Bana Küsen Eş Teyzesi

Benimde esimin tarafi hep icer sigara kayinpeder de dahil yeni gelin geldigimde evime ilk defa toplanip geldiler ben mutfaktayken kultablasi istediklerini duydum kosa kosa iceri gidip rica etsem evde sigara icmeseniz demistim cok bozuldular ama napayim ben hic sigara kullanmayan bir ailede yetistim ve istemiyordum oylede oldu o gunden sonra balkona cikip ictiler ve kaynanamda benden mi cesaret aldi bilmiyorum daha sonrasinda kendi evelerinde de icirmedi kayinpedere :)))) sende hic takma ne derse desin icirmek istemiyorum evde dersin olur biter
 

İçmek isteyen balkona çıkabilir. Eşimde balkonda içiyor. Evin içinde kimseye müsade etmem, ben kullanmiyorum kokusundan çok rahatsız olmam. Ama çocuklarım var, ayrıca eve sinmesini istemiyorum. Alınanda alınsın, küssende bidaha gelmeyebilir sıkıntı yok.
 
Çok yakın arkadaşımin kayınvalidesi sigara içmek isterse apartmanın bahçesine çıkmak zorunda, balkonda bile icirmiyorlar çünkü 3 çocukları var. Ve tüm aile üyelerinin örnek model olmasını istiyorlar. Bizim evde sigara kullanan yok ama olsaydı bende aynısını yapardım. Sigarar külünden önce, sağlığa zararlı.
 

alınırsa alınsın evin içinde sigara mı içilir.
 
Evliliğimin ilk ayında, eşimin halası ve kocası akşam oturmasına bize geldiğinde eşim bir heyecanla salonda otururken kül tablasını getirip koydu önlerine. Ki bu insanlar 5 dakikada 10ar sigara içen tiryaki insanlar. O sinirle öyle bir carlamıştım ki eşime. Misafirler de duymuştu bunu üstelik. Sonrasında balkona çıktılar çünkü sigara içmek için. Umursamadım açıkçası. Benim evimin kuralı bu. Balkon harici sigara içilmez. Ben başkasının evinin kurallarına uyuyorsam başkası da benim evimin kurallarına uymak zorunda net.

O sebeple eşinizin teyzesi küsmüş, alınmış bu sorun olmamalı. Kendi evinde içiyor olabilir ama başkasının evinde, hele ki evde içmeyen biri varsa, sigara içme saygısızlığını yapamaz. Yapıyorsa da alınmamalı söylenen laflara.
 
Böyle sorunum olamaz. Kimse evimde mutfak ve balkon dışında sigara içemez. Ne babam , ne k.p, ne k.v, ne teyze... Bende bu saygısızlığı anlamıyorum. Sen içiyorsun saygı bekliyorsun, içmeyene saygın yok.
 
Yepyeni evde icmeye yeltenene kizmalari gerek asil onlar ayip etmis
Ben hickimseye icirmedim
Kayinpederim bir kac kez kapi agzinda mutfakta icti cok israr ettim normlde evinde icer cok icer ama ben gittigimde icmez evimde hep balkonda icerdi ben rahat etsin istedigim icin o an israr ettim senede 1 ancak geliyor teyzenin alinmasi cok sacma
 
Esim de ben de totomuzu kaldirip yaz kis balkonda iciyorsak misafir de bi zahmet balkona ciksin. Ben kendi evimde kendim icmiyorum misafir niye icsin. Les gibi oluyor koltuklar perdeler. O koku duvarlara bile siniyor yani. Yazik degil mi ? Ben misafir gittigim yerde bile balkona cikmak icin musade isterim.
Takmayin bosverin. Bu meleti icen zaten rahatini bozmak zorunda. Ben dahil.
 
Evime gelen balkonda içer. Eşim, kv, kp, kaynım herkes dahil buna. Kendimi zehirletemem kimse kusura bakmasın. Hatta faranjitim olduğu için, onlara gittiğimde bile balkona çıkarlar benim için. Yoksa gidemem evlerine biliyorlar. Ne yapayım kolay mı onu çekmek?
 

Perdelere koltuklara yazık da sizin ciğerlere yazık değilmi yahu... perdeleri düşünüyoruzda ciğerlerimizi hiç düşünmüyoruz içmeyelim içirtmeyelim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…