ayy inşallah benim ameliyat falan olmama gerek kalmaz canım pek tatlıdır çünkü
ayrıca kızlar rahim filmi cektirdiginizde acı oldu mu.
okudugum bazı yerlerde cok acı cektım yazanlar varda:18:
ayy inşallah benim ameliyat falan olmama gerek kalmaz canım pek tatlıdır çünkü
ayrıca kızlar rahim filmi cektirdiginizde acı oldu mu.
okudugum bazı yerlerde cok acı cektım yazanlar varda:18:
Ah canim vallahi Allah kolaylik versin, erkek icin daha zordur tahmin edebiliyorum..Eger Isvicre'de ilac falan bisey lazimsa cekinmeden ismini ver, elimden ne geliyorsa yapmaya calisirim yemin ediyorum.. Benim esimin sperm testini Izmir'de yaptirdik. Kayinpederim daha test sonucunu almadan "Ooo onda bisey yoktur, sapasaglam benim oglum, fazlasiyla vardir" demisti. Yani sikinti bendeymis, incinmistim tabii.. Dengesiz dengesiz konuyo iste.. Bunu saglamlikla ne alakasi varsa iste cahil..
Bende hikayemi anlatıyım kısaca arkadaşlar;24 yaşındayım ve 2009 haziranda evlendim,ilk on ay kadar pek istemedik,ev almıştık,borcumuz vardı vs.sonra istemeye başlayınca doktora gittim,zaten adet düzensizliğim vardı,gittiğim doktor yaklaşık bi sene boyunca beni adet düzenleyicilerle bilmem nelerle oyaladı,tabi cahiliz,tecrübesiziz yaa..!sonra eşime benim söylememle(!) test yapıldı bazı değerleri düşük çıktı ve aşılama dedi.doktorun ilgisizliğinden ve hastanede hoş olmayan bazı şeylere şahit olmamdan dolayı başka bir doktora gittim ve o da aşılmama dedi.neyse başladık tedaviye,herşey iyi giderken aşılamanın olacağı gün eşim çok strese girdi ve örnek veremedi.belki normaldi strese girmesi ona göre ama benim de haliyle moralim bozulmuştu,neyse doktorumuz bi hafta boyunca ilişki önerdi ama malesef adet oldum,şimdiyse ramazandan sonra yeniden başlamak istiyoruz fakat kafamız karışık.bazı hastaneler bu gibi durumlarda eğer hastanın evi yakın mesafedeyse örneği evde verip 20 dk içinde kabul edebiliyormuş.ama doktorumdan da çok memnun kalmıştım ve o evimize çok uzak,ne yapacağımı bilemez haldeyim.bi yandan da sürekli ee hadi ne zaman sevicez bebeği deyip duranlar yokmu..!kardeşim oldu da biz mi istemedik deyip ağzının ortasına çakasım olan insanlar var..!insanı bu kadar strese sokmasalar ve rahat bıraksalar belki kendiliğinden olacak,çıkmadık candan umut kesilirmi hiç dimi kızlar..
Bende hikayemi anlatıyım kısaca arkadaşlar;24 yaşındayım ve 2009 haziranda evlendim,ilk on ay kadar pek istemedik,ev almıştık,borcumuz vardı vs.sonra istemeye başlayınca doktora gittim,zaten adet düzensizliğim vardı,gittiğim doktor yaklaşık bi sene boyunca beni adet düzenleyicilerle bilmem nelerle oyaladı,tabi cahiliz,tecrübesiziz yaa..!sonra eşime benim söylememle(!) test yapıldı bazı değerleri düşük çıktı ve aşılama dedi.doktorun ilgisizliğinden ve hastanede hoş olmayan bazı şeylere şahit olmamdan dolayı başka bir doktora gittim ve o da aşılmama dedi.neyse başladık tedaviye,herşey iyi giderken aşılamanın olacağı gün eşim çok strese girdi ve örnek veremedi.belki normaldi strese girmesi ona göre ama benim de haliyle moralim bozulmuştu,neyse doktorumuz bi hafta boyunca ilişki önerdi ama malesef adet oldum,şimdiyse ramazandan sonra yeniden başlamak istiyoruz fakat kafamız karışık.bazı hastaneler bu gibi durumlarda eğer hastanın evi yakın mesafedeyse örneği evde verip 20 dk içinde kabul edebiliyormuş.ama doktorumdan da çok memnun kalmıştım ve o evimize çok uzak,ne yapacağımı bilemez haldeyim.bi yandan da sürekli ee hadi ne zaman sevicez bebeği deyip duranlar yokmu..!kardeşim oldu da biz mi istemedik deyip ağzının ortasına çakasım olan insanlar var..!insanı bu kadar strese sokmasalar ve rahat bıraksalar belki kendiliğinden olacak,çıkmadık candan umut kesilirmi hiç dimi kızlar..
denizyesili hoşgeldin öncelikle..bende 2009 haziranda evlendim ama tık yok daha :) bende ramazan bitiminde doktor takibine başlıcam bakalımm artık..regli günüm yarın hiç ümit yok içimde kesin olurum yinee
çoookta tınnn
inşallah ama ne bilim onca olumsuz aydan sonra bu ay mı olacak diyor bir yanım..
bir yanımda inşallah olur da onca hastanedir testtir kurtulurum diyorumAllah yardımcımız olsun
inşallah seninde ilk aşılaman tutar cnm
merhaba arkadaşlar.ben de aralık 2009 da evledim. 8 ay snr dr. gitti ve eşimde varikosel varmış çift taraflı onu öğrendik. hemen ameliyat oldu. 9 ay bekledik ameliyattan sonra 6 snr falan ii sonuç alanlar var dedi dr.bekle allah bekleeee...vesselam bekledik.aynı hastaneye gittik dr aşılama yapalım dedi.aşılama yapılacagı gün benim eşimde strese girdi ve çok az örnek verdi bununla olmaz dedilerr.ben o gün akşama çeşlemeli koyverdim.eşime çok kötü laflar ettim çok kırdım onu. neyse 2 ay snr başka hastaneye gitti aşıla için aşılama yapıldı bu kez yıkamadan snr 2 milyon sperm çıktı.umutsuz vaka oldu yine.4 aydır bekliyoz yine tık yok .çocuk konusu bile açmıyoruz. eşim de çok üzgün bu durum dan çünki bir evin bi oğlu kız erkek hiç kardeşi yok kayınvaldemgilde biraz yaşlı hali ile torun sevmek istiyolar. allah şükür onlar bize hiç bir şey demediler daha ama içten içe hissettiriyolar hadi hayırlısı.birde 2 komşum halile kaldı doğurdu 4 aylık oldu birinin yanına gitmedim hiç gidemiyorum çünki sizinkini de sevelim deyip duruyolar herkez. diğer arkadaşla eşler samimi oldugu için gidiyoruz çocugu çok tatlı sevmek istiyorum ama ben çocuk sevdim miarkadaş olsun eşi olsun sıra sizde hadin diyolar olsa biz de biliyoruz sevmesi ni de yok .onun için gittigim de pek sevmiyorum gerekmedikçe kucagıma falan almıyom. sinir oluyorum o arkadaşlarla önceleri takılıyoduk birbirimize çalışmalara beraber başlayalım beraber büyütelim diye ama beraber başladık ama işte nasip degil onların hemn 2 ay sonra oldu.o zamnda çok üzülmüştüm.arkadaş millet karar veriyo iki üç ay snr hamile kalayım diye müneccim gibi hemn tutturuyo...benim hikayemde böyle bu arda ben denizliliyim diger topik var bizim( denizli de aşılama yaptıranlar)diye. oraya da beklerim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?