her namazımda dua ediyorum rabbim isteyen herkese ama herkese annelik duygusunu yaşatsın.
sanırımm içinizde en uzun süredir evli olan benim:) 5 ağustosta 5 yılımız bitti 6. yılımıza girdik ve hala bebeğimin kokusunu duyamadımmm.......
5 yıl boyunca okadar çok vaz geçtim gelmezsen gelme dedim bebeğime.... ne dualar ettim işin ilginç tarafıda (maşallah) eşimdede bendede tek bir problem bulamamalarııı......
rahim filmi çektirdim
3-4 defa klomen kullandım. çatlatma iğneleri....
kullandığım kürlerden bahsetmiyorum bile
1 defa aşılama.
5 defa göbekten iğne yumurta gelişimi bazen 4 tane kaliteli bile oluyodu....
ama Rabbim hiç bi dr tedavisinde nasip etmedi......
2009 gibi geçiken adetimden sonra birden kanama başladı ve bende herzamanki gibi adet oldum dedim fakat ceviz büyüklüğünde ten rengi yuvarlak bi kese düştü benden, çok korktum ay bende kist filanmı varmış o düştü dedim...
dr a gittim ve o düşen kesenin bebeğim olduğunu öğrendim......
2011 bu yıl marrta hamile olduğumu öğrendim o ay hiç dra filan gitmemiştik ama bi kaç kişi bana hamileymişsin hayırlı olsun dedi Allah Allah yok dedimm..
ve 3-4 gün sonra günüm geçmemesine rağmen hamile oldumu öğrendim dünyalar benim oldu o ay hiç kafama takmamıştım:) ama 6+5 günlükken kaybettim meleğimi((( durup dururken düştü....
eşimede banada bissürü genetik test yapıldı yine bi sorun çıkmadıı:) Allaha şükür...
bu ay yine göbişten iğneyle yumurta takibi yaptırdım...
bi kaç saat önce kan verdim sonuç bekliyorum ....
bu ayda olmassa yine hayata küsüp bi kaç ay kafa dinlicemm...
bizim meleklerimiz nazlıı , insanların şom ağızları torba değil büzesinn 5 yıllda duymadığım saygısız laf kalmadıı bebeğimin hasretinden çok insanların lafları canımı yaktı....
VE SON OLARAK RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER...........................
sanırımm içinizde en uzun süredir evli olan benim:) 5 ağustosta 5 yılımız bitti 6. yılımıza girdik ve hala bebeğimin kokusunu duyamadımmm.......
5 yıl boyunca okadar çok vaz geçtim gelmezsen gelme dedim bebeğime.... ne dualar ettim işin ilginç tarafıda (maşallah) eşimdede bendede tek bir problem bulamamalarııı......
rahim filmi çektirdim
3-4 defa klomen kullandım. çatlatma iğneleri....
kullandığım kürlerden bahsetmiyorum bile
1 defa aşılama.
5 defa göbekten iğne yumurta gelişimi bazen 4 tane kaliteli bile oluyodu....
ama Rabbim hiç bi dr tedavisinde nasip etmedi......
2009 gibi geçiken adetimden sonra birden kanama başladı ve bende herzamanki gibi adet oldum dedim fakat ceviz büyüklüğünde ten rengi yuvarlak bi kese düştü benden, çok korktum ay bende kist filanmı varmış o düştü dedim...
dr a gittim ve o düşen kesenin bebeğim olduğunu öğrendim......
2011 bu yıl marrta hamile olduğumu öğrendim o ay hiç dra filan gitmemiştik ama bi kaç kişi bana hamileymişsin hayırlı olsun dedi Allah Allah yok dedimm..
ve 3-4 gün sonra günüm geçmemesine rağmen hamile oldumu öğrendim dünyalar benim oldu o ay hiç kafama takmamıştım:) ama 6+5 günlükken kaybettim meleğimi((( durup dururken düştü....
eşimede banada bissürü genetik test yapıldı yine bi sorun çıkmadıı:) Allaha şükür...
bu ay yine göbişten iğneyle yumurta takibi yaptırdım...
bi kaç saat önce kan verdim sonuç bekliyorum ....
bu ayda olmassa yine hayata küsüp bi kaç ay kafa dinlicemm...
bizim meleklerimiz nazlıı , insanların şom ağızları torba değil büzesinn 5 yıllda duymadığım saygısız laf kalmadıı bebeğimin hasretinden çok insanların lafları canımı yaktı....
VE SON OLARAK RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER...........................
bakarim canim o topige ne ogrensek kâr. Vallahi bugun esimin dogum gunu beni sikinti basti, tovbe estagfurullah.. Cunku adim gibi biliyorum millet tutturacak.. Gecen hafta 3tane arkadasimin hamile oldugunu ogrendim, Allah mubarek etsinde. Bir huzun basti bana.. Normalde konuskan bir tipim oyle sus pus oldugum pek gorulmemistir. Arkadaslarla beraberdik evvelsi gun, samimi bir arkadas var dedi noldu sana niye boyle moralin bozuk gibi. Dedim kendime bile itiraf edemiyorum ama etrafimdaki herkesin hamile kalmasi beni gercekten uzuyor artik.
Aaaaa bu samimi dedigim arkadas demez mi "Kizim simdi ben hapi biraktim gelecek ay falan hamile kalmayi dusunuyorum. Sen beni de kiskanmayasin!!!" Ayyy sok oldum halen etkisindeyim. Allahim dedim kimseye beddua etmiyorum ama sen isini bilirsin :44:[/Q
Buyur burdan yak..!zaten biliyomusun böyle zamanlarda ne geliyosa insana yakınlarından geliyo,taş uzaktan gelmezmiş yaa o hesap...boşver Allah'a havale et herkesi,o işini bilir..!
Ah canim benim yaa vallahi en zor da o olsa gerekAllahim sabir versin sana.. En kotusude olup umitlenmek ve seni terk etmesi... Sonucta soyle dusun ama dustugune gore demekki olabiliyorda Bende tik yok, oluyo mu olmuyo mu hic mi olamayacak onu bile bilmiyorum. Masallah bir sorunda yokmus, en kisa zamanda olacak seninkisi. Vallahi oyle geldi simdi icime...
Herşeyin bir vakti saati var demekki cnm,hiç bozma moralini,ahirette o kokusunu duyamadığın meleklerin şefaat edecek sana bir de böyle düşün..!Senin yaşadığını senden daha iyi kimse anlayamaz,ama en azından biz birbirimizi burda biraz olsun anlamaya çalışıyoruz,derdimizi paylaşıyoruz.hepiniz iyiki varsınız kızlar..
Kızlar nerelerdesiniz,kimsenin sesi soluğu çıkmıyo...:44:
aaa ne güzel bir topik bu böyle hoşuma gitti başlık valla
bende artık kafama takmıyorum ramazan girdi gireli özellikle.çocukta olmazsa olmasın diyorum artık allahın takdiri ama yinede çok istiyorum içten içe.ahhh allahım..
Selammm burdayim canim isler yogundu pek giremedim dun. Nasilsin var mi havadis?
ahh morenacım sormaa insanı en yakın bildikleri vurur böyle zamanlarda ama iyi de olur belki senin yakın bildiklerinin sana ne gözle baktığını öğrenirsin
tatlıcık canım sen hiç olmadı kendiliğinden hamile kalabileceğini biliyrsun bu bile bir rahatlama yaratır insanda.benim aklımdada hep aynı soru acaba hiç hamile kalamayacakmıyımm :84:
Biliyomusun cnm aynı şekilde bende hissetmeye başladım,bazen en ufak bişeyden umutlanıp belkide bi zamanı var deyip teselli ediyorum kendimi içten içe,ama bazen de ne yalan söyliyim tüm umudumu yitiriyorum,hep dua ediyorum Rabbim beni de kimseyi de evlat kokusuna hasret bırakma diye,inşallah Rabbim dualarımızı karşılıksız koymaz,Hz. Osman'ın çok sevdiğim bir sözü vardır..''Allah gerçekleştirmeyeceği şeyin hayalini ettirmez..!''diye,inşallah öyle olur,Rabbim dualarmızı kabul eder hepimizin..!
Biliyomusun cnm aynı şekilde bende hissetmeye başladım,bazen en ufak bişeyden umutlanıp belkide bi zamanı var deyip teselli ediyorum kendimi içten içe,ama bazen de ne yalan söyliyim tüm umudumu yitiriyorum,hep dua ediyorum Rabbim beni de kimseyi de evlat kokusuna hasret bırakma diye,inşallah Rabbim dualarımızı karşılıksız koymaz,Hz. Osman'ın çok sevdiğim bir sözü vardır..''Allah gerçekleştirmeyeceği şeyin hayalini ettirmez..!''diye,inşallah öyle olur,Rabbim dualarmızı kabul eder hepimizin..!
çok hoşuma gitti yazdıklarınız.inşallah hepimiz anne oluruz.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eyler.çünkü zor bir imtihan...
evet canım rabbimden gelen her şey başım üstüne umudumu yitimiyorum.yaşımız genç zaten allah layık görüp verirse verir.bizim elimizde olan bir şey değilki.ahh öyle bir şey olsaydıı 5 yada 6 tane doğururdum şimdi:):):)Tşk ederim cnm,aynen katılıyorum sana,belki de Allah bizleri bizleri böyle sınıyor,ondan gelen herşeye razıyız ama umudumuzu kaybetmek yok dimi..
kızlar herkese mrb ben 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim igne ilaç tedavisi olduk olmadı tüp bebek yapıldı olmdı ben polikistikoverim ve doktorun dediği stres de kaynaklı olmaması diyor donmuş yumurtaları çzdürdük ikiside öldü transfer yapılmadı bazen yaşadıklarım ağır geliyo görümcem benle yaşıt 4 aylık kızı var eltim 2 aylık hamile intiharı bile düşündüm kaçıp uzaklara gitmeyi artık sende doğur diyenlerden bıktım bu arada kadınlar kulübünü tanıdım tek ben bu sorunu yaşamıyorum dedim allah hrkese hayırlı evlat versin şimdi cnm hiç tedaviye gitmek istemiyo rabbim verince verir diyorum aceba hiç tedaviye başlamasammı beklesemmi biyandanda ilerde pişman olurmuyum diyorum siz neyapmyı seçerdiniz
kızlar herkese mrb ben 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim igne ilaç tedavisi olduk olmadı tüp bebek yapıldı olmdı ben polikistikoverim ve doktorun dediği stres de kaynaklı olmaması diyor donmuş yumurtaları çzdürdük ikiside öldü transfer yapılmadı bazen yaşadıklarım ağır geliyo görümcem benle yaşıt 4 aylık kızı var eltim 2 aylık hamile intiharı bile düşündüm kaçıp uzaklara gitmeyi artık sende doğur diyenlerden bıktım bu arada kadınlar kulübünü tanıdım tek ben bu sorunu yaşamıyorum dedim allah hrkese hayırlı evlat versin şimdi cnm hiç tedaviye gitmek istemiyo rabbim verince verir diyorum aceba hiç tedaviye başlamasammı beklesemmi biyandanda ilerde pişman olurmuyum diyorum siz neyapmyı seçerdiniz
evet canım rabbim verirse verir ama bence tedavinide bırakma derim belki bu vesileyle yıllardır hasretini çektiğin bebeğine minik meleğine kavuşursun.rabbim derdi veriyor dermanınıda kulum sen ara diyor.sen yalnız ona güve yalnız ona sığın ve bol bol dua et canım rabbim yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?