Aşılama Bana Ne Ya Olmazsa Olmasin Diyenlerin Bölümü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayy inşallah benim ameliyat falan olmama gerek kalmaz canım pek tatlıdır çünkü
ayrıca kızlar rahim filmi cektirdiginizde acı oldu mu.
okudugum bazı yerlerde cok acı cektım yazanlar varda:18:

yok benim hic acimadi. ama kesinlikle lokal anestezi yaptir canim insallah gerekli olmaz tabii de..
hem kendini kasmadigin icin daha iyi cikiyormus, oyle diyorlar.

canım açık söylüyüm eğer tıkanıklık yoksa acı olmuyo benim sağ açıktı hemen geçti gitti ama solda daralma varmış tıkanıklık gibi oluyo tabi o da.doktor zorluyo biraz.geçiş olsun açılsın diye bazısı o an açılıyormuş çünkü o zaman acı oldu ama acıdan ziyade baskı gibi. çok idrara sıkışıkmışsın gibi. anestezi alırsın çok korkuyorsan ama ben bi daha çektirsem gene almam anestezi değmez aldığına. benimde canım çok tatlıdır sorma ama bütün bunlara nası katlandım onun da gücünü veriyo allah galiba.kendime iğne yaptım yaa ötesi yok bence :90:

Mrb cnm,şimdi yazılanları okuyordum,muhabbete de bodozlama dalıyorum ama cahilliğin bu kadarına da pes demeden geçemicem..!sanki çocuğu tek başına yapıyorsun..!yinede kafana takmamaya çalış eşin anlayışlıysa,önemli olan o..

Bende hikayemi anlatıyım kısaca arkadaşlar;24 yaşındayım ve 2009 haziranda evlendim,ilk on ay kadar pek istemedik,ev almıştık,borcumuz vardı vs.sonra istemeye başlayınca doktora gittim,zaten adet düzensizliğim vardı,gittiğim doktor yaklaşık bi sene boyunca beni adet düzenleyicilerle bilmem nelerle oyaladı,tabi cahiliz,tecrübesiziz yaa..!sonra eşime benim söylememle(!) test yapıldı bazı değerleri düşük çıktı ve aşılama dedi.doktorun ilgisizliğinden ve hastanede hoş olmayan bazı şeylere şahit olmamdan dolayı başka bir doktora gittim ve o da aşılmama dedi.neyse başladık tedaviye,herşey iyi giderken aşılamanın olacağı gün eşim çok strese girdi ve örnek veremedi.belki normaldi strese girmesi ona göre ama benim de haliyle moralim bozulmuştu,neyse doktorumuz bi hafta boyunca ilişki önerdi ama malesef adet oldum,şimdiyse ramazandan sonra yeniden başlamak istiyoruz fakat kafamız karışık.bazı hastaneler bu gibi durumlarda eğer hastanın evi yakın mesafedeyse örneği evde verip 20 dk içinde kabul edebiliyormuş.ama doktorumdan da çok memnun kalmıştım ve o evimize çok uzak,ne yapacağımı bilemez haldeyim.bi yandan da sürekli ee hadi ne zaman sevicez bebeği deyip duranlar yokmu..!kardeşim oldu da biz mi istemedik deyip ağzının ortasına çakasım olan insanlar var..!insanı bu kadar strese sokmasalar ve rahat bıraksalar belki kendiliğinden olacak,çıkmadık candan umut kesilirmi hiç dimi kızlar..

Haha aynennnn!! hic kesilmez kesilmeyecekte insallah Allah'in izniyle hamile kalicaz, biraz zor olacak ama olacak.. Yarin esimin dogum gunu, kendini cok anne havalarina sokan bir tip var 'eee hadi bizim oglana oynamak icin arkas lazimmmm' diye soracak kesin herzamanki gibi. Bugun utu yaparken dusundum.. Sen 2.yi dogur oynasin iste dicem..

denizyesili hoşgeldin öncelikle..bende 2009 haziranda evlendim ama tık yok daha :) bende ramazan bitiminde doktor takibine başlıcam bakalımm artık..regli günüm yarın hiç ümit yok içimde kesin olurum yinee

inşallah ama ne bilim onca olumsuz aydan sonra bu ay mı olacak diyor bir yanım..
bir yanımda inşallah olur da onca hastanedir testtir kurtulurum diyorum Allah yardımcımız olsun

inşallah ama ne bilim onca olumsuz aydan sonra bu ay mı olacak diyor bir yanım..
bir yanımda inşallah olur da onca hastanedir testtir kurtulurum diyorum Allah yardımcımız olsun

sorma! biktim zaten doktora gitmekten ( heleki neguzel bu ay asilamam yapilacakti cok umitliydim... ama kist cikinca iyice tadim kacti..

bence gecer pozitif düşün.benimde bi ay psikolojik olarak cok etkilemiştim kendimi ve reglimi 14 gün geciktirmeyi basarmıştım bu da kist oluşturdu ve ilk reglimle atıldı ..ilac bile kullanmamıştım..seninkide bu tür bir kist mi..cok cesitli olabiliyordaa :44:

merhaba arkadaşlar.ben de aralık 2009 da evledim. 8 ay snr dr. gitti ve eşimde varikosel varmış çift taraflı onu öğrendik. hemen ameliyat oldu. 9 ay bekledik ameliyattan sonra 6 snr falan ii sonuç alanlar var dedi dr.bekle allah bekleeee...vesselam bekledik.aynı hastaneye gittik dr aşılama yapalım dedi.aşılama yapılacagı gün benim eşimde strese girdi ve çok az örnek verdi bununla olmaz dedilerr.ben o gün akşama çeşlemeli koyverdim.eşime çok kötü laflar ettim çok kırdım onu. neyse 2 ay snr başka hastaneye gitti aşıla için aşılama yapıldı bu kez yıkamadan snr 2 milyon sperm çıktı.umutsuz vaka oldu yine.4 aydır bekliyoz yine tık yok .çocuk konusu bile açmıyoruz. eşim de çok üzgün bu durum dan çünki bir evin bi oğlu kız erkek hiç kardeşi yok kayınvaldemgilde biraz yaşlı hali ile torun sevmek istiyolar. allah şükür onlar bize hiç bir şey demediler daha ama içten içe hissettiriyolar hadi hayırlısı.birde 2 komşum halile kaldı doğurdu 4 aylık oldu birinin yanına gitmedim hiç gidemiyorum çünki sizinkini de sevelim deyip duruyolar herkez. diğer arkadaşla eşler samimi oldugu için gidiyoruz çocugu çok tatlı sevmek istiyorum ama ben çocuk sevdim miarkadaş olsun eşi olsun sıra sizde hadin diyolar olsa biz de biliyoruz sevmesi ni de yok .onun için gittigim de pek sevmiyorum gerekmedikçe kucagıma falan almıyom. sinir oluyorum o arkadaşlarla önceleri takılıyoduk birbirimize çalışmalara beraber başlayalım beraber büyütelim diye ama beraber başladık ama işte nasip degil onların hemn 2 ay sonra oldu.o zamnda çok üzülmüştüm.arkadaş millet karar veriyo iki üç ay snr hamile kalayım diye müneccim gibi hemn tutturuyo...benim hikayemde böyle bu arda ben denizliliyim diger topik var bizim( denizli de aşılama yaptıranlar)diye. oraya da beklerim:))

sanırımm içinizde en uzun süredir evli olan benim:) 5 ağustosta 5 yılımız bitti 6. yılımıza girdik ve hala bebeğimin kokusunu duyamadımmm.......
5 yıl boyunca okadar çok vaz geçtim gelmezsen gelme dedim bebeğime.... ne dualar ettim işin ilginç tarafıda (maşallah) eşimdede bendede tek bir problem bulamamalarııı......

rahim filmi çektirdim
3-4 defa klomen kullandım. çatlatma iğneleri....
kullandığım kürlerden bahsetmiyorum bile
1 defa aşılama.
5 defa göbekten iğne yumurta gelişimi bazen 4 tane kaliteli bile oluyodu....
ama Rabbim hiç bi dr tedavisinde nasip etmedi......
2009 gibi geçiken adetimden sonra birden kanama başladı ve bende herzamanki gibi adet oldum dedim fakat ceviz büyüklüğünde ten rengi yuvarlak bi kese düştü benden, çok korktum ay bende kist filanmı varmış o düştü dedim...
dr a gittim ve o düşen kesenin bebeğim olduğunu öğrendim......

2011 bu yıl marrta hamile olduğumu öğrendim o ay hiç dra filan gitmemiştik ama bi kaç kişi bana hamileymişsin hayırlı olsun dedi Allah Allah yok dedimm..
ve 3-4 gün sonra günüm geçmemesine rağmen hamile oldumu öğrendim dünyalar benim oldu o ay hiç kafama takmamıştım:) ama 6+5 günlükken kaybettim meleğimi((( durup dururken düştü....

eşimede banada bissürü genetik test yapıldı yine bi sorun çıkmadıı:) Allaha şükür...

bu ay yine göbişten iğneyle yumurta takibi yaptırdım...

bi kaç saat önce kan verdim sonuç bekliyorum ....

bu ayda olmassa yine hayata küsüp bi kaç ay kafa dinlicemm...

bizim meleklerimiz nazlıı , insanların şom ağızları torba değil büzesinn 5 yıllda duymadığım saygısız laf kalmadıı bebeğimin hasretinden çok insanların lafları canımı yaktı....

VE SON OLARAK RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER...........................

her namazımda dua ediyorum rabbim isteyen herkese ama herkese annelik duygusunu yaşatsın.

bakarim canim o topige ne ogrensek kâr. Vallahi bugun esimin dogum gunu beni sikinti basti, tovbe estagfurullah.. Cunku adim gibi biliyorum millet tutturacak.. Gecen hafta 3tane arkadasimin hamile oldugunu ogrendim, Allah mubarek etsinde. Bir huzun basti bana.. Normalde konuskan bir tipim oyle sus pus oldugum pek gorulmemistir. Arkadaslarla beraberdik evvelsi gun, samimi bir arkadas var dedi noldu sana niye boyle moralin bozuk gibi. Dedim kendime bile itiraf edemiyorum ama etrafimdaki herkesin hamile kalmasi beni gercekten uzuyor artik.

Aaaaa bu samimi dedigim arkadas demez mi "Kizim simdi ben hapi biraktim gelecek ay falan hamile kalmayi dusunuyorum. Sen beni de kiskanmayasin!!!" Ayyy sok oldum halen etkisindeyim. Allahim dedim kimseye beddua etmiyorum ama sen isini bilirsin :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…