- 14 Ağustos 2018
- 21.056
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.665
- 598
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
ya kim kendi evinde naparsa yapsın, ama misafir gittiğin yerde saygı duyucaksın orası senin evin değil sen misafirsin.sigara leş gibi sinen bir şey .hadi külünü temizledin diyelim ama kumaşa işledi mi ne kadar havalandırsan da çıkmıyor, duvarlara bile siniyo bu bi gerçek.bence esas onun yaptığı saygısızlık.Kızlar sabah kahvaltıya misafir geldi. Eşimin teyzesi, annesi vs. Oturma odasında kahve içelim dedim içeri geçirdim herkesi. Bu arada bir sigara konusu açıldı. Ben de eşimin evde içmesine razı olmuyorum dedim. Kokuyor malum kış bir de siniyor her yere. Bu teyze de sigara içer ama normalde salonda içiyor. 10 tane yakıyor belki otururken. Bir şey demiyorum. Benim eşime içirmiyorum dememe alınmış. Gitmiş dışarıda içmiş filan. Eşime demiş bunu da şakayla karışık. Ben ona laf söylemedim dedim ki dememiştim de. Normalde kendisini severim, o da beni sever. Sizce izin verilir mi buna kişiye özel sen iç sen içme mi diyeyim ya ? Yoksa alınırsa alınsın deyip içirmesem mi? Ben kimseye evde içirmek istemiyorum. Camın önüne gidiyorlar ona bile sinir oluyorum. Pencerenin içi, mermer yer filan hep kül oluyor. Ben temizlemek istemiyorum. Sizin de böyle sorunlar var mı? Ne yapıyorsunuz misafirlere?
İyi olmuş, bundan sonra içmez. Laf arasında sana dememiştim dersiniz. Her şeye de bu kadar takılmayın, ne demişse demiş. Bir insanın kafasına takması gereken tek şey iyi mi yoksa kötü mü şeyler yaptığı olmalı. Kalp kırmıyor, kul hakkı yemiyor, dedikodu yapmıyor, çoğu insanın yaptığı gibi kötülüğü teşvik etmiyorsanız kafanıza böyle önemsiz şeyleri takıp hasta olmayın
Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla olmuş.
Eşinize izin vermiyorsanız bu durumda, teyze kişisi de bana laf dokunduruyor diye düşünmekte haklı.
Sigara içen misafirinizin yanında evde yasaklı olduğunu dile getirmenizin tek sebebi, direkt söyleyemiyor oluşunuz aslında.
İçecek olanlara balkonda içebilirsiniz diye yönlendirin ya da izin vermeyin.
Ama böyle imaları hatalı buluyorum.
Hata sizde.esinize bile izin vermezken teyzeye neden musade ettiniz? Gitsin balkonda icsin herkes.pencere onunde iceni de yonlendirin balkona.teyze de en son takilacak sey.alinirsa alinsin.
Ovv hiçbir şekilde içirmemeniz lazım, eşiniz de aynı şekilde.Sigara içme tavrım kıştan dolayı oldu aslında. Bir de misafiri kırmak istemem. Ondan pek karışmam. Arkadaşların dediği doğru ama beni zehirlerken düşünmüyorlar ki astımım var kronik
ya kim kendi evinde naparsa yapsın, ama misafir gittiğin yerde saygı duyucaksın orası senin evin değil sen misafirsin.sigara leş gibi sinen bir şey .hadi külünü temizledin diyelim ama kumaşa işledi mi ne kadar havalandırsan da çıkmıyor, duvarlara bile siniyo bu bi gerçek.bence esas onun yaptığı saygısızlık.
bu ne ya sanki padisah ev sahibi naisl isterse öyle olur ne aliniyor acaba bilerek huzur bozmak resmen ne var yani bunda gidip esine söylüyor ? gayt normal bende istemem evimin odasi sigara koksun veya nargile koksun. benim evim o kimse karisamaz.hayir hayir hayir !!
Siz teyzeye direkt olarak içeride içemezsin balkona git dememişsiniz bunu kibarca üstü kapalı demişsiniz o da almış mesajı saygılı davranmış gitmiş balkonda içmiş. şaka yollu bir şeyler demiş diyorsunuz, demişse demiş, sigara keşleri böyle yapar eşimden bilirim o da her yerde içmek ister, o da espri yapar böyle "donduk yazık değil mi bize" gibi. Bence alınmayın bunda bir şey yok. Ama anlamadım bu yüzden teyze size gerçekten küsmüş mü?
Kişiye özel izin falan olmaz, sigara balkonda içilir camda da değil.
Bir de astımınız varmış, keşke hiç içirmeseydiniz evde.
Bunu için küsen küssün.
Kızlar sabah kahvaltıya misafir geldi. Eşimin teyzesi, annesi vs. Oturma odasında kahve içelim dedim içeri geçirdim herkesi. Bu arada bir sigara konusu açıldı. Ben de eşimin evde içmesine razı olmuyorum dedim. Kokuyor malum kış bir de siniyor her yere. Bu teyze de sigara içer ama normalde salonda içiyor. 10 tane yakıyor belki otururken. Bir şey demiyorum. Benim eşime içirmiyorum dememe alınmış. Gitmiş dışarıda içmiş filan. Eşime demiş bunu da şakayla karışık. Ben ona laf söylemedim dedim ki dememiştim de. Normalde kendisini severim, o da beni sever. Sizce izin verilir mi buna kişiye özel sen iç sen içme mi diyeyim ya ? Yoksa alınırsa alınsın deyip içirmesem mi? Ben kimseye evde içirmek istemiyorum. Camın önüne gidiyorlar ona bile sinir oluyorum. Pencerenin içi, mermer yer filan hep kül oluyor. Ben temizlemek istemiyorum. Sizin de böyle sorunlar var mı? Ne yapıyorsunuz misafirlere?
Ah sizin sopadan bana da lazım. eşinize içeride içirmemeyi başarıyorsunuz ya. Ben mümkün değil bunu kabul ettiremiyorum. Eşim asla gidip dışarıda içmez. Kv ve kp hasta, kanser tedavisi gördüler; onların evinde veya onlar bize geldiklerinde mecburen dışarıda içer onda bile bir kez misafir odasında gizli gizli içmiş kp aldı kokusunu tabi kızdı. Yalvardım böyle yapma diye. Kv hep der "bak siz alışkanlık edinin bundan sonra hep balkonda için" diye ama mümkün değil, onlar olmadığı zaman eşim yerinden kalkmaz oturduğu yerde içer. Ev leş gibi kokuyor vallahi misafir geldiğinde utanıyorum. Bizim daire kapısının dışına kadar taşıyor koku, apartmanda bizim kata gelince bir sigara kokusu geliyor yani.Aslında baştan beri içti bir şey demedim. Yazdı çünkü her yeri açıyorduk. Sonra 1 2 misafir geldi çık demek istemedim. O an da gerçekten eşimin içmesini istemediğimden bahsettim. Madem alındın gel bana de yani eşime demiş. Küsmüş falan filan. Ona da laf demiş. İç demek istemedim şimdi alındı diye ama kararsız kaldım. Çok kötü kokuyor çünkü evim.
Canım ben gelen kim olursa olsun içirmiyorum her evin bi düzeni vardır gelende uymak zorunda eşimin ve benim yakınlarım bunu bilir balkona çıkarlar gelen yabancıyıda ya ben rahatsızım o yüzden evde içirmiyoruz derim yada eşim söylerKızlar sabah kahvaltıya misafir geldi. Eşimin teyzesi, annesi vs. Oturma odasında kahve içelim dedim içeri geçirdim herkesi. Bu arada bir sigara konusu açıldı. Ben de eşimin evde içmesine razı olmuyorum dedim. Kokuyor malum kış bir de siniyor her yere. Bu teyze de sigara içer ama normalde salonda içiyor. 10 tane yakıyor belki otururken. Bir şey demiyorum. Benim eşime içirmiyorum dememe alınmış. Gitmiş dışarıda içmiş filan. Eşime demiş bunu da şakayla karışık. Ben ona laf söylemedim dedim ki dememiştim de. Normalde kendisini severim, o da beni sever. Sizce izin verilir mi buna kişiye özel sen iç sen içme mi diyeyim ya ? Yoksa alınırsa alınsın deyip içirmesem mi? Ben kimseye evde içirmek istemiyorum. Camın önüne gidiyorlar ona bile sinir oluyorum. Pencerenin içi, mermer yer filan hep kül oluyor. Ben temizlemek istemiyorum. Sizin de böyle sorunlar var mı? Ne yapıyorsunuz misafirlere?
ben sigara kokusuna dayanmam ailede içen yok yesilayciyiz tam eşimde icmez abisi icer.bize geldiler birgun balkonda icemeye musade varmi dedi ki beb onabile normale karisyim evimin hicnirkosesinde icilmesini istemiyorum ama mecburen balkon diye ses etmedim birde evin icinde mumkunu yok.Kızlar sabah kahvaltıya misafir geldi. Eşimin teyzesi, annesi vs. Oturma odasında kahve içelim dedim içeri geçirdim herkesi. Bu arada bir sigara konusu açıldı. Ben de eşimin evde içmesine razı olmuyorum dedim. Kokuyor malum kış bir de siniyor her yere. Bu teyze de sigara içer ama normalde salonda içiyor. 10 tane yakıyor belki otururken. Bir şey demiyorum. Benim eşime içirmiyorum dememe alınmış. Gitmiş dışarıda içmiş filan. Eşime demiş bunu da şakayla karışık. Ben ona laf söylemedim dedim ki dememiştim de. Normalde kendisini severim, o da beni sever. Sizce izin verilir mi buna kişiye özel sen iç sen içme mi diyeyim ya ? Yoksa alınırsa alınsın deyip içirmesem mi? Ben kimseye evde içirmek istemiyorum. Camın önüne gidiyorlar ona bile sinir oluyorum. Pencerenin içi, mermer yer filan hep kül oluyor. Ben temizlemek istemiyorum. Sizin de böyle sorunlar var mı? Ne yapıyorsunuz misafirlere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?