi icer.bize geldiler birgun balkonda icemeye musade varmi dedi ki beb onabile normale karisyim evimin hicnirkosesinde icilmesini istemiyorum ama mecburen balkon diye ses etmedim birde evin icinde mumkunu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…