Bana 'Lan' dedi...Şoktayım...

hahahah herkes benim gibi dusunuyomus sevindim :))))
bazen çok bidi bidi yapıyoruz walla yani birazda ozelesiri hanımlar :)) sütten çıkmış ak kasık degiliz:) bizde bu cene varkeeeen :)))

Ben şahsen hakediyorum bazen bazı lafları ama etmiyor Allah'tan:kedi:
Dırdır geni mi vardır nedir bizde,duramıyorum söylen söylen bir bakıyorum neye söylendiğimi unutmuşum kaydirigubbakcemile3
Allah herkese sabırlı,sakin,makul erkek nasip etsin inşallah..

"Lan" kelimesi ayrilik sebebi olmamali bence. Insanoglu her seyi yapar deriz ya hep, lan bile der iste
Ama "lan" kelimesi süründürme sebebi olabilir. Hemde olursa muhtesem olur.
Özür dilemesini bekle ama hemen kabul etme ki birdaha yapmasin. Aklini basina toplasin.

hahahah herkes benim gibi dusunuyomus sevindim :))))
bazen çok bidi bidi yapıyoruz walla yani birazda ozelesiri hanımlar :)) sütten çıkmış ak kasık degiliz:) bizde bu cene varkeeeen :)))

dimi yani eğri oturup doğru konuşmak lazım, ben bazen çok kışkırtıcı olabiliorum mesela :jeyyar:

dimi yani eğri oturup doğru konuşmak lazım, ben bazen çok kışkırtıcı olabiliorum mesela :jeyyar:

Fotoğraflarını gördüm sen zaten kışkıtıcısın şekerim:kedi:
Dırdır yapmana gerek yok yani,Şanslı eniştemiz sositososito
konu az kaldı geyiğe kayacak,zor tutuyorum kendimi delikafadulden

yanlış anlamayın lütfen
amacım sizi kırmak değil

basit ve free dememin sebebi ;

diğer topikte telefonu uzun süre kapalıymış doğru düzgün bi açıklama yapmamış,sonra istanbula gitmiş o güne dek yine size bi şekilde ulaşmamış ,ogün sadece istanbuldayım die mesaj atmış bu nedenle free bir ilişki olarak nitelendirdim yani özgür rahat sorumlulukları olmayan

sizde lan dedi diye herşeyi bir çırpıda silmişsiniz ,buda bana ilişkinin biraz basit olduğunu hissettirdi

ama tabi en iyisini siz bilirsiniz ,ben sadece yazılanlardan bu sonucu çıkardım oysa siz herşeyi yaşayansınız

Fotoğraflarını gördüm sen zaten kışkıtıcısın şekerim:kedi:
Dırdır yapmana gerek yok yani,Şanslı eniştemiz sositososito
konu az kaldı geyiğe kayacak,zor tutuyorum kendimi delikafadulden

tşk ederim derincim o senin güzel bakışın yerimseniben

aman haa dağıtmayalım konuyudelikafadulden

ha pardun bugün doğmuş :roflol:

lülülülülülü

konu sahibi arkadaşım kusura bakma son 2-3 konu dışı mesaj için a.s.

"kapat lan sinirimi bozma" deyince kaba oluyor.
ancak "lan" benim sinirleneceğim bir kelime değil.

erkek arkadaşım da bana lan diye hitap etmişti bir kez.
çok sinirlendirmiştim onu,
"lan böyle böyle diyorum " gibi bir cümle kurmuştu.
bilakis şirin durmuştu.
hatta "sayende kız arkadaşıma lan'da dedim" demişti gülmüştük.

ben rahatlıktan yanayım valla ilişkilerde.
küfür bile kullanabilirim,
alıngan değilim, o da olmasın.

senin de ayrılma sebebin bi tane argo söz olmasın.
"telefonu kapat" dedirtene kadar ona anlattığın şeyler yüzünden ayrıl.

lan didi diye ayrılmadın dimi? ben ilk lan lafını duydugumda adındır uleyn dimiştim:):):) lan bizde essek anlamına geliyor:):) evlendik kayın papa da lancı:):) baga bak bana ben cankırılıyım tepem attımı adanayı yakarım didim:)) 4 yıl oldu evleneni sıkıyosa lan disinler:)))) ben sevmem üle lan lun avrat herüf laflarını:)))

ohooo keşke şu hayatta tek dertler bu olsa ..:sinifsinif:
kesinlikle hoş bir durum değil,keşke olmasa ama sanırım artık durum öyleki lan ve bunun gibi sözleri mumla arıyacak hale geliceğiz az kaldı...şakkıdı
kesinlikle savunmuyorum ama kendi adıma düzgün giden bir ilişkim varsa bu sebepten ayrılmazdım o kadar kolay değil yani..

o kadar da değil yani ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum ama lan dedi diyemi ayrıldınız çok hoş bir davranış değil ama bu sebepten ayrılmanız saşırtıcı geldi ne yalan söyleyim bence altta başka nedenler varmış galiba buda tuzu biberi olmuş sanırım

Ay bu erkek milleti ne böyle yav, biz mi şımartıyoruz bunları bu kadar, anlamadım gitti.
Benim sevgilim olacak kibar erkeğe! diyorum ki "biraz daha ince ol, biraz daha beni anlamaya çalış"
Ve bu kibar beyfendinin cevabı "lan hayvan yaranamadım sana da, daha n'apayım"
ölür müsün, öldürür müsün

Ne oluyor lan burada lmaz:
Lan tek başına bana sevgi sözü gibi gelir, eşim kullanmasa da ben pek sık kullanırım.
Bana deseler,lan kelimesini bir cümle içinde kullan.Hemen ''naber lan'' derim.yerimseniben
Yani o kaa derin anlamlar yüklemeden lan derim.
Senin erkek arkadaşın anlamlı kullanmış cümle içinde.Yani kurduğu cümle içinde şık durmamış.klava:

Son düzenleme:

çok güzel bir yorum olmuş, katılıyorum :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…