Aşılama Bana Ne Ya Olmazsa Olmasin Diyenlerin Bölümü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım öbür dünyada mükafatını alrız inşallah tabi sabredersek eğer.sen hiç sıkma canını.bide benim 2 tane düşüğüm var hayal kırıklığı çok kötü bir şey..
meleklerim beni cennette bekliyordur:)

Ben bu sogani yapiyordum canim. Yalniz su bir gercek vucudundan odemi atiyor ve zayifmis gibi gosteriyor. O siskinlik gidiyor yani.
Ve sogani yaptigimda reglim cogaliyordu benim normalde cok azdir cunku.
Inciri hic yapmadim, esimi zorladim onun icin kafayi yedigimi dusundugu icin yapmadi. BEn yesem olur mu dedi, ye dedim
Zaten masallah hic istahi yoktur tosununun 110 kg

bu yıl soğanı kürü yapmıştım hamile kalmadan 1 ay önce filan.....

bide geçen yıl tam bu zamanlar klomen ve yumurta takibi yaptırmıştım... 22-23mm 4 tane kaliteli yumurtam oldu hiç 4 tane olmamıştı daha önce?

tabi o tedaviden önceki ayda yine soğan kürü yapmıştım o sebeple yumurtaların çoğaldığını düşünüyorum....

ne zaman yaptıysam işe yaradı....

kesinlikle tavsiye ederim herkese....

buarada bu ay adet olunca yine yapmayı düşünüyorum....

Canim topigin hayirli olsun.. bebek cok istedigini biliyorum. Allah tum isteyenlere nasip etsin. hikayeni okudum, bu doktorlar niye bukadar bekletiyorlar testleri hemen yapmiyorlar anlamiyorum. resmen biz internette okuyup ne yapilmasi gerektigini ogrenip, doktora test yaparmisin diye soyluyoruz, yoksa doktorlarin hic ilgilendigi yok.

bende 5 yillik evliyim nerdeyse. 27 yasindayim.esim 32 yasinda. eylulde 5 yil olacak. bizde ilk yil korunduk, korunmayi biraktim 2 ay sonra hamile kaldim. ve dusuk yasadim. dusukten sonra ,5 aydaha daha korunduk. toplam 17 ay korunduk. sonra tekrar denedik, ve doktora gittik bir yil deneyin olmazsa gelin dedi. biz bir yildaha denedik olmadi. etti koskoca 3 yil. sonra doktor klomen verdi 4 ay kullan dedi. bu 3 yil icerisinde esime kac defa soyledim . sperm testi yaptiralim, ben internetten okuyorum ve test yaptirilmasi gerekiyor erkeklerinde dedim dinlemedi beni... neymis doktorun istemesi gerekiyormus, doktor demeden birsey diyemedik doktora. belkide ilk yillarda sperm testi yaptirsaydik boyle uzun surmeyecekti..... artik ben doktora dedimki 3 yildan beri bebegimiz olmuyor, benim ne yapmam gerekiyor soyleyin onu yapayim. klomen de kullaniyorum, yumurta takibide yapiyorum evde kendim ? sonra doktor rahim filmi cekelim dedi. tuplerin tikali olabilir. bende olur dedim. rahim filmi cektirdik, sonuclar guzel cikti, bende bir sorun yok . doktor sonra dediki, esine sperm testi yaptiralim ..bende sonunda dediimmmm.... tabi test sonunda biz sok yasadik. 13 milyon sperm. ustelik vorikosel varmis. neyse vorikosel amaliyati oldu 4.yilda esim. varikosel ameliyati olali 1 yil oldu. ve sperm 45 milyon olmus ameliyat ise yaramis yani. ve boylece 5 yil geldi gectiiii.

gecen ay doktora gittim, ve esinin spermi yukselmis oyuzden hamile kalma sansin artmis dedi. 4 aylik klomen ilac kullan dedi,eger olmazsa asilama yapalim dedi.ultrasonda bakti yumurtalarin buyumemis dedi, bu ilacla yumurta buyutup catlamasini saglayacagiz dedi. bizde bu ay kullandik ilaci. bakalim simdi ayin 27,sini bekliyorum, adet olmazsam gebelik testi yaptircam. ins regl olmam dua edin benim icinde arkadasalr....iste benim hikayemde boyle arkadaslar..

bu 5 yil icerisinde yurtdisinda yasadigim icin cevreden bir baski gormedim. ailemde hic baski yapmadi. niye bebek olmuyor kimde sorun falan gibi diyolaglar hic yasamadik. kayinvaldemlerde hic sormadi. eger bebek dusunuyormusunuz diye soranlara hayirlisi nasip deyip geciyoruz. hic kimseye bir aciklama yapmiyorum. buyuzden kafam cok rahat. ama eminim turkiyede yasasaydim bunalima gircektim, etrafdaki cahillerin sorulari yuzunden....

oooo kimleri goruyorum!!!! Prensescim hos geldin. kafayi bebekle bozdugum icin diyey sayfasina ugramaz oldum, demek sen beni burda buldun sagol canim..
Hikayeni bilmiyordum cok uzuldum. insallah bir an once hamile kalirsin.
Yani hep beraber!!!iste ozaman 90 kg olmaya bile raziyim, yeterki bir tombalagimi kucagima alayim..

Peki cnm bu soğan kürüne adetin başlayınca mı başlıyosun yoksa bitince mi?ben bayramdan sonra Allah'ın izniyle yeniden tedaviye başlamak istiyorum,pco olduğum için muhtemelen adetim gecikicek yine ve tedaviye adet sökücüyle adet olarak başlıcam,bu durumda ne zaman kullanmaya başlamalıyım sence?

canim senin profiline bakmistim ordan konu actigini gordum, evet herkezin bir hikayesi var , bunlari sanki sadece biz kenidimiz yasiyoruz saniyoruz ama mutlaka birisine sor herkezin kendine gore imtihani var. bizim imtihanimiz bebek, bazilari aile,bazilarin es , bazialrin cocuklari vs vs....

bende sogan kuru yapicam. regl olmama 8 gun kaldi.yarin baslayacagim. 7 gun yapip bitircem. adet olunca 7 gun gecsin 15 gundaha baslayacagim. bu kur bitince incir kurune baslayacagim ins.

bence bugünden itibaren başla adet söktürücü yerine soğan kürü uygulamış olursun.... zaten soğan içmeye başlayınca anında adet oluyosun... tam olarak bugün bi yakınımın 15 gün falan geciken adeti sadece 1 bardak soğan suyuyla geldi.....

zaten soğandan sonraki ayda tedaviye başlayınca yumurtalardaki gelişime şahit oluyosun....

Cevabın için tşkler cnm,geçen ay ayın 23ünde adet olmuştum,olmazsa 23 ünü bekliyim adet olmazsam başlıyım,yine de bi umut benimkisi

Cevabın için tşkler cnm,geçen ay ayın 23ünde adet olmuştum,olmazsa 23 ünü bekliyim adet olmazsam başlıyım,yine de bi umut benimkisi

Kizlarrrr, haftasonu giremedim ama pek kaynatmamissinizda:76:
ne diycem, simdi ben halen duphaston kullaniyorum 2 eylul gibi hastalanmam gerekiyor.. sonrasinda benimle sogan kurunu baslamak isteyen varmi? sonrada incir? ben ilac kullandigim icin suanda yapamiyorum ikisi birarada olmasin diye

hadi hayırlısı inşallah bebişin seninledir de hiç soğana filan gerek kalmaz:)

İnş cnm ama pek umudum yok aslında,yine adet düzensizliğim devam edicek gibi geliyo,bayramdan sonra hem soğan kürüne başlıcam hemde tedaviye başlıcam hayırlısıyla..!bu arada kızlar kendimi sadece tedaviye odaklamamaya karar verdim,eylülde ismek in kurslarından birine başlıcam,bir yandan ek iş olarak yaptığım bikaç iş var onlara yönlenicem,biraz kafam dağılsın,rahat olayım,en azından tedavi olumlu sonuçlanmazsa bişeylerle oyalanıp çok fazla üzmemeye çalışırım kendimi yada inş bunların hiçbirine gerek kalmaz ve bebişim bana gelir..

Canim benimde beklenen adet tarihi 27.si ama birkac gun gecte olabilir. beraber baslayalim sogon kurune. diger ayda incir kuru yapariz. cunki iki kur bir arada yapilmiyormus.

sogan kuru adetin kacinci gunu yapiliyor?

canım ben yarın filan başlıcam yarın reglin 7. günündeyim.... başlıcam bakalım...... bu ay göbeğimden iğne vurularak 2 tane yumurta sahibiydim ama malesef bebeğim bu ayda gelmedi...... şimdi eylülde ara verip ekimde denemelere başlıcam bu ayda soğan kürü uygulucam.......

Sekerler selam, benim adetim 2-3 Eylul gibi gelecek. Ama duphaston ilacim 29 unda falan bitiyor. Istiyorum ki ilac biter bitmez baslayim sogan olayina. Ufff gicik oluyorum sana bebek gicik!!!! Kafamdan cik git artik yaa

Sekerler selam, benim adetim 2-3 Eylul gibi gelecek. Ama duphaston ilacim 29 unda falan bitiyor. Istiyorum ki ilac biter bitmez baslayim sogan olayina. Ufff gicik oluyorum sana bebek gicik!!!! Kafamdan cik git artik yaa

Gıcık olma annesi,bebişlerimiz sadece biraz nazlı o kadar,yoksa onların o melek yüzlerini bir görsek emin ol hiçbir gıcıklığımız kalmayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…