amin cnm herkese dua ediyorum ama bazen insan çaresiz kalıyo dertleşip içini dökmek istiyor herkesin arkamdan bana acımsını istemiyorum ben bunun allahtan geldiğine tüm kalbimle inandım rabbim ister verir ister alır soranlarıda bozuyorum oh oluyor içim rahatlıyo 6yılldır hep çocuk diye kendi okadar harap ettimki ilçlarda dolayı aldığm kloları vermeye çalışıyorum geziyorum artık takmamaya çlışıyorum
Bende pek bir değişiklik yok da cnm bişi sorcam geçen bir topikte okudum,bu soğan ve incir kürü baya işe yarıyomuş,hatta i.saraçoğlunun web sitesinde de kolay hamile kalma başlığı altında bu kürlerin tarifi var,ne derece doğrudur acababirde preeesed diye bi jelden bahsediyolardı aynı topikte,sperm koruyucu bir jelmiş,aklım karışmadı desem yeridir..!eşime keçiboynuzu,banada soğan ve incir kurusu kürü denesmmi acaba..işimiz kürlere kaldı..
Bende pek bir değişiklik yok da cnm bişi sorcam geçen bir topikte okudum,bu soğan ve incir kürü baya işe yarıyomuş,hatta i.saraçoğlunun web sitesinde de kolay hamile kalma başlığı altında bu kürlerin tarifi var,ne derece doğrudur acababirde preeesed diye bi jelden bahsediyolardı aynı topikte,sperm koruyucu bir jelmiş,aklım karışmadı desem yeridir..!eşime keçiboynuzu,banada soğan ve incir kurusu kürü denesmmi acaba..işimiz kürlere kaldı..
bu yıl soğanı kürü yapmıştım hamile kalmadan 1 ay önce filan.....
bide geçen yıl tam bu zamanlar klomen ve yumurta takibi yaptırmıştım... 22-23mm 4 tane kaliteli yumurtam oldu hiç 4 tane olmamıştı daha önce?
tabi o tedaviden önceki ayda yine soğan kürü yapmıştım o sebeple yumurtaların çoğaldığını düşünüyorum....
ne zaman yaptıysam işe yaradı....
kesinlikle tavsiye ederim herkese....
buarada bu ay adet olunca yine yapmayı düşünüyorum....
oooo kimleri goruyorum!!!! Prensescim hos geldin. kafayi bebekle bozdugum icin diyey sayfasina ugramaz oldum, demek sen beni burda buldun sagol canim..
Hikayeni bilmiyordum cok uzuldum. insallah bir an once hamile kalirsin.
Yani hep beraber!!!iste ozaman 90 kg olmaya bile raziyim, yeterki bir tombalagimi kucagima alayim..
Peki cnm bu soğan kürüne adetin başlayınca mı başlıyosun yoksa bitince mi?ben bayramdan sonra Allah'ın izniyle yeniden tedaviye başlamak istiyorum,pco olduğum için muhtemelen adetim gecikicek yine ve tedaviye adet sökücüyle adet olarak başlıcam,bu durumda ne zaman kullanmaya başlamalıyım sence?
bence bugünden itibaren başla adet söktürücü yerine soğan kürü uygulamış olursun.... zaten soğan içmeye başlayınca anında adet oluyosun... tam olarak bugün bi yakınımın 15 gün falan geciken adeti sadece 1 bardak soğan suyuyla geldi.....
zaten soğandan sonraki ayda tedaviye başlayınca yumurtalardaki gelişime şahit oluyosun....
Cevabın için tşkler cnm,geçen ay ayın 23ünde adet olmuştum,olmazsa 23 ünü bekliyim adet olmazsam başlıyım,yine de bi umut benimkisi
Cevabın için tşkler cnm,geçen ay ayın 23ünde adet olmuştum,olmazsa 23 ünü bekliyim adet olmazsam başlıyım,yine de bi umut benimkisi
hadi hayırlısı inşallah bebişin seninledir de hiç soğana filan gerek kalmaz:)
Kizlarrrr, haftasonu giremedim ama pek kaynatmamissinizda:76:
ne diycem, simdi ben halen duphaston kullaniyorum 2 eylul gibi hastalanmam gerekiyor.. sonrasinda benimle sogan kurunu baslamak isteyen varmi? sonrada incir? ben ilac kullandigim icin suanda yapamiyorum ikisi birarada olmasin diye
soğan kürü adetin 7. günü başlanıyor diye biliyorum....
canım ben yarın filan başlıcam yarın reglin 7. günündeyim.... başlıcam bakalım...... bu ay göbeğimden iğne vurularak 2 tane yumurta sahibiydim ama malesef bebeğim bu ayda gelmedi...... şimdi eylülde ara verip ekimde denemelere başlıcam bu ayda soğan kürü uygulucam.......
Sekerler selam, benim adetim 2-3 Eylul gibi gelecek. Ama duphaston ilacim 29 unda falan bitiyor. Istiyorum ki ilac biter bitmez baslayim sogan olayina. Ufff gicik oluyorum sana bebek gicik!!!! Kafamdan cik git artik yaa
Gıcık olma annesi,bebişlerimiz sadece biraz nazlı o kadar,yoksa onların o melek yüzlerini bir görsek emin ol hiçbir gıcıklığımız kalmayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?