Bana neler oluyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın,
Biraz linçlik bi konu olacak hissediyorum, aktif bi üye olmasam belki fake bile derdiniz ama, hakarete varan yorumlarınız olursa lütfen kendinize saklayın.

Bilenler bilir 2 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik hala da seviyoruz o ayrı. Hiç bi sorun yok uzun zamandır. Gayet huzurumuz yerinde.

Ama gelin görün ki bana bi haller oluyor. Ne olduğuna bende anlam veremiyorum kimseye de konuyu açamadığım için sizlere danışmak istedim. İş yerinde birisi var. Normalde selam sabah bile vermeden yanından geçtiğim birisiydi. Sonra bi şekilde dikkatimi çekti. İçim ısındı. Hala muhabbetimiz yok. Ne zaman görsem göz göze gelmiş oluyoruz ve tuhaf şekilde heyecanlandığımı hissediyorum. Aynı şekilde onun da eli ayağı birbirine dolaşıyor. İşin kötüsü ben bu adamı 4 5 defa rüyamda gördüm.. adam da evli bu arada hatta çocuğu var sanırım..

Böyle evli olupta gözü dışarda olan erkekler gebersin isterim nerdeyse.. ama bu adamla aramızda değişik bi sinerji var ben anlayamıyorum.. bu gecede rüyamda gördüm artık şiştim. Eşime haksızlık ettiğimi düşündüğüm için bu hallerden kurtulmak istiyorum. Psikiyatriye gidiyorum bu arada. Sadece rüya meselesini açtım doktoruma. Hiç takılma böyle şeylere dedi rüyaların bilinçaltıyla falan hiç ilgisi yok dedi.

Bilemiyorum durumlar böyle neden oluyor kendi kendime heyecan mı arıyorum daha önce hiç böyle bi durum yaşamadım . Yorumlarınızı bekliyorum
Anlık bu durumlar, gelir geçer. Bazen insanın hayatında herşey normal gidiyorsa bilinç altında sanırım biraz macera arayışı oluyor bu birazda karakter sınavı gibi birşey. Eğer karakteriniz sağlam ve gerçekten eşinizi seven bir bireyseniz kısa bir sürede atlatırsınız durumu. Birazcık eşinizi neden sevdiğinizi ona neden aşık olduğunuzu hatırlayın. Eşinize hiç beklemediği bir anda sarılın seni seviyorum diyin , eve gelirken bir pasta alın ve hayatımda olduğun için kutlama yapmak istedim diyip ona supriz yapın. Iliskiyi canlı tutmak için böyle ufak tefek şeyler inanın yetiyor . Ben 11 yıldır esiml3 beraberim ve böyle şeyler yaparız birbirimize bizde ise yaradı. Birde gün içinde seni çok seviyorum yazıp msj atarım hiç bir sebeb yokken. Biraz böyle şeyler yapın ama karşılık beklemeden , göreceksiniz bir süre sonra sadece eşinizi düşünecek ve ilk günkü gibi hissetmeye başlayacaksınız. Lütfen kalbiniz ile hareket edin sakin libidonuzun beyninizi yönetmesine izin vermeyin ,çünkü siz okumuş, eğitimli, karakterli , oz saygısı olan harika bir kadınsınız bunu unutmayın

korkularınızın üstüne gidin tanışın konuşun umarım devamı gelmez :110:

ben zaten yaptığım doğru demiyorum
yanlış ve çirkin evet
benim eşim içinde onun karısı içinde fazlasıyla çirkin
ben ki sadakat için ölebilecek bir insanım.. zaten sorun burda, neden şuan bu durumdayım.
kendime anlam veremiyorum
ilgi budalası da değilim. eşim harici ilk ilgi gördüğüm erkek de o değil sonuçta
burda farklı bi durum var anlamlayamadığım
cinsel olarak da beni çeken zerre bişe yok
anksiyetemden kaynaklı diyen arkadaşlar olmuş, olabilir.
psikiyatrime daha detaylı açıcam bu konuyu

ben zaten yaptığım doğru demiyorum
yanlış ve çirkin evet
benim eşim içinde onun karısı içinde fazlasıyla çirkin
ben ki sadakat için ölebilecek bir insanım.. zaten sorun burda, neden şuan bu durumdayım.
kendime anlam veremiyorum
ilgi budalası da değilim. eşim harici ilk ilgi gördüğüm erkek de o değil sonuçta
burda farklı bi durum var anlamlayamadığım
cinsel olarak da beni çeken zerre bişe yok
anksiyetemden kaynaklı diyen arkadaşlar olmuş, olabilir.
psikiyatrime daha detaylı açıcam bu konuyu
Eskiden bende de okb vardı ve beni rahatsız eden tüm düşünceler ısrarla aklımdan çıkmıyordu. Bence sizin durumunuz da bu şekilde

Hiç ilginicekmezken, bilinçli bir hareket yaptığını, o andan sonra ilginin başladığını yazmışsın.
Is yerinden başka birinin aynı hareketi yaptığını düşün. Hoşuna gider mıydı yoksa rahatsız olur muydun.

Belki ilgini çeken o şahıs değildir de, seni asil heyecanlandıran, ilgilenilme beğenilme arzulanma vs.hisleridir.
Yaptığı hareketi merak ettim bu arada.

Eşimin işyerinde kendi bölümüne bir bayan alınmış. Ben bunu tesadufen mesajlasmalarinda gorupte ogrendim. Yani bana bahsetmedi, normalde hep bahsederdi. Soylememesi ilgimi cekti, uzerinde durmadim. Agustos ayinda eşim telefon aldi, alir almaz bu kiza mesaj atmis telefonu aldim vs. Diye. Yine acayip geldi. Yaa soruyordu merak ediyormuş falan dedi. Geçen gunde bir baktim telefonun yeni alindigi günlerde selfie cekmisler. Şimdi zaten icimde bir suphe oluşmuştu birde bu konuyu okumam da kotu etkiledi.

Bu yazdiklarimi farzedinki sizin eşiniz yaZdi yada o adamın eşi yazdi. Aranizda normal muhabbetler geçseydi bile normalken, siz aranizda cekim olduğunu, adamı gordugunuz günlerde gozunuzun tekrar onu aradigini yazmissiniz gormek icin. Kendi esinizin ve o adamin esinin o anda sizi gordugunu dusunun. Baskada birsey demiyorum.

Yılbaşında hareketi neydi diye yazanlar olmuş. Aslında çokça basit bi hareket ama buraya yazmak istemiyorum çünkü başkaları da vardı ortamda. Özelden yazan olursa cevap verebilirim. Sadece onu farketmemi sağladı yani o hareket. öncesinde belki her gün önümden geçiyordu ama görmüyodum bile
Yani bu durumunuz yılbaşından beri mi devam ediyor.
Az bir süre değil eğer öyleyse. Ve önüne geçme, ilerlememe gibi hiçbirşey yapmadınız mı bunca zaman.Düşüncelerinizin yönünü değiştirme, önüne geçme elinizde. Aldatmalar da böyle başlıyor zaten.
Gözüm onu arıyor ne demek bu arada? Yukarıda bir üyeye öyle yazmışsınız.
Siz eşinizi fiziken değilse bile duygusal olarak aldatıyorsunuz farkında mısınız?

Eşimin işyerinde kendi bölümüne bir bayan alınmış. Ben bunu tesadufen mesajlasmalarinda gorupte ogrendim. Yani bana bahsetmedi, normalde hep bahsederdi. Soylememesi ilgimi cekti, uzerinde durmadim. Agustos ayinda eşim telefon aldi, alir almaz bu kiza mesaj atmis telefonu aldim vs. Diye. Yine acayip geldi. Yaa soruyordu merak ediyormuş falan dedi. Geçen gunde bir baktim telefonun yeni alindigi günlerde selfie cekmisler. Şimdi zaten icimde bir suphe oluşmuştu birde bu konuyu okumam da kotu etkiledi.

Bu yazdiklarimi farzedinki sizin eşiniz yaZdi yada o adamın eşi yazdi. Aranizda normal muhabbetler geçseydi bile normalken, siz aranizda cekim olduğunu, adamı gordugunuz günlerde gozunuzun tekrar onu aradigini yazmissiniz gormek icin. Kendi esinizin ve o adamin esinin o anda sizi gordugunu dusunun. Baskada birsey demiyorum.
Selfieyi görünce ne desiniz peki yada o ne dedi sorduysanız. Huzursuz edici bir durum sizinki de

Yani bu durumunuz yılbaşından beri mi devam ediyor.
Az bir süre değil eğer öyleyse. Ve önüne geçme, ilerlememe gibi hiçbirşey yapmadınız mı bunca zaman.Düşüncelerinizin yönünü değiştirme, önüne geçme elinizde. Aldatmalar da böyle başlıyor zaten.
Gözüm onu arıyor ne demek bu arada? Yukarıda bir üyeye öyle yazmışsınız.
Siz eşinizi fiziken değilse bile duygusal olarak aldatıyorsunuz farkında mısınız?
farkındayım evet, bunu düzeltmeye çalışıyorum.
belki yeterince üzerinde durmadım bunca zaman

farkındayım evet, bunu düzeltmeye çalışıyorum.
belki yeterince üzerinde durmadım bunca zaman
Sadakat için ölebilecek bir insanın rahatsızlık duyması için uzunca bir süre de ondan dedim.
Düzeltirsiniz umarım daha 2 yıllık evlilikte duygusal olarak aldatılan eşiniz ve karşı tarafın herşeyden habersiz eşi farketmeden.

İş yerinde gördüğüm zaman tüm gün aklımda kalıyor açıkçası eve gidince falan unutuyorum. İş yerinde her an karşıma çıkacakmış gibi gözüm arıyor geldi mi bugün diye

Sen baya adamdan hoşlanıyor ve muhtemelen flört ediyorsun... Anlamlandıramıyorum demişsin de anlamı bu yani, fazla anlam yüklemeye çalışma.

Senin de yazdığın gibi hoş değil, ama herşey insanlar için.
Ne denilebilir ki? Çocuğunuz da yok diye biliyorum bence boşan adamı aldatmamış olursun en azından.

Gülesim geldi yahu sanki kadın "aslında var olmayan birinden hoşlanıyorum" demiş gibi psikiyatriye gitmesi tavsiye edilmiş :KK70:

Gayet iş arkadaşından hoşlanmış, bu kadar basit aslında.

Bilinçaltıma attığım ve asla aklıma getirmediğim bir durumu hatırlattın bana. Eşim bir dönem ağır depresyon geçirmişti. Elimden geldiğince yanında oldum. Sinir krizi geçirdiği dönemlerde onunla beraber ağladım. Berbat günlerdi.
Haftalarca, aylarca sevişmedik. Karı koca değil, dert ortağı olmuştuk. Tam da bu dönemde, hormonların ve kadın kimliğimin etkisiyle benzer heyecanı kuaförüme karşı beslemeye başladım. Onun da dokunuşlarında, aynadan bakışlarında farklılık hissediyordum. Kuaföre giderken istemsiz heyecanlanıyor, eve gelince bu duyguları kendime yakıştıramayıp çok sevdiğim kocama en içten duygularımla dert ortağı oluyordum.

Birgün aynı duyguları eşim yaşasa ne kadar üzüleceğimi, faaliyete dökülmese bile bunun asla masum olmadığını bildiğimi, kendimi kandırmamam gerektiğini düşünerek bıçak gibi kestim oraya gitmeyi. 1-2 gitmedim, baktım adam aklıma bile gelmiyor. Sadece zayıf dönemimde hormonlarımın bana oyunuymuş.

Şimdi bütün o kötü günler geçti ve eşimle ilk günkü gibiyiz. Sana da söyleyeceğim; emin ol evliliğin bahsettiğin kadar iyi değil. Kabullenemediğin ve ya dikkate almadığın ama senin için önemli eksikler var. Bunu bulmanı ve çözüme ulaştırmanı öneririm.
Cinsel hayatınız nasıl?

Mune Mune yeterince yorum aldığımı düşünüyorum, kalp kırıcı olmadan konumu kapatabilir misin.

Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim

Gülesim geldi yahu sanki kadın "aslında var olmayan birinden hoşlanıyorum" demiş gibi psikiyatriye gitmesi tavsiye edilmiş :KK70:

Gayet iş arkadaşından hoşlanmış, bu kadar basit aslında.
Evet ya ben de çok şaşırdım. Bir de ankisetiye ve okb ile ilişkilendirmişler bu konuyu.😄
Ne alakası var bunlarla aldatmanın.
Hanımefendi iş arkadaşından hoşlanıyor. Ne kendisi ne de buradaki bazı üyeler direkt bu duygunun adını söyleyemediği için konu sahibi anlam veremediğim şeyler diyor.
Buradaki her aldatma konusuna karakter meselesi diyenler nedense psikiyatra git diyor bu konuda.

Evet ya ben de çok şaşırdım. Bir de ankisetiye ve okb ile ilişkilendirmişler bu konuyu.😄
Ne alakası var bunlarla aldatmanın.
Hanımefendi iş arkadaşından hoşlanıyor. Ne kendisi ne de buradaki bazı üyeler direkt bu duygunun adını söyleyemediği için konu sahibi anlam veremediğim şeyler diyor.
Buradaki her aldatma konusuna karakter meselesi diyenler nedense psikiyatra git diyor bu konuda.

Aldatmak evet karakter meselesi, ama hoşlanabilir başka birinden insan bu elinde olmayabilir belki. Bilmiyorum başıma gelmedi ama bence insanlar duracağı yeri bilmeli, gideceği yeri bilmeli.

Eğer insanın gözü dışarıya kayıyorsa bence boşanma zamanı gelmiş demektir.

Günaydın,
Biraz linçlik bi konu olacak hissediyorum, aktif bi üye olmasam belki fake bile derdiniz ama, hakarete varan yorumlarınız olursa lütfen kendinize saklayın.

Bilenler bilir 2 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik hala da seviyoruz o ayrı. Hiç bi sorun yok uzun zamandır. Gayet huzurumuz yerinde.

Ama gelin görün ki bana bi haller oluyor. Ne olduğuna bende anlam veremiyorum kimseye de konuyu açamadığım için sizlere danışmak istedim. İş yerinde birisi var. Normalde selam sabah bile vermeden yanından geçtiğim birisiydi. Sonra bi şekilde dikkatimi çekti. İçim ısındı. Hala muhabbetimiz yok. Ne zaman görsem göz göze gelmiş oluyoruz ve tuhaf şekilde heyecanlandığımı hissediyorum. Aynı şekilde onun da eli ayağı birbirine dolaşıyor. İşin kötüsü ben bu adamı 4 5 defa rüyamda gördüm.. adam da evli bu arada hatta çocuğu var sanırım..

Böyle evli olupta gözü dışarda olan erkekler gebersin isterim nerdeyse.. ama bu adamla aramızda değişik bi sinerji var ben anlayamıyorum.. bu gecede rüyamda gördüm artık şiştim. Eşime haksızlık ettiğimi düşündüğüm için bu hallerden kurtulmak istiyorum. Psikiyatriye gidiyorum bu arada. Sadece rüya meselesini açtım doktoruma. Hiç takılma böyle şeylere dedi rüyaların bilinçaltıyla falan hiç ilgisi yok dedi.

Bilemiyorum durumlar böyle neden oluyor kendi kendime heyecan mı arıyorum daha önce hiç böyle bi durum yaşamadım . Yorumlarınızı bekliyorum
Kuzum bence rüyaların seni etkilemiş. Durst olayım bunu bi erkek dese çok zoruma gider bunun pozitif ayrımcılık olduğunu sanmıyorum bence erkekler kadınlardan daha duygusal ya da dürtüsel bu yüzden bu tarz davranışlar onların hemen bir yanlış yapmasına bile sebep olurken kadınlar böyle duygular hissettiğini zannettiği an bile vicdan yapıyorlar. Belki karakterini begeniyorsunuzdur mesela karakter beni çok etkiler ama bu etkileme öyle dürtülerimi hareketlendirmez severim o insanı yani insanı insan olarak sevmek çok güzel bisey. Mesala eşiyle sohbetinin iyi olduğunu çocuğu ile çektiği fotoğrafları paylaştığını gördüğümde daha bi mutlu olurum. Size böyle sınayın kendinizi eğer mutlu oluyorsanız bence ortada bir sorun yok ama eğer eşini kıskandığınızı fark ediyorsanız ve anladığım kadarıyla bu durumdan rahatsızsınız piskoligunuz ile tekrar görüşün

Aldatmak evet karakter meselesi, ama hoşlanabilir başka birinden insan bu elinde olmayabilir belki. Bilmiyorum başıma gelmedi ama bence insanlar duracağı yeri bilmeli, gideceği yeri bilmeli.

Eğer insanın gözü dışarıya kayıyorsa bence boşanma zamanı gelmiş demektir.
Evet öyle. Ama hanımefendinin bu durumu yılbaşından beri devam ediyormuş.Neredeyse 1 yıl. Yani önüne geçmek, kontrol altına almak, uzak durmak, gerekirse işten ayrılmak için yeterli bir süre.
Bunun bir adım sonrası zaten duygusalı ilerletip fiilen aldatmak. Ama bunun için 1 yıl boyunca ne yapmış mesela konu sahibi?

Evet böyle şeyler hissedilebilir ama bunun önüne ket vurmak, duygunun, düşüncenin yönünü değiştirmek bizim elimizde.
Gerekirse işten çıkarım bununla baş etmek için. Hele de hanımefendi gibi 'sadakat için ölebilecek bir insan' son çare bunu yapardı böyle 1 yıldır devam eden şeye.
Psikiyatr değil çözüm yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X