Aşılama Bana Ne Ya Olmazsa Olmasin Diyenlerin Bölümü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ah canim benim yaa vallahi en zor da o olsa gerek Allahim sabir versin sana.. En kotusude olup umitlenmek ve seni terk etmesi... Sonucta soyle dusun ama dustugune gore demekki olabiliyorda Bende tik yok, oluyo mu olmuyo mu hic mi olamayacak onu bile bilmiyorum. Masallah bir sorunda yokmus, en kisa zamanda olacak seninkisi. Vallahi oyle geldi simdi icime...

Herşeyin bir vakti saati var demekki cnm,hiç bozma moralini,ahirette o kokusunu duyamadığın meleklerin şefaat edecek sana bir de böyle düşün..!Senin yaşadığını senden daha iyi kimse anlayamaz,ama en azından biz birbirimizi burda biraz olsun anlamaya çalışıyoruz,derdimizi paylaşıyoruz.hepiniz iyiki varsınız kızlar..

Teşekkür ederimm arkadaşlarr Rabbim bu ay hepimizin yüzünü güldürsünn inşallahhh....

aaa ne güzel bir topik bu böyle hoşuma gitti başlık valla
bende artık kafama takmıyorum ramazan girdi gireli özellikle.çocukta olmazsa olmasın diyorum artık allahın takdiri ama yinede çok istiyorum içten içe.ahhh allahım..

Hosgeldin Mervecim, aynen bizde istiyoruz hemde deliler gibi :)) Kendimizi kandiriyoruz bakma sen. Ben bu aralar kendimi dinlemeyi biraktim ama itiraf edeyim.. Yok midem yaniyo hamile miyim? Akintim s
u renk hamilemiyim? Goguslerim sismis hamile miyim? Amannn canima tak etti artikkkk

ahh morenacım sormaa insanı en yakın bildikleri vurur böyle zamanlarda ama iyi de olur belki senin yakın bildiklerinin sana ne gözle baktığını öğrenirsin

tatlıcık canım sen hiç olmadı kendiliğinden hamile kalabileceğini biliyrsun bu bile bir rahatlama yaratır insanda.benim aklımdada hep aynı soru acaba hiç hamile kalamayacakmıyımm :84:

Selammm burdayim canim isler yogundu pek giremedim dun. Nasilsin var mi havadis?

Bende pek bir değişiklik yok da cnm bişi sorcam geçen bir topikte okudum,bu soğan ve incir kürü baya işe yarıyomuş,hatta i.saraçoğlunun web sitesinde de kolay hamile kalma başlığı altında bu kürlerin tarifi var,ne derece doğrudur acababirde preeesed diye bi jelden bahsediyolardı aynı topikte,sperm koruyucu bir jelmiş,aklım karışmadı desem yeridir..!eşime keçiboynuzu,banada soğan ve incir kurusu kürü denesmmi acaba.. işimiz kürlere kaldı..

Biliyomusun cnm aynı şekilde bende hissetmeye başladım,bazen en ufak bişeyden umutlanıp belkide bi zamanı var deyip teselli ediyorum kendimi içten içe,ama bazen de ne yalan söyliyim tüm umudumu yitiriyorum,hep dua ediyorum Rabbim beni de kimseyi de evlat kokusuna hasret bırakma diye,inşallah Rabbim dualarımızı karşılıksız koymaz,Hz. Osman'ın çok sevdiğim bir sözü vardır..''Allah gerçekleştirmeyeceği şeyin hayalini ettirmez..!''diye,inşallah öyle olur,Rabbim dualarmızı kabul eder hepimizin..!

çok hoşuma gitti yazdıklarınız.inşallah hepimiz anne oluruz.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eyler.çünkü zor bir imtihan...

çok hoşuma gitti yazdıklarınız.inşallah hepimiz anne oluruz.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eyler.çünkü zor bir imtihan...

kızlar herkese mrb ben 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim igne ilaç tedavisi olduk olmadı tüp bebek yapıldı olmdı ben polikistikoverim ve doktorun dediği stres de kaynaklı olmaması diyor donmuş yumurtaları çzdürdük ikiside öldü transfer yapılmadı bazen yaşadıklarım ağır geliyo görümcem benle yaşıt 4 aylık kızı var eltim 2 aylık hamile intiharı bile düşündüm kaçıp uzaklara gitmeyi artık sende doğur diyenlerden bıktım bu arada kadınlar kulübünü tanıdım tek ben bu sorunu yaşamıyorum dedim allah hrkese hayırlı evlat versin şimdi cnm hiç tedaviye gitmek istemiyo rabbim verince verir diyorum aceba hiç tedaviye başlamasammı beklesemmi biyandanda ilerde pişman olurmuyum diyorum siz neyapmyı seçerdiniz

Tşk ederim cnm,aynen katılıyorum sana,belki de Allah bizleri bizleri böyle sınıyor,ondan gelen herşeye razıyız ama umudumuzu kaybetmek yok dimi..

Tşk ederim cnm,aynen katılıyorum sana,belki de Allah bizleri bizleri böyle sınıyor,ondan gelen herşeye razıyız ama umudumuzu kaybetmek yok dimi..
evet canım rabbimden gelen her şey başım üstüne umudumu yitimiyorum.yaşımız genç zaten allah layık görüp verirse verir.bizim elimizde olan bir şey değilki.ahh öyle bir şey olsaydıı 5 yada 6 tane doğururdum şimdi:):):)

evet canım rabbim verirse verir ama bence tedavinide bırakma derim belki bu vesileyle yıllardır hasretini çektiğin bebeğine minik meleğine kavuşursun.rabbim derdi veriyor dermanınıda kulum sen ara diyor.sen yalnız ona güve yalnız ona sığın ve bol bol dua et canım rabbim yardımcımız olsun..

Cnm sakın öyle kötü şeyler düşünme bidaha,yarın ne güzellikler yaşayacaksın belkide bugünlerine güleceksin bile,Rabbim inş hepimizin yüzünü güldürür..!ben senin yerinde olsaydım daha önceki denemelerimi aynı doktorda yaptırdıysam doktorumu değiştirirdim,geçende burda bi arkadaşımızın hikayesini okudum ve çok etkilendim,doktordan kaynaklı bisürü problem yaşamış,tabikide her doktor bir değil ama iyice araştırırsın iyi bir doktorla yeniden denersin,sakın kendini başkalarıyla kıyaslama,özellikle de elti ve görümce gibi kimselerle,hatta bunu sakın onlara hissettirme,çünkü insanlar çok acımasız,senin benim halimden ne anlar..!zayıf bir yanını gördümmü hemen laf sokmaya başlarlar,ben zamanı gelince çifter çifter doğurcam de gül geç..başka türlü kendine yazık edersin cnm,unutma bu hayat sadece senin ve bir kere daha gelmiceksin bu hayata..!

amin cnm herkese dua ediyorum ama bazen insan çaresiz kalıyo dertleşip içini dökmek istiyor herkesin arkamdan bana acımsını istemiyorum ben bunun allahtan geldiğine tüm kalbimle inandım rabbim ister verir ister alır soranlarıda bozuyorum oh oluyor içim rahatlıyo 6yılldır hep çocuk diye kendi okadar harap ettimki ilçlarda dolayı aldığm kloları vermeye çalışıyorum geziyorum artık takmamaya çlışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…